Au început ”licitațiile” în Liga 2, dar Andrei Prepeliță iese din cursa pentru jucătorii doriți și de alte cluburi. Antrenorul Gloriei Buzău caută variante și în afara României: ”Sunt fotbaliști care vorbesc și cu alte formații”

Andrei PASCU 26 Jun. 2023, 14:31 Liga 2
Au început ”licitațiile” în Liga 2, dar Andrei Prepeliță iese din cursa pentru jucătorii doriți și de alte cluburi. Antrenorul Gloriei Buzău caută variante și în afara României: ”Sunt fotbaliști care vorbesc și cu alte formații”

Gloria Buzău a rămas în puțini jucători după finalul sezonului trecut. Numai cinci a găsit Andrei Prepeliță sub contract cu echipa, acum fiind nevoit să caute variante. Din păcate pentru buzoieni, reunirea se va face mai târziu decât s-ar fi făcut în condiții obișnuite.

Andrei Prepeliță vrea să aducă la Gloria Buzău jucători cu care a mai lucrat în singura sa experiență ca antrenor, la Campionii FC Argeș, dar la care în acte era trecut pe altă funcție.

Gloria Buzău întârzie achizițiile și din cauza ”licitațiilor”

Se mișcă destul de greu Gloria Buzău pe piața achizițiilor, dar asta și din cauza faptului că mulți jucători cu care negociază, după cum a spus Andrei Prepeliță, forțează la salarii, mai fiind doriți și de alte formații.

Din acest motiv poate, antrenorul buzoienilor a recunoscut că se gândește și la aducerea unor jucători din afara României, străini.

La Buzău au rămas doar cinci jucători, nu avem omogenitate, dar avem jucători cu care am mai lucrat și îmi va fi mai ușor să îmi formez grupul, relațiile de joc. Avem șase săptămâni până la începerea campionatului, e și o anumită licitație, sunt jucători care vorbesc și cu alte cluburi.

Nu aș vrea să intrăm în licitație, merg pe jucători cu care am lucrat, dar sunt și variante de jucători străini”, a spus Andrei Prepeliță la Metropola TV.

Gloria Buzău, trei achiziții în această vară

Andrei Prepeliță și Gloria Buzău au făcut, până acum, trei achiziții în actuala pauza de vară. A fost adus Andreas Mihaiu (ex Chindia Târgoviște), primul jucător venit, iar ulterior au semnat și portarul Alexandru Greab (CS Mioveni) și mijlocașul Ionuţ Adrian Şerban (Campionii FC Argeș, foto articol).

Jucătorii plecați de la Gloria Buzău își găsesc noi contracte

În privința despărțirilor de care s-a aflat, Valentin Munteanu a reziliat cu Gloria Buzău, în timp ce Bogdan Oteliță a semnat cu Sepsi OSK, iar Relu StoianAriel Lopez și Pablo Gaitan au ajuns la acorduri cu nou-promovata în SuperLiga României- SC Oțelul. Au părăsit echipa și Alexandru Șuteu, care s-a înțeles cu Unirea Dej, dar și Kamil Wiktorski, Denis Rusu, care va juca la Unirea Slobozia și Daniel Vîrtej, înțeles cu Steaua.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și Gloria Buzău

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steauaa-doua-noi-achizitii-19276058

https://liga2.prosport.ro/seria-1/argesul-si-a-stabilit-locatia-unde-merge-in-cantonament-dar-si-sase-adversari-pentru-amicale-19276055

https://liga2.prosport.ro/seria-1/povestea-fotbalistului-roman-care-pana-la-19-ani-a-jucat-la-dinamo-fcsb-si-steaua-a-dat-gol-impotriva-nationalei-romaniei-dar-nu-continua-cu-cs-tunari-in-liga-2-mi-au-facut-o-propunere-19276047

https://liga2.prosport.ro/seria-1/prima-achizitie-a-alexandriei-pentru-liga-2-un-jucator-cu-22-de-meciuri-in-prima-liga-in-ultimul-sezon-a-jucat-pentru-doua-echipe-din-liga-3-19276043

https://liga2.prosport.ro/seria-1/inca-doua-achizitii-pentru-chindia-anuntate-cu-o-zi-inaintea-reunirii-schimbare-de-situatie-capitanul-dinu-in-carti-pentru-un-nou-sezon-la-targoviste-19276017

 

 

 

 

Andrei PASCU 26 Jun. 2023, 14:31 Liga 2
Pe aceeași temă