Numirea unui nou antrenor la FC Brașov se transformă într-o telenovelă! Călin Moldovan devine favorit. Echipa a desfășurat un joc-test cu juniorii, câștigat la scor de maidan

Adi MARICA 07 Oct. 2021, 12:52 Liga 2
Numirea unui nou antrenor la FC Brașov se transformă într-o telenovelă! Călin Moldovan devine favorit. Echipa a desfășurat un joc-test cu juniorii, câștigat la scor de maidan

FC Brașov n-a găsit, încă, antrenor principal, după ce l-a demis pe Ilie Stan. Deocamdată, echipa este pregătită de către Andrei Șanta, Romeo Surdu și Casian Maghici, membri staffului lui Stan.

După ce luni, Ioan Mărginean l-a demis pe Ilie Stan și anunța că în cel mai scurt timp echipa va avea un nou antrenor, negocierile cu diverși tehnicieni nu s-au finalizat din diferite motive. ”Noi vrem să aducem un antrenor pe modelul nostru. Vreau să plec și eu fericit de la stadion după meciuri”, anunța, la începutul săptămânii, președintele Mărginean.

Victorie la scor cu juniorii clubului

La doar o zi după scandalul de marți cu Ilie Stan la stadion, FC Brașov a avut programat pe Tineretului un meci în ”familie” cu o echipă formată din juniorii U16, U17 și U19 ai clubului (antrenori Laurian Păun și Rareș Forika). Meciul a fost la discreția seniorilor, care au marcat la foc automat, impunându-se cu 12-0 (3-0).

Andrei Lascu (11), Zakaria El Azzouzi (12), Horia Popa (37), Vlad Mihalcea (60), Marian Codrea (61, 78, 82), Maxim Iurcu (64), Robert Gherghe (68), Alexandru Negrean (70, 77) și Vasile Constantin (90) au fost marcatorii acestui joc – test.

Andrei Șanta, Romeo Surdu și Casian Maghici au început meciul cu: Mutu (C. Lungu 30) – Sburlea (M. Burlacu 30) , Motroc, Al. Sabău, Dumbravă (Cîrstean 30) – Iul. Roșu, Leonte, Lascu – H. Popa, El Azzouzi, Mitroi. În partea secundă au jucat: C. Lungu (Gârniță 60) – M. Burlacu (Drăgoi 62), Rob. Gherghe, Fustar, Cîrstean (D. Panait 62) – Rz. Iorga, Vas. Constantin – Vl. Mihalcea, Iurcu, Negrean – M. Codrea.

Călin Moldovan, depinde de Coliban

La meciul de ieri, președintele Mărginean a stat la oficială alături de Cătălin Voicu, fostul preparator fizic al Coronei.

Ar putea fi un semn că revenirea lui Călin Moldovan (foto principal), antrenorul care a promovat echipa în Liga 2 în primăvară, ar fi agreată de șefii clubului brașovean. În cazul în care primarul Allen Coliban își dă acordul, Moldovan va prelua echipa.

Mărginean l-a dorit antrenor pe Vergil Andronache, însă președintele clubului ar fi fost convins să renunțe la această pistă. Mărginean a primit și alte propuneri interesante, printre care Corneliu Papură, fostul antrenor al celor de la Universitatea Craiova.

  • După promovarea în primăvară a Coronei Brașov și a schimbărilor efectuate de primărie pentru noul FC Brașov să cesioneze locul Coronei în Liga 2, antrenorul Călin Moldovan a fost dat la o parte. Acesta a reacționat și a dat vina pentru excluderea sa din noul proiect pe primarul Allen Coliban.

Ivan Fustar a prins 45 de minute

În meciul test de ieri cu juniorii a fost folosit și fundașul croat Ivan Fustar.

Croatul a semnat la începutul lunii septembrie un contract cu FC Brașov, deși fotbalistul nu a fost dorit de antrenorul Ilie Stan. Cum acesta a fost demis, Fustar a fost chemat marți la antrenament, iar ieri a fost folosit 45 de minute în partea secundă.

Fustar este un fotbalist în care Mărginean crede foarte mult, motiv pentru care i-a și oferit un contract de top la FC Brașov. Ilie Stan nu l-a dorit, fiindcă era de părere că pe postul lui are alte variante, dar și că croatul nu e pregătit fizic.

Amical cu Sepsi OSK pentru FC Brașov

Profitând de pauza competițională, cei de la FC Brașov au parafat un meci amical cu Sepsi OSK.

Meciul se va disputa vineri, de la ora 11:00, pe terenul de antrenament de lângă noua arenă a celor din Sfântu Gheorghe, care va fi inaugurată săptămâna viitoare.

FC Brașov ocupă locul 15 din 20 în clasamentul Ligii 2 după nouă etape, cu 9 puncte, iar în următoarea rundă joacă duminică, 17 octombrie, de la ora 12:30, pe teren propriu, cu Petrolul (locul 1, 24 puncte).

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-ilie-stan-oprit-de-bodyguarzi-sa-conduca-antrenamentul-la-fc-brasov-nu-sunteti-pe-lista-avem-o-notificare-prin-care-sunteti-suspendat-reactia-antrenorului-demis-19204277

https://liga2.prosport.ro/seria-1/etapa-a-10-a-a-ligii-2-incepe-la-miercurea-ciuc-si-se-incheie-la-dej-u-cluj-joaca-vineri-steaua-are-meci-sambata-iar-petrolul-intra-pe-teren-duminica-programul-rundei-si-partidel-19204334

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ilie-stan-demis-de-la-fc-brasov-esecul-cu-astra-i-a-fost-fatal-antrenorului-19204179

Adi MARICA 07 Oct. 2021, 12:52 Liga 2
Pe aceeași temă