Mihai Neicuțescu continuă în Liga 3 după despărțirea de Gloria Buzău. A mers la o echipă condusă de un fost antrenor al său

Andrei PASCU 02 Feb. 2023, 15:00 Liga 2
Mihai Neicuțescu continuă în Liga 3 după despărțirea de Gloria Buzău. A mers la o echipă condusă de un fost antrenor al său

Mihai Neicuțescu, în vârstă de 24 de ani, este pe cale să își găsească o nouă echipă, să semneze un nou contract.

După plecarea de la Gloria Buzău, atacantul care a fost legat ani de zile de Dinamo se află în contact cu CSM Ceahlăul, echipă care nu l-a prezentat momentan, dar în al cărui lot se află.

Mihai Neicuțescu, fostul atacant al lui Dinamo, în Liga 3, la CSM Ceahlăul

Neicuțescu a fost în rândul jucătorilor utilizați în amicalul disputat de trupa lui Cristian Pustai în compania unei formații din Liga 2, Poli Iași (scor 0-2), iar CSM Ceahlăul a precizat faptul că atacantul este foarte aproape să semneze contractul, discuțiile fiind pe ultima sută.

Așadar, sunt șanse ca atacantul să rămână la Piatra Neamț pentru partea a doua sezonului, mai ales că el a mai lucrat cu Cristian Pustai la Gloria Buzău, antrenorul fiind cel care l-a și adus la trupa din Buzău, pe care a pregătit-o înainte să preia Ceahlăul.

Mihai Neicuțescu a plecat de la Dinamo în urmă cu un an. Acum face parte din lotul CSM Ceahlăul

Neicuțescu pleca de la Dinamo în urmă cu exact un an, după ce în prima parte a sezonului 2021/2022 de Liga 1 a evoluat în numai patru meciuri. Atacantul, deși se zvonea la acel moment că va rămâne în prima divizie și după ce a reziliat cu formația din ”Ștefan cel Mare”, a dat curs propunerii venite de la Gloria Buzău, pentru ca acum, la un an distanță, să nu mai fie, poate, de interes nici în divizia a doua, ci tocmai în Liga 3.

Toată cariera lui Neicuțescu s-a legat până în urmă cu un an doar de Dinamo, întrucât acolo s-a format, iar până iarna trecută, când a plecat definitiv, a fost cedat de ”câinii roșii” doar sub formă de împrumut, de două ori Chindia Târgoviște.

Neicuțescu a mai fost interesant pentru cel puțin o echipă din Liga 2 când a plecat de la Dinamo, fiind și în atenția Politehnicii Iași, dar iată că acum a ajuns tocmai în Liga 3, sub comanda lui Crisian Pustai.

În experiența petrecută la Gloria Buzău, de un an, Mihai Neicuțescu a prins 18 meciuri, a marcat de două ori și a oferit două pase decisive. În actuala stagiune de Liga 2 a prins nouă meciuri, dar nu a reușit să marcheze.

CSM Ceahlăul, trei achiziții oficiale și 10 plecări!

Până în acest moment, la nivel oficial, Cristian Pustai i-a adus la CSM Ceahlăul pe fundașul Stejărel Vișinar (23 de ani, ex Aerostar Bacău), atacantul Robert Ciobanu (23 de ani, ex Șomuz Fălticeni) și mijlocașul Vasile Petra (29 de ani, ex Unirea Ungheni).

La plecări intră mai mulți jucători, Andrei Ghenici, Călin Harfaș, Alexandru Ichim, Daniel Novac, Andrei Ghenici, Constantin Dudu Drugă, Ionuț Ursu, Richardo Mihalache, Ovidiu Toma și Andrei Bucur.

CSM Ceahlăul speră la play-off în Seria 1 din Liga 3

CSM Ceahlăul ocupă locul 4 în acest moment, cu 24 puncte, după ce a profitat de depunctarea cu 6 puncte a echipei Dante Botoșani (acum cu 20 de puncte). Pe primul loc în Seria 1 din Liga 3 se află Foresta Suceava, 38 de puncte, urmată de Bucovina Rădăuți, 29 puncte, și CSM Bacău, tot 29 de puncte.

În ultima etapă din 2022, CSM Ceahlăul a trecut cu 2-1 de Știința Miroslava, acum pe locul 5 cu 22 de puncte. În runda a 16-a, prima din 2023, formația din Piatra Neamț va întâlni Foresta Suceava, în deplasare.

De când a reluat pregătirile, pe lângă amicalul cu Poli Iași, CSM Ceahlăul trebuia să mai întâlnească și Sporting Club Comstar Vaslui, dar testul a picat.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-a-defilat-in-amicalul-cu-csm-alexandria-revenitul-alexandru-enache-a-marcat-primele-doua-goluri-19259428

https://liga2.prosport.ro/liga-3/frf-a-stabilit-meciurile-pentru-barajul-de-promovare-in-liga-3-cele-21-de-dueluri-se-vor-disputa-in-luna-iunie-19259424

https://liga2.prosport.ro/liga-3/laszlo-sepsi-nu-a-semnat-cu-sportul-simleu-silvaniei-19259406

https://liga2.prosport.ro/liga-3/tiberiu-serediuc-si-calin-jurj-la-pachet-in-liga-3-19259332

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-o-tine-din-victorie-in-victorie-in-partidele-amicale-dar-si-adversarii-sunt-inferiori-valoric-timisenii-si-au-gasit-golgheter-19259366

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-invinsa-de-corvinul-hunedoara-sub-ochii-lui-cosmin-contra-pe-dan-paltinisanu-benga-testeaza-un-francez-fost-la-pandurii-si-resita-19259344

 

 

 

Andrei PASCU 02 Feb. 2023, 15:00 Liga 2
Pe aceeași temă