OFICIAL | Cristian Pustai e noul antrenor al CSM Ceahlăul! ”Profesorul” a revenit la treabă după o lună de pauză. Durata contractuală și obiectivul stabilit

Andrei PASCU 08 Nov. 2022, 14:14 Liga 3
OFICIAL | Cristian Pustai e noul antrenor al CSM Ceahlăul! ”Profesorul” a revenit la treabă după o lună de pauză. Durata contractuală și obiectivul stabilit

Cristian Pustai a semnat cu CSM Ceahlăul! Experimentatul antrenor s-a înțeles, în mod surprinzător poate, cu formația din Liga 3 și a fost prezentat marți, 8 noiembrie, la prânz. Contractul dintre părți a fost parafat până la finalul sezonului actual.

Deși CSM Ceahlăul are de recuperat 11 puncte în raport cu locul 1, Foresta Suceava, vrea să promoveze în Liga 2 la finalul actualei stagiuni, obiectiv pe care îl anunța încă din vară. După discuțiile cu conducerea, antrenorul de 55 de ani a ajuns la concluzia că poate atinge această performanță, mai întâi fiind nevoit să se califice în play-off.

Cristian Pustai, numit antrenor la CSM Ceahlăul

Ce-i drept, CSM Ceahlăul e la numai două puncte de locul 4, motiv pentru care poate prinde cu șanse mari grupa pentru lupta la accederea în Liga 2. Însă, în mod evident Foresta Suceava este marea favorită la promovare după cum arată clasamentul Seriei 1 din Liga 3, după 11 meciuri.

Cristian Pustai a confirmat discuțiile cu CSM Ceahlăul pentru Liga2.ro, luni seară, iar marți a fost prezentat pe pagina de Facebook a clubului. La scurt timp după postarea din mediul online, fanii formației din Piatra Neamț au început cu mesajele pozitive, lăudând aducerea lui Cristian Pustai după ce acordul cu Florentin Petre a fost reziliat.

Cristian Pustai este noul antrenor al CSM Ceahlăul

CSM Ceahlăul Piatra Neamț și antrenorul Cristian Pustai au ajuns la un acord comun asupra preluării de către tehnician a funcției de antrenor principal al echipei noastre de seniori. Tehnicianul în vârstă de 55 de ani are contract cu gruparea noastră până la finalul lunii iunie a anului 2023, iar obiectivul CSM Ceahlăul a rămas același, adică promovarea în Liga 2 în 2023.

Originar din Mediaș, Cristian Pustai și-a început cariera de antrenor pe meleaguri apropiate orașului natal, la Chimia Tîrnăveni (2000), după care a trecut la Gaz Metan Mediaș, la echipa de tineret din 2003 până în 2007. Din 2007 a făcut pasul spre echipa de seniori a aceluiași club și a fost ”principal” la Gaz Metan până în 2013. Mai apoi, Cristian Pustai a fost responsabil cu pregătirea echipelor Pandurii Târgu Jiu, ASA Târgu Mureș, Rapid București, FC Botoșani, după care s-a întors la Gaz Metan Mediaș, de unde a plecat la Dunărea Călărași, pentru ca ultima dată să fie la Gloria Buzău.

Bun venit, Cristian Pustai și mult succes!”, se arată pe pagina de Facebook a CSM Ceahlăul.

  • Dunărea Călărași, FC Botoșani, ASA Tîrgu Mureș, Pandurii, Gaz Metan Mediaș și Gloria Buzău sunt echipele pregătite în trecut de Cristian Pustai. De altfel, Pustai a început sezonul la Gloria Buzău.

Cristian Pustai debutează din postura de antrenor al CSM Ceahlăul în runda a 12-a de Liga 3

CSM Ceahlăul ocupă locul 5 în acest moment, cu 17 puncte, la egalitate cu locul 6, Șomuz Fălticeni. Pe primul loc în Seria 1 din Liga 3 se a află Foresta Suceava, 28 de puncte, urmată de CSM Bacău, 21 de puncte, Bucovina Rădăuți, 19 puncte, și Dante Botoșani, tot 19 de puncte.

Cristian Pustai va debuta pe banca echipei CSM Ceahlăul în runda a 12-a a Ligii 3, pe teren propriu, cu Viitorul Darabani, locul 8 din 10 echipe.

Foto: CSM Ceahlăul Piatra Neamț

https://liga2.prosport.ro/liga-3/vedita-colonesti-risca-sa-piarda-la-masa-verde-primul-ei-meci-castigat-in-acest-sezon-ba-chiar-mai-rau-flacara-horezu-i-a-contestat-trei-dintre-jucatorii-straini-utilizati-19252538

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-etapa-11-17-meciuri-se-disputa-acum-doar-doua-echipe-sunt-inca-neinvinse-in-acest-sezon-19252155

https://liga2.prosport.ro/liga-3/acum-are-sens-aurelian-babutan-a-cerut-rezilierea-cu-sc-otelul-pentru-o-oferta-sentimentala-a-fost-numit-director-sportiv-in-liga-3-19252178

https://liga2.prosport.ro/liga-3/valentin-negru-explicatii-despre-despartirea-surprinzatoare-de-cs-tunari-liderul-din-seria-a-4-a-a-ligii-3-pentru-binele-echipei-de-obicei-antrenorul-pleaca-ceea-ce-s-a-si-intamplat-19252126

Andrei PASCU 08 Nov. 2022, 14:14 Liga 3
Pe aceeași temă