Andrei Prepeliță nu mai înțelege nimic din ce se întâmplă la Gloria Buzău. Jucătorii nu îl mai ascultă: ”Problema trebuie rezolvată în vestiar”

Andrei PASCU 10 Nov. 2023, 21:57 Liga 2
Andrei Prepeliță nu mai înțelege nimic din ce se întâmplă la Gloria Buzău. Jucătorii nu îl mai ascultă: ”Problema trebuie rezolvată în vestiar”

Gloria Buzău începe să aibă oscilații în Liga 2, după un start promițător și fără eșecuri. A înregistrat deja trei înfrângeri, iar în runda a 13-a a fost consemnată o remiză care l-a dezamăgit pe Andrei Prepeliță, 1-1 cu CSM Ceahlăul.

O lovitură de la 11 metri a făcut diferența în prima repriză, când buzoienii aveau 1-0, dar formația din Piatra Neamț a egalat în minutul 69 și partida de la Buzău s-a terminat la egalitate.

Andrei Prepeliță nu mai înțelege nimic din ce se întâmplă la Gloria Buzău. Reacție după remiza cu CSM Ceahlăul

Gazdele de vineri nu au arătat mare lucru, aspect recunoscut și de antrenorul Andrei Prepeliță la finalul partidei, care a afirmat că jucătorii săi au prestații bune la antrenamente, dar la partidele oficiale presiunea apasă mult prea mult pe umerii lor și asta se vede.

Deschiderea de scor a venit în minutul 44, când Mihai Neicuțescu a comis un henț în careu și Marko Pervan a transformat. Golul de 1-1 a venit în minutul 69, când Bogdan Forizs a marcat pentru formația lui Cristian Pustai cu o lovitură de cap, din centrarea lui Pedro Albino.

  • Gloria Buzău, în duelul cu CSM Ceahlăul: Greab – Ferraresso, Wiktorski, Dobrosavlevici, Sălceanu (Sg. Pîrvulescu 42′), Trebotic (cpt.)(I. Șerban 29′), V. Angelov (Cr. Dumitru 75′), Pervan (Brîncoveanu 75′), Mat. Tănasă (Chică-Roșă 75′), Mihaiu, Val. Dumitrache
    Rezerve neutilizate: Haymamba – Patapis, Golan, Diogo Izata

Andrei Prepeliță a avut cuvinte dure față de jucătorii săi, supărat pe evoluția lor, nu numai din cauza eșecului în sine. A văzut Gloria Buzău fără personalitate, spunând că este dezamăgit, în primul rând, de jucătorii cu experiență, dar și că echipa în sine nu îl mai ascultă.

Andrei Prepeliță, dezamăgit de jucătorii cu experiență după partida Gloria Buzău – CSM Ceahlăul

Fotbaliștii echipei Gloria Buzău, formație care a terminat întâlnirea în superioritate numerică, în urma eliminării lui Mihai Neicuțescu (minutul 81), nu îl mai ascultă pe Andrei Prepeliță. În partida cu CSM Ceahlăul, ei nu au ascultat indicațiile ”principalului” și au exagerat cu baloanele lungi.

Un meci pe care cred că dacă toți eram la fel… am intrat în pasa asta, nu știu, neîncrederea unor jucători cu experiență, nu o înțeleg! Să faci niște lucruri care… problema trebuie rezolvată în vestiar, nu respectă ce le cerem.

Nu le-a cerut nimeni să joace cu balon lung așa mult, avem jucători cu calitate, la antrenamente sunt alții, la meci sunt altceva. Avem fluctuații, meciul cu Farul, cu Slobozia, iar azi… dacă făceam 50 la sută din ce ne-am propus, câștigam cu Ceahlăul. Greșeli multe, nu știu cu ce ne ajută jucătorii cu experiență, experiența lor în astfel de momente trebuie să decidă meciurile

A fost un meci slab!”, a spus la final Andrei Prepeliță.

Gloria Buzău, pe loc de play-off în continuare, pe 5 în Liga 2 

Gloria Buzău a adunat 22 de puncte în acest sezon și se află pe locul 5 în clasamentul Ligii 2, fiind la un punct sub locul 4, CS Mioveni, dar cu trei puncte peste locul 6, Concordia Chiajna.

În etapa a 14-a, trupa din Crâng are meci în deplasare, cu CSC Dumbrăvița, locul 8, care nu a jucat până acum în runda a 13-a, precum Concordia Chiajna.

Gloria Buzău mai are programate două meciuri în Liga 2, cu CSC Dumbrăvița (deplasare) și FK Miercurea Ciuc (acasă), și una în Cupa României, cu CS Tunari (deplasare).

Andrei Prepeliță a anunțat că vor urma schimbări de lot în iarnă. Trebuie văzut dacă el va mai continua, pentru că a pierdut încrederea conducerii.

Mai avem două etape, sper să obținem punctele, să fim pe primele locuri, iar în iarnă, probabil în urma unor analize, vor fi schimbări”, a încheiat Andrei Prepeliță reacția de la finalul partidei cu CSM Ceahlăul.

Foto și video: Gloria Buzău

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-neagoe-a-facut-scandal-dupa-cfc-arges-unirea-slobozia-19292547

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cfc-arges-unirea-slobozia-meci-din-etapa-a-13-a-a-ligii-2-19292494

https://liga2.prosport.ro/seria-1/reactia-lui-cristian-pustai-dupa-gloria-buzau-ceahlaul-1-1-19292535

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-si-ceahlaul-au-remizat-in-etapa-a-13-a-a-ligii-2-scor-1-1-19292523

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-ceahlaul-meci-din-etapa-13-a-ligii-2-19292435

Andrei PASCU 10 Nov. 2023, 21:57 Liga 2
Pe aceeași temă