Eugen Trică, noul antrenor al echipei Turris Oltul! ”Clubul nostru îi urează bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese”

Andrei PASCU 10 Nov. 2020, 17:01 Liga 2
Eugen Trică, noul antrenor al echipei Turris Oltul! ”Clubul nostru îi urează bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese”

Turris Oltul nu a mai continuat cu Erik Lincar pe banca tehnică, iar acum i-a găsit un înlocuitor. Alegerea conducerii e Eugen Trică, liber de contract din vară, când înainte de startul campionatului a reziliat înțelegerea cu U Craiova 1948 SA, echipă pe care a promovat-o în Liga 2.

Eugen Trică a fost prezentat oficial marți seară. Antrenorul va trece imediat la treabă și miercuri va conduce și primul antrenament.

”Suntem bucuroși să vă anunțăm că noul antrenor al AFC Turris este Eugen Trică!
Tehnicianul a semnat un contract cu AFC Turris, iar mâine va conduce primul antrenament al echipei noastre.
În vârstă de 44 de ani, Eugen Trică a mai antrenat de-a lungul carierei: Juventus București, CFR Cluj, UTA Arad, Ittihad FC, CSM Politehnica Iași, Sportul Snagov, FC Universitatea 1948.
Clubul nostru îi urează Bun venit! și să aibă parte de cât mai multe succese”
, anunță FC Turris Turnu Măgurele.

Eugen Trică vrea în play-off cu Turris Oltul 

Antrenorul are planuri mari la Turnu Măgurele. Va avea ca principal obiectiv accederea în play-off-ul Ligii a 2-a, unde Turris Oltul speră să termine pe un loc cât mai sus și să promoveze în Liga 1. Același obiectiv a fost trasat și sezonul trecut, dar a fost ratat la ultima fază a ultimului meci, cu Rapid, când a fost egalată cu un gol în prelungiri.

Eugen Trică anunța la sfârșitul lunii octombrie că se gândește la o nouă aventură, pe banca unei alte echipe. Preciza că se afla în discuții cu câteva cluburi, dar voia să aștepte până în iarnă. S-a răzgândit, iar acum e pregătit să înceapă mai repede treaba.

”Eu, deocamdată, stau liniștit, probabil că de la iarnă o să încerc să iau o decizie. Sunt ceva discuții, dar momentan nu vreau să… de la iarnă! Au fost discuții cu mai multe cluburi”, puncta Eugen Trică.

Eugen Trică a fost neînvins pe banca echipei ”FC U” Craiova

Trică a preluat U Craiova 1948 SA la începutul sezonul trecut al Ligii 3, în iunie 2019, și în cele 16 etape în care a condus echipa în Seria a 4-a a obținut 13 victorii și 3 egaluri, fiind neînvins și având un golaveraj de 40 de goluri marcate și 9 primite.

Echipa olteană și-a desfășurat meciurile de pe teren propriu la Drobeta Turnu Severin, Filiași și Târgu Jiu și în momentul în care sezonul a fost ”înghețat” din cauza pandemiei avea 13 puncte avans față de a doua clasată Șoimii Lipova, motiv pentru care a și fost declarată direct promovată în Liga 2.

Tot cu Trică antrenor, U Craiova 1948 SA a ajuns în ediția trecută a Cupei României până în faza 16-imilor, acolo unde a pierdut pe ”Ion Oblemenco” în fața divizionarei secunde ”U” Cluj, cu 2-3.

În cariera sa, Trică a mai antrenat echipele Juventus București, CFR Cluj, UTA, Metalul Reșița și Sportul Snagov (tot Metalul Reșița, dar sub altă denumire, antrenată în altă perioadă de timp). Antrenor secund a fost la Ittihad (Arabia Saudită) și Politehnica Iași.

Turris Oltul, pe 9 în Liga 2 

Eugen Trică are de gestionat o situație nu tocmai ușoară la Turris Oltul, dat fiind faptul că echipa se află la al doilea meci fără victorie în Liga 2, timp în care a luat un singur punct. Nici clasarea nu este una prea bună, locul 9 cu 16 puncte în 11 meciuri. Eugen Trică ar putea sta pe bancă în meciul cu Dunărea Călărași, din etapa a 12-a, de vineri.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/scandalul-continua-la-turris-oltul-fotbalistul-care-a-amenintat-un-jurnalist-a-fost-dat-afara-insa-nu-recunoaste-concedierea-reactia-lui-erik-lincar-dupa-demiterea-sa-19156831

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/tragerea-la-sorti-a-meciurilor-16-imilor-cupei-romaniei-are-loc-astazi-de-la-ora-1530-in-aceasta-faza-a-competitiei-sunt-16-echipe-din-liga-1-12-din-liga-2-si-4-din-liga-3-19156771

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-motivul-pentru-care-erik-lincar-a-fost-dat-afara-de-la-turris-oltul-ce-a-determinat-conducerea-clubului-din-turnu-magurele-sa-l-demita-19156743

Andrei PASCU 10 Nov. 2020, 17:01 Liga 2
Pe aceeași temă