Mihael Onișa, dezamăgit după Ceahlăul – Chindia 1-1: ”Am pierdut două puncte.” Ce consideră că i-a lipsit echipei sale ca să câștige

Răzvan STÎNGĂ 20 Sep. 2023, 15:20 Liga 2
Mihael Onișa, dezamăgit după Ceahlăul - Chindia 1-1: ”Am pierdut două puncte.” Ce consideră că i-a lipsit echipei sale ca să câștige

CSM Ceahlăul a fost la câteva minute de o nouă victorie în Liga 2, în partida cu Chindia Târgoviște. A intrat în minutele de prelungire ale reprizei secunde cu avantaj pe tabelă, dar în cele din urmă confruntarea s-a terminat 1-1.

Formația din Piatra Neamț a condus cu 1-0 încă din prima repriză, în urma unui gol marcat de Patrick Petre.

Mihael Onișa, dezamăgit după CSM Ceahlăul – Chindia Târgoviște: ”Am pierdut două puncte”

CSM Ceahlăul a marcat destul de repede pentru 1-0, prin Patrick Petre, în minutul 27, dar formația lui Cristian Pustai a mai ratat și alte șanse bune de a puncta. În repriza a doua balanța s-a mai echilibrat, iar până la final Chindia a reușit să egaleze.

După ce în minutul 59 a primit o lovitură de pedeapsă, dar care a fost anulată de arbitrul central Sergiu Anton ulterior, formația din Târgoviște a punctat pentru 1-1 în minutul 90+1, prin Andrei Marc.

Mijlocașul Mihael Onișa, în vârstă de 23 de ani, a declarat că a fost o victorie ratată de CSM Ceahlăul. Din punctul său de vedere, trupa lui Cristian Pustai merita să câștige și să mai pună puncte față de urmăritoare, acum fiind e loc de play-off, 6.

Nu am câștigat un punct, am pierdut două, am fost un pic ghinioniști la final. În loc să respingem, am bâlbâit mingea și ei au marcat. Asta e, ne pregătim pentru meciul cu Metaloglobus, ne-am pregătit și pentru acest meci, s-a văzut că ei nu au avut până la gol șut pe poartă.

Cred că ne-a lipsit concentrarea până în ultimul moment. Ne-am băgat cu fundul în poartă, eu au introdus numai atacanți, am suferit pe final. Putea să fie mult mai bine”, a declarat Onișa la finalul întâlnirii.

În minutul 84, Mihael Onișa a șutat puternic din afara careului, mingea a trecut de portar, dar a izbit transversala și a revenit în joc. Și în minutul 56 a avut o minge trimisă tare pe poartă, respinsă cu dificultate de Railean.

CSM Ceahlăul, partidă cu Metaloglobus în runda următoare de Liga 2, a 7-a

CSM Ceahlăul a adunat 10 puncte în șase etape. Se menține pe locul calificabil în play-off, dar este în cădere o poziție, pe 6, față de runda trecută, a 5-a a Ligii 2. În etapa a 7-a, trupa din Piatra Neamț joacă sâmbătă, de la ora 11:00, la Clinceni, cu Metaloglobus, locul 18, cu numai 3 puncte.

Mihael Onișa a declarat că o victorie pe terenul echipei din București este obligatorie, mai ales că distanța de locul 1, CSC Șelimbăr, e deja de șase puncte:

Trebuie să luăm trei puncte cu Metaloglobus! Mergem acolo să câștigăm, să luăm puncte. Ne pregătim foarte bine în aceste zile, trebuie să ne recuperăm și gata, din această seară trebuie să uităm meciul de azi”.

Foto: Dragoș Pășcăneanu / Mediafax Foto
Video: Gelu Crăcană

https://liga2.prosport.ro/seria-1/guvernul-vrea-sa-creasca-taxele-contractelor-sportive-de-la-11-la-30-la-suta-19285554

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-cristian-pustai-dupa-ceahlaul-chindia-1-1-19285543

https://liga2.prosport.ro/seria-1/reactia-lui-andrei-marc-dupa-csm-ceahlaul-chindia-targoviste-1-1-19285540

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vasile-miriuta-la-aniversarea-a-55-de-ani-dupa-ceahlaul-chindia-1-1-19285528

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-chindia-meci-din-etapa-a-6-a-a-ligii-2-19285469

Răzvan STÎNGĂ 20 Sep. 2023, 15:20 Liga 2
Pe aceeași temă