Laurențiu Marinescu crește gradul de încredere în tabăra Petrolului: ”Dacă ești la fel de bun, nu te poate opri nimeni”. Fostul mijlocaș, previziuni pentru a doua parte a campionatului

Andrei PASCU 27 Dec. 2021, 18:29 Liga 2
Laurențiu Marinescu crește gradul de încredere în tabăra Petrolului: ”Dacă ești la fel de bun, nu te poate opri nimeni”. Fostul mijlocaș, previziuni pentru a doua parte a campionatului

Venit recent la Petrolul, în stafful lui Nicolae Constantin, Laurențiu Marinescu se pregătește să trăiască din interior lupta pentru promvoarea din Liga 2 în Liga 1. Ploieștenii sunt principalii favoriți la câștigarea campionatului, iar fostul mijlocaș al ”lupilor galbeni” e convins că echipa sa poate să respecte calculele hârtiei.

Laurențiu Marinescu a analizat Petrolul în prima parte a campionatului, când încă nu fusese luat de Nicolae Constantin lângă el, și a observat o echipă foarte solidă, care dacă își face jocul nimeni nu îi poate sta în cale.

Laurențiu Marinescu: ”La ora actuală vedem că sunt patru echipe fruntașe, dar important e ceea ce faci tu” 

Marinescu apreciază că Petrolul trebuie să se gândească la traseul ei, să nu se uite în urmă și să continue să facă jocurile bune pe care le-a făcut și până acum, când a atras foarte multe aprecieri, chiar și din partea adversarilor.

Din punctul meu de vedere a fost un parcurs perfect, au mers foarte bine, au avut doar două înfrângeri în acest sezon. La începutul campionatului oamenii erau sceptici în privința promovării, pentru că anii trecuți nu a fost așa cum și-a dorit toată lumea. Nu au dus obiectivul până la capăt, s-au pierdut puncte importante în momente cheie.

Trebuie felicitați toți cei care au pus umărul la acest rezultate, pentru că fiecare în parte are o contribuție mică. Dar trebuie să fie acea concentrare ca și până acum. pentru că mai sunt destule meciuri și îți poți strica parcursul ăsta cu câteva rezultate negative.

La ora actuală vedem că sunt patru echipe fruntașe, dar important e ceea ce faci tu, dacă tu vei fi la fel de bun, nu te poate opri nimeni”, a spus Laurențiu Marinescu pentru Realitatea Sportivă.

Petrolul, nouă puncte peste locul 3 

Când mai sunt trei etape din sezonul regular, ploieștenii au un avans de nouă puncte față de locul 3, Concordia Chiajna. O diferență care și în play-off va cântări mult, mai ales pentru faptul că punctele nu se înjumătățesc, iar primele șase intră în grupa pentru promovare cu întreg punctajul acumulat în sezonul regular.

În 2022, în sezonul regular, cu biletele pentru play-off în buzunar, ploieștenii le vor mai întâlni pe Politehnica Timișoara (deplasare), FC Buzău (acasă) și Unirea Constanța (deplasare).

Foto: Petrolul

https://liga2.prosport.ro/seria-1/12-echipe-din-liga-2-n-au-mutat-pe-banca-tehnica-in-acest-sezon-sunt-insa-sase-care-au-fost-devoratoare-de-antrenori-o-practica-tot-mai-des-intalnita-in-fotbalul-romanesc-19214899

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-1-cu-18-echipe-in-cazul-in-care-dinamo-va-retrograda-mirel-radoi-are-informatii-in-acest-sens-sunt-sigur-cum-ar-putea-modifica-aceasta-situatie-campionatul-ligii-2-19214881

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eduard-novak-a-anuntat-ca-ministerul-sportului-va-finanta-academiile-de-fotbal-incepand-cu-2022-sunt-copiii-nostri-si-este-normal-ca-statul-sa-investeasca-in-copii-19214748

 

 

Andrei PASCU 27 Dec. 2021, 18:29 Liga 2
Pe aceeași temă