Astra, succes la scor în primul amical al perioadei de pregătire. A trecut fără probleme de Dunărea Giurgiu, după ce a fost condusă

Răzvan STÎNGĂ 19 Jan. 2022, 14:29 Liga 2
Astra, succes la scor în primul amical al perioadei de pregătire. A trecut fără probleme de Dunărea Giurgiu, după ce a fost condusă

Astra a disputat un prim meci amical în perioada de pregătire din acest an, primul și sub comanda noului antrenor principal, Marcel Abăluță. Sâmbătă, 15 ianuarie, pe stadionul ”Gogu Gîrlea”, din Giurgiu, echipa de Liga 2 a întâlnit formația de Liga 4, Dunărea Giurgiu.

Astra, victorie cu 4-1 în fața Dunării Giurgiu 

La meci au asistat și în jur de 150 de spectatori, iar Astra și-a respectat statutul și s-a impus destul de ușor, la trei goluri, cu scorul de 4-1. Asta deși divizionara a patra a deschis scorul prin Ștefan Florescu, în minutul 7, potrivit Jurnal Giurgiuvean.

Astra a întors până la pauză și a terminat primele 45 de minute în avantaj, în urma reușitelor lui Raul Gavirliță (min. 15) și Claudiu Dragu (min. 43).

Ionuț Zaharia, dublă în repriza a doua 

În partea a doua Astra a mai punctat de două ori, autor al ambelor reușite fiind Ionuț Zaharia, care și-a trecut numele pe lista marcatorilor în minutele 55 și 88.

Printre jucătorii utilizați de Astra în amical s-au numărat mai multe nume noi, care nu au făcut parte din lot de la începutul campionatului de Liga 2, venind în această iarnă la Giurgiu, printre care și fundașul lateral Gabriel Matei (31 de ani, ex Garnik Leczna / Polonia) și mijlocașul de bandă Marius Cocîrlă (25 de ani, ex Dacia Unirea Brăila).

  • Primul 11 al echipei Dunărea Giurgiu: Văduva – Lazăr, Pascu, Asan, Bealcu – Chiran, Tănase – Florescu, Matache, Blaga – Bilciurescu. Au mai evoluat: Stanciu, Tcaci, Koko, Peiu, Vlad, Dima, Slate, M. Mina, G. Mina.
    Antrenor: Dorian Gîrlea.
  • Primul 11 al echipei Astra: Cotolan – Matei, Stoian, Giuroiu, Zamfir – Buliga, Banu – Ilie, Dragu, Dumitrascu – Gavirliță. Au mai evoluat: Voicu, Mocanu, Riza, Vasilescu, Telcan, Grigore, Cotolan, Danciu, Zaharia, Cocarla, Kenneth.
    Antrenor: Marcel Abăluță.

Formația pregătită de Marcel Abăluță continuă seria meciurilor amicale, cu un joc la Câmpina.

După ce a învins cu 4-1 Dunărea Giurgiu, în primul joc test al anului 2022 (goluri Găvîrliță, Dragu, Zaharia 2), urmează un nou meci,programat sâmbătă la Câmpina, pe terenul sintetic din al doilea municipiu al Prahovei. Adversară, începand cu ora 12:00, va fi ACS Petrolul 52, colega de eșalon, partida urmând să se desfășoare pe durata a două reprize a 50 de minute”, a anunțat Astra pe Facebook în privința următorului meci amical, dar și a partidei cu Dunărea Giurgiu.

Foto: Jurnal Giurgiuvean

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 19 Jan. 2022, 14:29 Liga 2
Pe aceeași temă