Metaloglobus, mesaj surpriză înainte de primul meci oficial din 2021: ”Mulțumim soțiilor și iubitelor noastre”

Marius ANGHEL 16 Feb. 2021, 14:23 Liga 2

Metaloglobus face tot ce este posibil pentru a transmite în spațiul public, chiar în mod obsesiv, că echipa antrenată de Gabriel Manu este o adevărată familie.

Această tactică, mai mult de imagine pentru cei din exterior, este folosită aproape de toate cluburile sportive pentru a comunica faptul că în cadrul lor curge lapte și miere, că totul este minunat. În speranța că rezultatele vor apărea pe teren, acolo unde ”familia” unită poate face diferența.

Metaloglobus: ”Mulțumim soțiilor și iubitelor noastre

De curând, clubul bucureștean a postat un clip cu femeile din viața jucătorilor sau antrenorilor, fanele de conjunctură ale echipei din cartierul Pantelimon pe perioada în care contractul celor apropiați lor sunt valabile. Metaloglobus vorbește chiar în numele jucătorilor și antrenorilor.

”Mulțumim soțiilor și iubitelor noastre care ne-au sprijinit de-a lungul carierei noastre fotbalistice, știm că nu este ușor! ??, a transmis Metaloblobus în săptămâna premergătoare primului meci oficial pe care Ovidiu Herea și compania îl joacă în 2021.

Metaloglobus, la ”retrogradare” în Liga 2 la capitolul informații strict sportive oferite

Dacă la capitolul mesaje motivaționale, Metaloglobus este campioana Ligii 2, la informații strict sportive, cele care interesează, de fapt, lumea sportului, inclusiv suporterii care susțin această echipă, gruparea bucureșteană se luptă la retrogradare, la mare bătaie cu echipele din Recea, Bacău sau Călărași.

De exemplu, rezultatul ultimului amical desfășurat de jucătorii lui Gabriel Manu rămâne și acum o enigmă. Sâmbăta trecută, Metaloglobus anunța că va întâlni Concordia Chiajna. A rămas doar anunțul, fiindcă ceea ce s-a întâmplat la meci nu a comunicat nici acum, la trei zile distanță. Motivul? Echipa a pierdut și, probabil, ”familiei” nu i-a picat bine acest eșec venit dintr-un autogol.

De altfel, în această iarnă, Metaloglobus a comunicat că a plecat în cantonament în Antalya, pe timp de pandemie, abia după ce Liga2.ro a informat despre această deplasare în Turcia. Informații din perioada de pregătire s-au rezumat doar la rezultatele din cele trei amicale disputate și la urări de bine către adversare.

Bucureștenii au jucat în 2021 amicale cu CS Tunari (5-1), în țară, Tom Tomsk (liga 2 Rusia, 0-2), Dnipro-1 (prima ligă Ucraina, 1-4), Irtysh Omsk (liga 2 Rusia, 1-2), în cantonamentul din Antalya, FCSB 2 (2-1) și Concordia Chiajna (0-1), după revenirea din Turcia.

Primul meci oficial în 2021, cu Petrolul

Metaloglobus visează, în schimb, la Liga 1, unde speră să ajungă după ce mai întâi trebuie să se califice în play-off-ul Ligii 2.

Primul meci oficial din 2021 îl are marți, 23 februarie, de la ora 19:00, la Ploiești, cu Petrolul, iar din sezonul regular mai are meciuri cu Aerostar Bacău (acasă), ASU Politehnica Timișoara (deplasare), SCM Gloria Buzău (a), Unirea Slobozia (d) și Rapid (a).

Metaloglobus se află pe locul 7 în Liga 2 după 15 etape, cu 22 de puncte acumulate după 14 meciuri disputate, însă va rămâne cu 21, după ce rezultatele înregistrate de Turris Oltul, echipă retrasă în acest tur, vor fi anulate.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-victorioasa-in-amicalul-cu-metaloglobus-jocul-a-fost-decis-de-un-autogol-19169625

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-se-reia-in-2021-la-data-de-18-februarie-cu-un-meci-la-timisoara-si-cu-o-echipa-in-minus-programul-etapei-a-16-a-19169314

Marius ANGHEL 16 Feb. 2021, 14:23 Liga 2
Pe aceeași temă