Rămânerea lui Gabriel Manu la nou-promovata CS Tunari nu este sigură: ”Vom vedea ce se va întâmpla.” Condițiile puse de antrenor

Răzvan STÎNGĂ 11 Jun. 2023, 15:08 Liga 2
Rămânerea lui Gabriel Manu la nou-promovata CS Tunari nu este sigură: ”Vom vedea ce se va întâmpla.” Condițiile puse de antrenor

CS Tunari a promovat în Liga 2, iar acum începe să facă strategia, ce achiziții va efectua, cine va pleca, dar se va decide și dacă va fi prelungit contractul cu antrenorul Gabriel Manu. Înțelegerea dintre clubul nou-promovat din Liga 3 și ”principal” expiră în această lună iunie.

Gabriel Manu și CS Tunari discută prelungirea contractuală

Gabriel Manu a pus anumite condiții pentru a semna contractul de prelungire, dorind să discute cu conducerea detalii cu privire la bugetul de achiziții, dar și care va fi obiectivul pentru primul sezon după accederea în Liga 2.

Antrenorul a făcut planul, cumva, pentru stagiunea care va începe la 5 august și este convins că echipa sa poate face surpriza și poate depăși obiectivul obișnuit pentru o nou-promovată, salvarea de la retrogradare.

Vom vedea ce se va întâmpla, eu termin contractul. Aștept să vedem ce se întâmplă, dacă mă mai dorește conducerea. Probabil vom discuta noii termeni contractuali dacă este cazul. Am o echipă bună, de copii extraordinari, sunt convins că anul viitor, în Liga 2, cu câteva îmbunătățiri, putem face surpriza.

Cel mai importat lucru pentru mine este bugetul de transferuri și ceea ce se dorește sezonul viitor. Aștept să mi se spună ce se dorește, ce buget vom avea, ce obiectiv vom avea. Partea mea contractuală și financiară s-a discutat mereu ultima, întotdeauna o voi discuta ultima. Important e ce putem să facem sezonul următor”, a spus Gabriel Manu la Metropola TV.

CS Tunari se reunește la 28 iunie

Chiar dacă nu a ajuns la acord cu conducerea pentru prelungirea contractuală, sunt semnale transmise de antrenor, pe lângă cele deduse din declarația de mai sus, că sunt șanse foarte, foarte mari să fie parafat un nou acord.

Gabriel Manu a stabilit și data reunirii și pregătirea debutului în Liga 2, la 28 iunie:

”Pe 28 iunie vom relua pregătirile, băieții au puține zile de vacanță. Nu vom pierde prea mult fizic, iar în momentul în care vom aduce și jucători cu calitate, nu o să fie o mare problemă”.

Până la intrarea în vacanță după promovarea în Liga 2, CS Tunari a disputat și un meci amical cu echipa națională a României, la Mogoșoaia, duminică. Tricolorii nu au avut probleme cu formația lui Gabriel Manu, de care au trecut cu 4-1.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-primeste-bani-de-la-consiliul-judetean-ialomita-19274787

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marius-baciu-povesteste-ce-s-a-pariat-la-pauza-in-partida-uta-daco-getica-6-0-anchetata-de-frf-si-care-a-adus-suspendari-jucatorilor-eu-am-adus-la-frf-probele-deci-am-ajutat-ancheta-19274781

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jordan-gele-nu-mai-vrea-la-selimbar-echipa-sibiana-si-a-pierdut-golgheterul-din-meciurile-disputate-in-2023-nu-puteam-sa-stam-sa-asteptam-la-infinit-este-pierdere-mare-pentru-no-19274774

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-prima-achizitie-a-verii-19274763

https://liga2.prosport.ro/seria-1/primarul-resitei-reactie-despre-implicarea-la-echipa-nou-promovata-in-liga-2-a-fostului-partener-finantator-al-petrolului-19274759

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-risca-sa-fie-data-in-judecata-de-mai-multi-fotbalisti-19274748

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 11 Jun. 2023, 15:08 Liga 2
Pe aceeași temă