Nae Constantin nu se entuziasmează după remiza înregistrată de Petrolul cu FC Voluntari. Ce a constatat antrenorul ploieștenilor

Răzvan STÎNGĂ 26 Mar. 2022, 20:29 Liga 2

Petrolul a reglat câteva dintre probleme în această pauză competițională, cu două meciuri amicale. Ploieștenii au disputat teste cu Zimbru Chișinău (scor 3-0) și FC Voluntari (scor 1-1). În privința disputei cu ilfovenii, de sâmbătă, Nicolae Constantin a făcut analiza.

Nicolae Constantin: ”Noi ne-am întrebuințat serios, ei au fost puțin relaxați”

În ciuda scorului de egalitate, Nicolae Constantin a recunoscut că a fost o diferență clară între cele două echipe, în primul rând din perspectiva forței. Petrolul are nevoie să tragă serios în vară, după cum a declarat antrenorul, în cazul în care își va îndeplini obiectivul și va ajunge în Liga 1.

Constantin, deși simte că lupta pentru promovare nu e încă decisă, începe să se gândească, într-o oarecare măsură, și la aspectele pe care trebuie să le îmbunătățească la finalul campionatului.

A fost un test util, un joc plăcut pentru toată lumea. Noi ne-am întrebuințat serios, ei au fost puțin relaxați. Diferența dintre echipe s-a văzut și la forță. E diferență, dar noi ne dorim să ajungem în Liga 1 și probabil trebuie să progresăm dacă vom reuși să promovăm.

(N.r. – Întrebat de avansul din fruntea Ligii 2) Avem un avans de doar șapte puncte și mai sunt puse în joc 27 de puncte”, a spus Nicolae Constantin la finalul jocului amical cu FC Voluntari.

Petrolul a marcat prin Cosmin Tucaliuc în amicalul cu FC Voluntari

Petrolul a fost condusă de FC Voluntari din minutul 68, când Cosmin Achim a transformat o lovitură de la 11 metri. Scorul final, 1-1, a fost stabilit de Cosmin Tucaliuc, autor al golului din minutul 85.

  • Petrolul, cu FC Voluntari: Avram (Moroz 46’) – Olaru (Coman 46”), Meijers (Vrhovac 46’), Huja (Lică 46’), Sabău (Horj 46’) – Cebotaru (Prejmerean 46’), Chindriș (Seto 46’) – Constantinescu (Pashov 64’), Tucaliuc, Saim Tudor – Diarra (Jarovic 46’);

Petrolul, fără câțiva jucători la amicalul cu FC Voluntari

Cu FC Voluntari, Petrolul nu a putut miza pe câțiva jucători. Valentin Țicu, Mario Bratu, Sergiu Pîrvulescu și Alin Boțogan au fost convocați la echipele naționale ale României, în timp ce Mihai Velisar, Marius Cioiu și Cătălin Tolea sunt răciți, iar Simon Măzărache și Iulian Duță sunt accidentați.

Cu Țicu, Bratu, Pîrvulescu și Boțogan plecați la echipele naționale, cu Velisar, Cioiu și Tolea răciți, Măzărache și Duță accidentați, și cu Ilie și Jercălău lăsați să joace în meciurile oficiale pe care echipele de juniori le-au susținut azi, Nicolae Constantin s-a văzut nevoit să apeleze și la unele improvizații în întâlnirea de astăzi. Astfel, Sabău a evoluat fundaș stânga, cel de-al doilea under a lipsit, iar în partea a doua s-a trecut la un sistem cu trei fundași centrali, testul dovedindu-și utilitatea și din acest punct de vedere, acela al abordării mai multor variante de joc”, a notat Petrolul pe site-ul oficial, în privința absențelor.

Foto: Cristi Stavri (Petrolul Ploiești) și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)
Video: Petrolul

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 26 Mar. 2022, 20:29 Liga 2
Pe aceeași temă