La loc comanda! Andrei Șanta, din nou interimar la FC Brașov. ”Este mantaua de vreme rea”

Adi MARICA 11 Oct. 2021, 14:48 Liga 2
La loc comanda! Andrei Șanta, din nou interimar la FC Brașov. ”Este mantaua de vreme rea”

La fel ca Ripensia, și FC Brașov întârzie să-și numească un nou antrenor principal, deși au trecut mai multe zile de la despărțirea de cel care a condus stafful tehnic în prima parte a sezonului. Dacă echipa timișoreană nu găsește un ”principal” care să accepte condițiile, după ce Cosmin Petruescu a surprins cu plecarea sa, trupa brașoveană a intrat în a doua săptămână după demiterea lui Ilie Stan și, la fel, nu a ajuns la un acord cu un nou antrenor.

Joaca de-a antrenorul la FC Brașov!

”Iliesta” a fost demis lunea trecută, iar în primele zile după decizia conducerii cel care a asigurat interimatul a fost Andrei Șanta, antrenorul cu portarii. Numai că cel care a pregătit amicalul de vineri cu Sepsi OSK, pierdut cu 1-3 în fața prim-divizionarei, și care a dat indicații a fost Romeo Surdu, unul dintre cei doi antrenori secunzi!

Mai sunt câteva zile până la meciul cu Petrolul, din etapa a 10-a a Ligii 2, iar joaca de-a antrenorul la FC Brașov continuă. Șanta a fost anunțat din nou antrenor interimar.

Ioan Mărginean: ”Andrei Șanta este mantaua de vreme rea la FC Brașov”

Președintele FC Brașov, Ioan Mărginean, a anunţat astăzi, 11 octombrie, în cadrul unei conferințe de presă, că Andrei Șanta va asigura interimatul la conducerea echipei în această perioadă.

”Andrei Șanta este mantaua de vreme rea la FC Brașov. Avem încredere în el”, a spus Mărginean.

”Mulțumesc pentru încrederea acordată. Sper să obținem cât mai multe puncte”, a spus Șanta (foto), care va debuta în această postură în meciul de duminică, cu Petrolul, echipă antrenată de Nae Constantin, fost elev al său pe când acesta activa ca jucător la vechiul FC Brașov.

Mărginean a purtat o serie de negocieri cu mai mulți antrenori, însă, din câte se pare, nu a ajuns la un acord cu niciunul până acum. La un moment dat, Vergil Andronache era favoritul său, cel care a fost ultima dată antrenor secund la CFR Cluj chiar mergând la Brașov pentru a discuta detaliile contractului. Viorel Moldovan, Marius Lăcătuș, Bogdan Andone sau Adrian Falub au fost alte variante, însă și Călin Moldovan, cel care a promovat Corona Brașov în Liga 2 în primăvară, adică echipa de la care FC Brașov a cesionat locul. Moldovan e în litigiu cu clubul și aducerea sa pe bancă ar rezolva inclusiv această problemă, numai că primarul Allen Coliban nu-l dorește, după ce antrenorul nu l-a menajat pe edil în urma deciziilor din vară.

FC Brașov joacă cu liderul Ligii 2, Petrolul, în etapa a 10-a

FC Brașov se află pe locul 15 în Liga 2 după 9 etape, cu 9 puncte, la egalitate cu FK Csikszereda, care are un golaveraja mai bun, 10-17 față de 8-15.

Următorul meci oficial al echipei FC Brașov are loc duminică, 17 octombrie, de la ora 12:30, pe stadionul Tineretului, cu Petrolul Ploiești, liderul clasamentului, în cadrul etapei a 10-a.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ilyes-l-a-batut-pe-surdu-fc-brasov-a-pierdut-amicalul-cu-sepsi-osk-sburlea-gol-si-eliminare-19204531

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ilie-stan-a-plecat-de-la-fc-brasov-dupa-o-discutie-cu-primarul-coliban-pot-spune-ca-am-ramas-in-relatii-foarte-bune-antrenorul-care-asigura-interimatul-si-sagetile-19204461

https://liga2.prosport.ro/seria-1/numirea-unui-nou-antrenor-la-fc-brasov-se-transforma-intr-o-telenovela-calin-moldovan-devine-favorit-echipa-a-desfasurat-un-joc-test-cu-juniorii-castigat-la-scor-de-maidan-19204394

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ilie-stan-demis-de-la-fc-brasov-esecul-cu-astra-i-a-fost-fatal-antrenorului-19204179

Adi MARICA 11 Oct. 2021, 14:48 Liga 2
Pe aceeași temă