Nicolae Grigore, în pole-position pentru înlocuirea lui Adrian Iencsi la Rapid. Bogdan Andone și Bogdan Lobonț, variante de rezervă | EXCLUSIV

Nicolae Grigore, în pole-position pentru înlocuirea lui Adrian Iencsi la Rapid. Bogdan Andone și Bogdan Lobonț, variante de rezervă | EXCLUSIV

Mihai Iosif este noul antrenor principal al Rapidului, însă interimar. Decizia a fost anunțată de Rapid, după ce oficialii clubului din Giulești au decis să renunțe la serviciile lui Adrian Iencsi, aflat în izolare de mai bine de o săptămână din cauza infectării cu COVID-19. Motivul este însă legat de înfrângerile cu ”FC U” Craiova (0-5, în campionat) și Progresul Spartac (2-3 după prelungiri, în turul 4 al Cupei României).

Giuleștenii au trei variante pe care le tatonează pentru a numit un nou antrenor principal, toți cei doriți fiind liberi de contract, însă Nicolae Grigore, secundul lui Mutu la tineret, pare să aibă cele mai mari șanse.

Nicolae Grigore este acum sub contract cu FRF

Nicolae Grigore (37 de ani) a mai lucrat la Rapid, fiind ”secundul” lui Daniel Pancu în prima parte a sezonului trecut, însă acum are de rezolvat despărțirea de FRF.

Finanțatorul Victor Angelescu ar merge pe mâna lui, plăcându-i faptul că e tânăr și folosește mult noile concepte tactice din fotbalul internațional, fiind pasionat de studiul video.

Bogdan Andone e liber după despărțirea de Astra, în timp ce Bogdan Lobonț a mai fost ofertat de Rapid, dar a refuzat categoric. Se mai încearcă și acum aducerea lui.

Bogdan Andone ar vrea mai degrabă în Arabia, dar e deschis la discuții: ”Nu mă sperie să antrenez în Liga 2. Am antrenat aproape 3 ani acolo”

Invitat în cadrul emisiunii ProSport LIVE, Bogdan Andone (45 de ani), fost antrenor în Liga 2 la Olimpia Satu Mare, ASU Poli Timișoara, Metaloglobus, Energeticianul (actuala Viitorul Pandurii), iar apoi la FCSB și Astra, în Liga 1, a dezvăluit că își dorește să plece la o echipă din zona arabă, dar că nu ar refuza să poarte discuții cu echipe din Liga 1 și Liga 2 din România.

”Nu vreau să comentez în acest moment nimic. Principalul obiectiv este să reușesc să plec în străinătate în Qatar, Arabia Saudită. Am antrenat cu Marius Șumudică și știu care este nivelul de acolo. Nu e un refuz, sunt deschis să discut cu orice echipă din Liga 1 sau Liga 2, nu mă sperie să antrenez în Liga 2. E o provocare, iar faptul că am antrenat FCSB-ul sau Astra nu înseamnă că Liga 2 e un pas înapoi.

E mult spus că am negociat cu Rapid. Am avut o discuție cu Victor Angelescu despre fotbal, despre Rapid, dar în acel moment eram sub contract cu Astra și era foarte greu să reușesc să reziliez. Mi-a lăsat o impresie bună. E un tip preocupat și își dorește mult să promoveze în acest sezon. Nu am ajuns la discuția de a rupe contractul cu Astra pentru că a fost doar o discuție de tatonări, erau multe lucruri de pus la punct. Eu știu ce înseamnă Liga 2 pentru că am antrenat aproape 3 ani acolo și e nevoie de jucători care știu ce înseamnă Liga 2, ca stil de joc e diferită decât Liga 1.

Când am discutat i-am enumerat niște jucători importanți pentru Liga 2, iar frații Herea erau cap de listă. Ei știu ce înseamnă Rapidul și fac diferența meci de meci în Liga 2. La Metaloglobus mereu marchează sau au pase de gol. La nivelul ăsta ai nevoie de executant de faze fixe. Sunt jucători care fac diferența și știu ce înseamnă Rapid”, a spus Bogdan Andone la ProSport LIVE.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-iencsi-demis-de-la-rapid-la-o-saptamana-dupa-esecul-rusinos-cu-progresul-spartac-conducerea-a-decis-cine-asigura-interimatul-19154627

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-reactia-lui-victor-angelescu-dupa-ce-rapid-l-a-demis-pe-adrian-iencsi-nu-am-mai-putut-sa-asteptam-sa-iasa-din-izolare-a-iesit-tot-pozitiv-cine-este-mihai-iosif-interim-19154634

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-pancu-dupa-demiterea-lui-adrian-iencsi-de-la-rapid-regret-enorm-mi-am-dorit-extrem-de-mult-ca-macar-el-sa-reuseasca-care-e-principala-problema-la-rapid-in-opinia-actualul-19154639

https://liga2.prosport.ro/seria-1/bursa-transferurilor/nicolae-grigore-a-primit-acceptul-rapidului-de-a-merge-la-tineret-cu-adrian-mutu-daniel-pancu-va-avea-un-nou-antrenor-secund-18715976

Pe aceeași temă