Gloria Buzău a oficializat alte două despărțiri. Unul dintre jucători continuă tot în Liga 2

Marius ANGHEL 13 Feb. 2023, 23:02 Liga 2
Gloria Buzău a oficializat alte două despărțiri. Unul dintre jucători continuă tot în Liga 2

În ultima zi a perioadei de transferuri din această iarnă, Gloria Buzău a oficializat alte două despărțiri și a ajuns, astfel, la nu mai puțin de zece plecări din lotul cu care își încheia meciurile oficiale din 2022.

Sub comanda lui Adrian Mihalcea nu vor mai continua nici mijlocașul Dorin Burlacu (30 de ani) și portarul Boison Wynney de Souza (26 de ani). Acesta din urmă nu pleacă definitiv.

Dorin Burlacu și portarul Boison Wynney nu mai continuă cu Gloria Buzău

După Albert Popa (SR Brașov), Mihai Neicuţescu (Ceahlăul), Cristian Ciobanu (SC Oțelul), Răzvan Matiş (Unirea Dej), Georgian Honciu (Metaloglobus), Sergiu Pîrvulescu (FC Brașov), Alin Manea (Metalul Buzău) și Alexandru Munteanu (CSM Focșani), Gloria Buzău și-a încheiat conturile, cel puțin pentru moment, și cu Dorin Burlacu și Boison Wynney.

Burlacu se desparte de echipa buzoiană după fix un an de zile. În partea a doua a sezonului trecut a prins 8 meciuri (186 minute) și a înscris 3 goluri, iar în prima parte a celui actual a evoluat în 3 partide (58 minute). Mijlocașul va continua să joace la echipa din orașul natal, CSM Râmnicu Sărat, lider în Seria 2 din Liga 3.

Wynney a semnat în vara trecută cu Gloria, după ce în România evoluase pentru Someșul Dej, iar în prima parte a actualului sezon nu a fost folosit deloc în campionat. A apărat însă în Cupa României, în patru din cele cinci meciuri.

Boison Wynney merge la Progresul Spartac

Înteresant este că echipa buzoiană anunță că portarul de origine din Liberia, dar și cu cetățenie spaniolă va continua în România, tot în Liga 2, sub formă de împrumut la Progresul Spartac.

Formația bucureșteană nu l-a anunțat însă oficial până acum, la momentul publicării articolului.

La Progresul Spartac, în prima parte a sezonului au apărat Mihai Ciontoș (18 ani)(11 meciuri) și Valentin Mărgărit (18 ani)(5 meciuri).

”Astăzi, clubul Gloria Buzău s-a mai despărţit de doi jucători, numărul plecărilor din această iarnă ajungând la 10. Astfel, mijlocaşul DORIN EDUARD BURLACU s-a transferat definitiv la CSM Râmnicu Sărat iar goalkeeperul WYNNEY BOISON a fost împrumutat până la finalul acestui sezon la Progresul Spartac Bucureşti.
Cu cinci jucători s-au reziliat contractele (acordul ambelor părţi). Este vorba despre Albert Popa, Mihai Neicuţescu, Cristian Ciobanu, Răzvan Matiş, Georgian Honciu. Sergiu Pârvulescu, Alin Manea şi Alexandru Munteanu au semnat cu Kids Tâmpa Braşov, Metalul Buzău şi respectiv CSM Focşani”, a comunicat Gloria Buzău.

La capitolul achiziții, la Gloria Buzău au ajuns în această iarnă portarul Denis Rusu, fundașul Alexandru Șuteu, mijlocașii Răzvan Greu, Istvan Fulop și Andrei Pandele și atacanții Joseph Godwin și Viktor Angelov.

Marius ANGHEL 13 Feb. 2023, 23:02 Liga 2
Pe aceeași temă