Laurențiu Marinescu, din nou ”lup galben”! Fostul căpitan al Petrolului completează stafful tehnic al lui Nae Constantin și e al patrulea antrenor secund

Andrei PASCU 01 Dec. 2021, 16:09 Liga 2
Laurențiu Marinescu, din nou ”lup galben”! Fostul căpitan al Petrolului completează stafful tehnic al lui Nae Constantin și e al patrulea antrenor secund

Laurențiu Marinescu (37 de ani) s-a întors la Petrolul! Unul dintre cei mai reprezentativi jucători ai ploieștenilor din ultimul deceniu completează stafful tehnic al ”principalului” Nicolae Constantin, trecând deja la treabă. Participă la antrenamentele premergătoare ultimei etape din Liga 2 din acest an.

Laurențiu Marinescu, antrenor secund la Petrolul 

În urmă cu aproximativ o lună, Laurențiu Marinescu a început cursurile pentru dobândirea Licenței C UEFA, organizate de Asociația Județeană de Fotbal Prahova. Vrea să acumuleze și ceva experiență acum, odată cu înțelegerea cu Petrolul, unde speră să capete cât mai multe noțiuni și să învețe cât mai multe de la antrenorul principal Nicolae Constantin.

Petrolul a ajuns la patru antrenori secunzi, în stafful lui Constantin, din această poziție, mai fiind alte trei nume: Valentin Bădoi, Cătălin Grigore și Bebe Bărbulescu. Laurențiu Marinescu s-a retras din fotbal în urmă cu un an, iar ulterior a terminat și un curs pentru preparatori fizici.

Căpitanul s-a întors!

Începând din această săptămână, din stafful tehnic al echipei noastre face parte și fostul căpitan al „galben-albaștrilor”, Laurențiu Marinescu! După ce și-a încheiat, nu cu mult timp în urmă, cariera de jucător, una în care a bifat peste 200 de prezențe pe prima scenă a fotbalului românesc, cucerind trei Cupe și o Supercupă, Marinescu (37 ani) face, acum, primii pași în cea de antrenor, urmând să se numere, alături de Valentin Bădoi, Cătălin Grigore și Bebe Bărbulescu, printre asistenții lui Nicolae Constantin. În paralel, Marinescu va colabora și cu grupele Centrului de Copii și Juniori al clubului nostru.

Bine ai revenit, Laurențiu Marinescu!”, a anunțat Petrolul.

Petrolul nu va conta pe Silviu Pană cu ”U” Cluj, dar a revenit Viorel Lică

În altă ordine de idei, Petrolul a început antrenamentele înaintea ultimului meci din Liga 2 din acest an, cu Univeritatea Cluj, acasă. Din lotul ploieștenilor a lipsit Silviu Pană, care are ceva probleme de ordin medical și nu va fi apt pentru confruntarea cu ”studenții”. În schimb, s-a întors fundașul Viorel Lică.

«Lupii» pregătesc în aceste zile ultima partidă din 2021, derbiul cu Universitatea Cluj. «Tratați meciul ca pe o finală!», este mesajul pe care Nae Constantin l-a transmis elevilor săi, înaintea antrenamentului din această dimineață, desfășurat la Blejoi, toată lumea fiind conștientă că o victorie în confruntarea cu „șepcile roșii” ar cântări mult în economia luptei pentru promovare.

După jocul de la Mediaș, în lotul galben-albaștrilor a apărut o problemă de natură medicală, Silviu Pană suferind o accidentare la gleznă, astfel încât mijlocașul nu va fi apt pentru ultima confruntare a anului. În schimb, Viorel Lică a trecut peste accidentarea ce l-a împiedicat să fie bun de joc pentru duelul cu FC Hermannstadt, iar de la începutul acestei săptămâni se pregătește normal, alături de colegii săi”, a mai anunțat Petrolul.

Petrolul, cinci puncte avans în fruntea Ligii 2 

Înaintea ultimei etape din acest an, a 16-a, Petrolul se află pe primul loc în Liga 2, cu 39 de puncte, la cinci puncte peste locul 2, FC Hermannstadt, și la șase puncte de locul 3, Universitatea Cluj, pe care o va și întâlni în ultima rundă din 2021.

Confruntarea de pe ”Ilie Oană” este programată pentru marți, 7 decembrie, de la ora 17:00.

Foto: Petrolul

 

 

 

 

Andrei PASCU 01 Dec. 2021, 16:09 Liga 2
Pe aceeași temă