Tiberiu Bălan, antrenor cu ambiții mari! Vrea promovarea în Liga 2 după ce a preluat Someșul Dej: ”Am venit cu speranţă, voi da totul. Vreau să-mi expun modul de muncă”

Andrei PASCU 18 Apr. 2022, 16:25 Liga 3
Tiberiu Bălan, antrenor cu ambiții mari! Vrea promovarea în Liga 2 după ce a preluat Someșul Dej: ”Am venit cu speranţă, voi da totul. Vreau să-mi expun modul de muncă”

Tiberiu Bălan (41 de ani), dublu campion al României în cariera de fotbalist, abia a preluat conducerea băncii tehnice a Someșului Dej, echipă din Seria 10 a Ligii a 3-a. Fostul mijlocaș are planuri importante cu formația, chiar dacă nu are cine știe ce performanțe. Vrea să-i ducă pe dejeni în Liga 2 la finalul sezonului.

Tiberiu Bălan vrea să ducă Someșul Dej în Liga 2: ”E o echipă tânără, cu ambiţii şi pentru mine asta a contat foarte mult”

Tiberiu Bălan, care ultima dată a pregătit Axiopolis Sport Cernavodă, a declarat recent că a avut mai multe oferte în timpul negocierilor cu Someșul Dej, dar că a ales echipa din Seria 10 a Ligii a 3-a pentru faptul că proiectul este unul important, dar și pentru că este stabilitate financiară.

Situația Someșului Dej și a lui Tiberiu Bălan nu este cea mai bună, întrucât în momentul de față echipa se află pe locul 3 în play-off, la șase puncte de locul 2, CA Oradea. Fostul mijlocaș a debutat deja pe banca dejenilor în runda a 3-a a play-off-ului, pe teren propriu, cu Minaur Baia Mare. Scorul a fost egal la final, 0-0.

În primul rând am acceptat pentru că e o echipă cu stabilitate, are un proiect frumos. Sunt condiţii de pregătire foarte bune. E o echipă tânără, cu ambiţii şi pentru mine asta a contat foarte mult.

Sunt ambiţiile astea, dar deocamdată suntem la câteva puncte de locul doi, situaţia nu este foarte bună la momentul de faţă. Am venit cu speranţă, voi da totul, dar nu promit nimic. Eu în primul rând am venit să antrenez, să îmi expun modul de muncă şi tot ce am învăţat în timp şi sper ca totul să se reflecte în teren.

Am mai avut și alte oferte, dar nu doresc să vorbesc despre ele. Am fost la Cernavodă, unde după cum ştiţi au fost multe probleme. Eu sunt din Cluj de loc şi aici e foarte bine. După atâţia ani la Bucureşti, am 25 de ani de Bucureşti m-am întors la Cluj. Sper să stau mult aici şi să ne îndeplinim obiectivele”, a declarat Tiberiu Bălan pentru Look Sport.

Vicențiu Știr a explicat alegerea lui Tiberiu Bălan în funcția de ”principal” al echipei Someșul Dej

După ce l-a dat afară pe Dănuț Șomcherechi, antrenor care a calificat Someșul Dej în play-off, patronul-președinte al echipei, Vicențiu Știr, a declarat că a decis să apeleze la Tiberiu Bălan pentru faptul că l-a văzut cea mai bună variantă pentru rolul de ”principal”.

Chiar dacă suntem o echipă mică, avem ambiții mari. Am considerat că Tibi Bălan este omul potrivit. Jucătorii de mare valoare pe care îi avem, mă refer la nivelul Ligii a 3-a, pot să îl propulseze spre un vârf al carierei”, a spus Vicențiu Știr.

Someșul Dej, locul 3 în play-off-ul Seriei 10 al Ligii a 3-a

În momentul de față, Someșul Dej se află pe locul 3 în Seria 10 a Ligii a 3-a, cu 36 de puncte, la șase puncte de locul 2, CA Oradea, și la 13 de locul 1, Minaur Baia Mare. Locul 4 în grupa pentru promovare este ocupat de Lotus Băile Felix, 35 de puncte.

Tiberiu Bălan va avea al doilea meci pe banca echipei din Dej vinerea aceasta, în etapa a 4-a a play-off-ului, acasă, cu CA Oradea.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-etapa-3-de-play-off-si-play-out-19227384

https://liga2.prosport.ro/liga-3/arogante-de-campioana-cfr-joaca-in-liga-3-la-satelit-cu-fotbalisti-de-peste-2-milioane-de-euro-dan-petrescu-asa-e-si-la-real-madrid-19227588

https://liga2.prosport.ro/liga-3/21-numar-cu-ghinion-pentru-progresul-spartac-s-a-rupt-seria-invincibilitatii-si-a-inregistrat-primul-esec-din-liga-3-andrei-erimia-analiza-infrangerii-cu-rapid-2-terenul-era-mai-apropiat-19227484

https://liga2.prosport.ro/liga-3/florin-spinu-fost-presedinte-la-acso-filiasi-si-membru-in-comitetul-executiv-al-frf-isi-explica-iesirea-din-fotbal-devenisem-incompatibil-in-a-detine-o-functie-de-conducere-ceea-ce-ar-tre-19227202

 

Andrei PASCU 18 Apr. 2022, 16:25 Liga 3
Pe aceeași temă