Andrei Marc a salvat Chindia de la un nou eșec! Fundașul a făcut ce nu au fost în stare atacanții în partida cu Ceahlăul: ”Bucuros de egal, dar trist că am marcat contra orașului natal”

Andrei PASCU 19 Sep. 2023, 21:38 Liga 2
Andrei Marc a salvat Chindia de la un nou eșec! Fundașul a făcut ce nu au fost în stare atacanții în partida cu Ceahlăul: ”Bucuros de egal, dar trist că am marcat contra orașului natal”

Chindia Târgoviște a plecat cu un punct de pe terenul echipei CSM Ceahlăul, în etapa a 6-a din Liga 2, scor 1-1, după ce a fost condusă până spre finalul duelului. A egalat în minutele de prelungire, în urma unei faze după o centrare din corner, prin Andrei Marc.

Fundașul a marcat împotriva echipei orașului natal, dar a fost mulțumit de faptul că i-a adus un punct actualei sale formații.

Reacția lui Andrei Marc, după Ceahlăul – Chindia Târgoviște 1-1

Chindia Târgoviște continuă să sufere în acest început de sezon, iar în partida de la Piatra Neamț a avut noroc, pentru că putea bifa un nou eșec în Liga 2. CSM Ceahlăul a marcat destul de repede pentru 1-0, prin Patrick Petre, în minutul 27, dar formația lui Cristian Pustai a mai ratat și alte șanse bune de a puncta.

În repriza a doua balanța s-a mai echilibrat, iar până la final Chindia a reușit să egaleze. După ce în minutul 59 a primit o lovitură de pedeapsă, dar care a fost anulată de arbitrul central Sergiu Anton ulterior, formația din Târgoviște a punctat pentru 1-1 în minutul 90+1, prin Andrei Marc. La scurt timp după aceea, Marc a mai avut o mare ocazie de gol, însă Krell a salvat de pe linie.

Andrei Marc, de părere că Chindia putea primi o lovitură de la 11 metri cu Ceahlăul

Fundașul a declarat la final că este un punct bun pentru Chindia, care etapa trecută cedase în duelul cu Unirea Slobozia, scor 0-1.

Sunt bucuros că am scos un egal, dar sunt trist că am marcat contra Ceahlăului, am crescut aici. E puțin ciudat că am intrat în dreapta la vestiar, nu în stânga, dar asta e. Poate că gazdele au schimbat în repriza a doua, dar eu cred că au fost mai bine în prima repriză. S-a văzut pe teren, dar până la urmă e bine că am egalat pe final, cu puțină șansă.

(N.r. – Despre faza penalty-ului anulat în dreptul Chindiei) Cred că puteam primi un penalty, dar nu știu exact, poate de la televizor s-a văzut mai bine”, a spus Andrei Marc la finalul întâlnirii.

Chindia Târgoviște, duel cu CSC Dumbrăvița în etapa a 7-a de Liga 2

În urma a șase etape scurse din acest sezon de Liga 2, Chindia Târgoviște ocupă locul 10 în clasament, cu 7 puncte, fiind la egalitate cu Steaua, Campionii FC Argeș, CS Mioveni și Viitorul Pandurii. În etapa a 7-a, dâmbovițenii joacă sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu CSC Dumbrăvița (locul 5, 11 puncte).

Andrei Marc speră ca de acum Chindia Târgoviște să înceapă să lege victoriile pentru că, deja, distanța față de locul 6, chiar CSM Ceahlăul, este de trei puncte.

Cred că ne-am mai ridicat puțin în ultimele etape, dar trebuie să avem un parcurs bun și de acum. Sper să câștigăm în următoarele etape, să luăm nouă puncte, pentru că pierdem plutonul și nu e bine. Sperăm să intrăm în primele șase până în iarnă, pentru ca apoi să vedem ce facem, ce transferuri se fac.

Sunt câțiva jucători veniți târziu, așa e când nu sunt cu noi din prima zi. Acum, trebuie să îi integrăm, să ne ajute cât pot”, a mai declarat Marc.

Jucătorul originar din Piatra Neamț a semnat cu Chindia în vară și a fost utilizat de noua sa echipă în toate cele șase meciuri disputate până acum în Liga 2, în cinci dintre ele începând ca titular. Acum este la primul gol pentru trupa din Târgoviște.

În cariera sa a mai jucat pentru Ceahlăul Piatra Neamț, Dinamo, Sanliurfaspor (Turcia), Concordia Chiajna, FCSB și FC Brașov.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures
Video: Gelu Crăcană

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-cristian-pustai-dupa-ceahlaul-chindia-1-1-19285543

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-a-anuntat-un-parteneriat-cu-un-lant-farmaceutic-major-care-nu-va-aparea-pe-echipamentul-de-joc-seful-echipei-nu-stie-cum-s-a-ajuns-la-acest-sponsor-19285535

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vasile-miriuta-la-aniversarea-a-55-de-ani-dupa-ceahlaul-chindia-1-1-19285528

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-si-chindia-au-remizat-in-etapa-a-6-a-a-ligii-2-19285522

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-chindia-meci-din-etapa-a-6-a-a-ligii-2-19285469

Andrei PASCU 19 Sep. 2023, 21:38 Liga 2
Pe aceeași temă