CSM Ceahlăul mai renunță la un fotbalist experimentat, cu suta de meciuri în Liga 2. Cristian Pustai, remaniere importantă de lot

Răzvan STÎNGĂ 20 Dec. 2022, 15:07 Liga 3
CSM Ceahlăul mai renunță la un fotbalist experimentat, cu suta de meciuri în Liga 2. Cristian Pustai, remaniere importantă de lot

CSM Ceahlăul nu a mutat la capitolul veniri, dar a mărit numărul plecărilor la șase. Zilele trecute, formația din Piatra Neamț a anunțat că antrenorul Cristian Pustai a renunțat și la Constantin Drugă, fundaș cu experiență la nivelul Ligii 2, cu peste 100 de meciuri.

Cristian Pustai este decis să schimbe semnificativ lotul echipei din Seria 1 a Ligii 3, decizând să renunțe și la Constantin Drugă, în vârstă de 32 de ani, venit la CSM Ceahlăul chiar în vară, după experiența de la Date Botoșani, alături de care a fost aproape de promovare în stagiunea precedentă de Liga 3.

CSM Ceahlăul a renunțat și la Constantin Drugă

Drugă are câteva experiențe la echipe de tradiție din fotbalul românesc, printre care FC Botoșani, Farul, Pandurii sau Foresta Suceava. Are și șase meciuri în prima ligă, cu fostul club din Piatra Neamț, Ceahlăul, în 2012.

Mulțumim, Constantin Dudu Drugă!

Sănătate și mult succes mai departe!”, a fost mesajul transmis de CSM Ceahlăul pe Facebook.

Anterior plecării lui Constantin Drugă, CSM Ceahlăul a reziliat contractele cu alți cinci jucători, Luca Ciontea (fundaș, 19 ani), Andrei Bucur (portar, 19 ani), Richardo Mihalache (atacant, 27 de ani), Ovidiu Toma (mijlocaș, 22 de ani) și Ionuț Ursu (fundaș, 33 de ani).

CSM Ceahlăul, proiect pentru promovare cu Cristian Pustai

CSM Ceahlăul a avut un parcurs cu un eșec în cele patru runde de la venirea lui Pustai, două victorii și o remiză, dar echipa se află la două puncte de locul 4, care duce în play-off-ul de promovare.

Însă, obiectivul accederii în Liga 2 nu este luat în calcul doar la finalul acestui sezon, pentru că antrenorul Cristian Pustai a semnat un acord pe un an și jumătate din acest moment, până la finalul stagiunii următoare. Astfel, dacă nu reușește să ducă CSM Ceahlăul în Liga 2 în vara care vine, obiectiv foarte greu de realizat, atunci planurile se mută pentru campionatul 2023/2024.

CSM Ceahlăul, la pragul locurilor de play-off în Seria 1 a Ligii 3

CSM Ceahlăul ocupă locul 5 în acest moment, cu 24 puncte, la două puncte de locul 4, Dante Botoșani. Pe primul loc în Seria 1 din Liga 3 se află Foresta Suceava, 38 de puncte, urmată de Bucovina Rădăuți, 29 puncte, și CSM Bacău, tot 29 de puncte.

În ultima etapă din 2022, CSM Ceahlăul a trecut cu 2-1 de Știința Miroslava, acum pe locul 6 cu 22 de puncte. În runda a 16-a, prima din anul următor, formația din Piatra Neamț va întâlni Foresta Suceava, în deplasare.

Foto: CSM Ceahlăul

https://liga2.prosport.ro/liga-3/veste-mare-pentru-hunedoara-guvernul-romaniei-a-aprobat-construirea-complexului-sportiv-michael-klein-capacitatea-noului-stadion-al-corvinului-si-valoarea-proiectului-19256704

https://liga2.prosport.ro/liga-3/scm-zalau-noi-plecari-importante-19256657

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-a-pus-ochii-pe-un-atacant-daniel-oprita-il-vrea-in-probe-19256642

https://liga2.prosport.ro/liga-3/stefan-nanu-surprins-si-el-de-parcursul-avut-de-csm-deva-19256630

https://liga2.prosport.ro/liga-3/corvinul-hunedoara-a-renuntat-la-doi-jucatori-19256618

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 20 Dec. 2022, 15:07 Liga 3
Pe aceeași temă