Lotul cu care FC Buzău va aborda partea a doua a sezonului de Liga 2. Cristian Pustai va miza pe 25 de fotbaliști

Autor: Andrei PASCU Publicat: 25 Feb. 2022, 15:19 Actualizat: 25 Feb. 2022, 18:22 Liga 2
Lotul cu care FC Buzău va aborda partea a doua a sezonului de Liga 2. Cristian Pustai va miza pe 25 de fotbaliști

FC Buzău a anunțat lotul cu care va începe partea a doua a sezonului de Liga 2. După câteva schimbări importante, Cristian Pustai a decis că are nevoie de 25 de fotbaliști cu care să abordeze ultimele meciuri din sezonul regular și apoi play-off–ul sau play-out-ul.

FC Buzău, lot de 25 de jucători

În ceea ce privește jucătorii de care Cristian Pustai nu a fost mulțumit și de care FC Buzău s-a despărțit, numărul acestora e de cinci: Dumitru Rogac (acum la Zimbru Chișinău – Republica Moldova), Sebastin Ghinga (împrumutat la Metalul Buzău), John Mondragon (acum la Minaur Baia Mare), Ionuţ Neacşu şi Călin Toma (împrumutat la Metalul Buzău).

FC Buzău a consemnat și patru veniri în această iarnă. Robert Sălceanu (ex Dunărea Călărași), Dorin Burlacu (ex Aerostar Bacău), Mihai Neicuțescu (ex Dinamo), Dinko Trebotic (ex Aguilas FC / Spania) au sosit la Buzău.

”(…) Un calcul prin care ne-am asigura menţinerea în play-off, fără a depinde de jocul rezultatelor. Primul hop pentru FC Buzău va fi cel de mâine, când elevii lui Cristian Pustai vor întâlni o echipă nouă, imprevizibilă după schimbările făcute, atât la nivelul lotului, cât şi la cel al băncii tehnice, este vorba despre Astra Giurgiu.

Şi în formaţia noastră au fost făcute câteva schimbări în lot. Profesorul a renunţat la Dumitru Rogac, Sebastin Ghinga, John Mondragon, Ionuţ Neacşu şi Călin Toma, lotul de 25 de jucători pe care îi are la dispoziţie în acest moment fiind completat de Dinco Trebotic (mijlocaş, 31 de ani), Dorin Burlacu (mijlocaş, 29 de ani), Mihai Neicuţescu (atacant, 23 de ani) şi Robert Sălceanu (fundaş, 18 ani).

Asociaţia Sportivă Fotbal Club Buzău

Portari: 12.Relu Stoian, 29.Cristian Avram, 13.Dragoş Horeboiu

Fundaşi: 6.Daniel Vîrtej, 4.Kamil Wiktorski, 25.Radu Zamfir, 14.Ariel Varela Lopez, 5.Robert Sălceanu, 21.Bogdan Oteliţă, 17.Modibo Keita, 16.Tudor Oltean

Mijlocaşi. 8.Alin Cârstocea, 7.Cristian Ciobanu, 22.Alexandru Munteanu, 60.Dinko Trebotic, 27.Leonel Pablo Gaitan, 13.Dieudonne Kanda, 24.Dragoş Lazăr, 70.Alin Manea, 10.Paul Paţurcă, 2.Ciprian Petre, 9.Dorin Burlacu

Atacanţi: 98.Adi Marian Chică-Roşă, 18/19/23.Mihai Neicuţescu, 20.Yvan Malolo Ekollo

Antrenor principal: Cristian Pustai, Antrenor secund: Ionuţ Bogdan Pîrvu, Preparator fizic: Liviu Nicolae Rusu, Antrenor cu portarii: Dorin Roşca, Medic: Ovidiu Vasiloiu, Kinoterapeut: Cătălin Bălan, Maseuri: Gheorghe Roşu şi Daniel Dimofte, Delegat: Marian Lambru”, se arată într-un comunicat emis de FC Buzău.

FC Buzău are prima partidă oficială din 2022 cu Astra 

FC Buzău are meci cu Astra în prima rundă din 2022, din Liga 2, a 17-a a sezonului regular. Partida va avea loc la Buzău, sâmbătă, de la ora 11:00. Apoi, formația lui Cristian Pustai le va mai întâlni, în sezonul regular, pe Petrolul (în deplasare) și pe Concordia Chiajna (pe teren propriu).

FC Buzău e pe locul 5 în acest moment, cu 28 de puncte, la egalitate cu locul 6, Steaua, dar cu un avans de două puncte peste poziția a 7-a, prima care nu duce în play-off la finalul sezonului regular, ocupată acum de FK Miercurea Ciuc.

Astra, prima adversară a Buzăului în 2022 din Liga 2 e ultima în clasament, cu -1 punct.

Foto: FC Buzău 

Autor: Andrei PASCU Publicat: 25 Feb. 2022, 15:19 Actualizat: 25 Feb. 2022, 18:22 Liga 2
Pe aceeași temă