Jhon Mondragon n-a avut viață lungă nici la FC Buzău, dar și-a găsit repede altă echipă. Fundașul columbian se va bate pentru promovare în Liga 3

Andrei PASCU 24 Jan. 2022, 16:53 Liga 2
Jhon Mondragon n-a avut viață lungă nici la FC Buzău, dar și-a găsit repede altă echipă. Fundașul columbian se va bate pentru promovare în Liga 3

FC Buzău a renunțat la fundașul columbian Jhon Mondragon, în vârstă de 27 de ani, care și-a găsit repede o nouă echipă. Cristian Pustai a decis că nu mai are nevoie de serviciile apărătorului venit în vară la Buzău, care acum a ajuns în Seria 10 a Ligii a 3-a, la Minaur Baia Mare.

Jhon Mondragon s-a despărțit de FC Buzău, dar a semnat cu Minaur Baia Mare 

Fundașul nu a convins la FC Buzău, unde a jucat doar patru meciuri, în chiar primele cinci runde ale Ligii a 2-a, iar apoi a fost cel mult pe banca de rezerve. În urma evoluțiilor, ”Profesorul” a decis să se despartă de Mondragon, care a semnat în aceste zile cu Minaur Baia Mare.

Apărătorul de 1.80 m a sosit în iulie anul trecut la FC Buzău, aproape de momentul în care și Cristian Pustai a fost numit ”principal”. Înainte, fotbalistul a mai avut o singură experiență în România, la Petrolul, unde a rezistat doar un an și pentru care a jucat doar 10 meciuri.

Jhon Mondragon a fost prezentat de echipa din Liga 3, luni, 24 ianuarie.

Bine ai venit, Jhon Mondragón!

Noul nostru jucător este născut pe 15 octombrie 1994 și evoluează ca fundas!

Mondragón a mai evoluat pentru FC Buzau, Petrolul Ploiesti, Sport Boys, Leones FC, Puebla FC, CA Osasuna (5 meciuri/ 2 goluri)

Îi urăm bun venit și multă baftă în tricoul galben albastru!”, îl prezintă formația din Baia Mare pe Jhon Mondragon.

FC Buzău renunță și la Călin Toma și Sebastian Ghinga?!

Jhon Mondragon nu s-a regăsit în lotul echipei Buzăului încă de la reunirea din acest început de an. Aceeași soartă o pot avea și fundașul Călin Toma (29 de ani) și mijlocașul Sebastian Ghinga (34 de ani), nici ei nefiind în planurile echipei și nefăcând parte din lotul cu care FC Buzău a început cantonamentul de la Râmnicu Sărat.

Patrick Petre, Raphael Stănescu și Davi Duțu, printre venirile de la Minaur Baia Mare 

Minaur Baia Mare a avut o campanie puternică de transferuri, aducând mai mulți fotbaliști destul de importanți în această iarnă, în încercarea de a promova în Liga 2. Înainte de prezentarea lui Mondragon, a fost adus portarul David Duţu (21 de ani), care ultima dată a fost sub contract în Liga 1, cu FC Botoșani.

Bine ai venit, David Duţu!

Noul nostru jucător este născut pe 1 iunie 2000 și evoluează ca portar!

David a mai evoluat pentru FC Rapid București, FC Botosani, Popesti Leordeni, Onisilos Sotira, AFC Turris, Dacia Unirea Brăila.

Îi urăm bun venit și multă baftă în tricoul galben albastru!”, a fost prezentat portarul.

La Baia Mare au mai ajuns și Patrick Petre și Raphael Stănescu, foști la Dacia Unirea Brăila, dar și Gheorghe Gondiu, împrumutat de la CFR Cluj U19.

Minaur Baia Mare, antrenată de Ciprian Danciu, a și renunțat la un număr impresionant de jucători, 12: Adrian Micaș, Alexandru Gudea, Valer Giurgiu, Paul Oșan, Cosmin Berindea, Andrei Zete, Dacian Dunca, Mihai Cohan, Arthur Teuț, Milian Urs, Adrian Balha și Gabby Batchabi.

Minaur Baia Mare, devansată doar de CA Oradea în Seria 10 a Ligii a 3-a 

Minaur Baia Mare este pe locul 2 în Seria 10 a Ligii a 3-a. După 15 etape are 33 de puncte, în urma a 10 victorii, trei egal și două înfrângeri, având două puncte mai puțin decât locul 1, CA Oradea.

În ultima rundă din Liga 3, din 2021, Minaur Baia Mare a făcut 0-0 pe teren propriu cu CSM Satu Mare, locul 9. În runda următoare, prima din 2022, formația din Baia Mare va juca în deplasare, cu Lotus Băile Felix, locul 4 cu 27 de puncte.

Foto: Minaur Baia Mare

Andrei PASCU 24 Jan. 2022, 16:53 Liga 2
Pe aceeași temă