FOTO | Cum arată piciorul lui Ștefan Blănaru după faza în care a fost lovit de portarul Reșiței și nu a mai putut continua meciul. ”Dacă aveam VAR în Liga 2 sunt convins că era roșu direct și penalty pentru noi”

Adi MARICA 10 Oct. 2023, 14:51 Liga 2
FOTO | Cum arată piciorul lui Ștefan Blănaru după faza în care a fost lovit de portarul Reșiței și nu a mai putut continua meciul. ”Dacă aveam VAR în Liga 2 sunt convins că era roșu direct și penalty pentru noi”

Întors la CS Mioveni în vară, după retrogradarea de către FRF a echipei FC Brașov, Ștefan Blănaru (34 de ani) a redevenit om de bază la trupa argeșeană alături de care promova în prima ligă în sezonul 2020-2021 și continua apoi încă un an și jumătate alături de aceasta, până la plecarea la clubul de sub Tâmpa, cu care acum este în litigiu.

În primele nouă etape ale acestui sezon de Liga 2 a fost utilizat de Constantin Schumacher în opt partide, de fiecare dată ca titular, și a înscris de trei ori, în 1-1 cu Unirea Slobozia, 1-0 la Ceahlăul și 3-1 cu Progresul Spartac.

Ștefan Blănaru, accidentat de portar în meciul cu CSM Reșița. ”Arbitrul mi-a dat galben pentru că a considerat că trag de timp”

La ultimul joc, acasă cu CSM Reșița, sâmbătă, câștigat de echipa sa cu scorul de 2-1, Ștefan Blănaru a fost victima unei intrări a portarului Ionuț Rus, nesancționată în niciun fel de arbitrul Mihai Laurențiu Ene.

În minutul 38, Massaro i-a pasat lui Blănaru și a scăpat singur cu portarul, a pătruns în careu și a finalizat pe lângă buturi, însă, după ce a tras, Rus, ieșit la întâmpinare, l-a lovit dur în alunecare (video). Blănaru nu a mai putut continua jocul, pulpa piciorului drept umfrându-i-se imediat. A reintrat pe teren pentru a-i arăta arbitrului umflătura, însă a făcut-o după ce jocul se reluase și, astfel, Ene i-a acordat cartonașul galben și nici măcar nu a fost interesat să-i vadă leziunea. În minutul 41 a fost înlocuit cu Luca Tincău.

”Trebuie să fac mai multe investigații, pentru că am un hematom mare pe coapsă. Sper să nu fie ceva mai grav! La faza accidentării, arbitrul mi-a dat galben pentru că a considerat că trag de timp! Dacă aveam VAR în Liga 2 sunt convins că era roșu direct și penalty pentru noi”, spune, pentru Liga2.ro, Ștefan Blănaru.

 

CS Mioveni, pe locul 4 în Liga 2. ”Avem o echipă bună la Mioveni și rezultatele se văd”

CS Mioveni traversează o perioadă bună în Liga 2. Echipa lui Constantin Schumacher a ajuns la trei victorii consecutive în campionat, este neînvinsă în ultimele patru jocuri și a urcat în clasamentul Ligii 2 de pe locul 6 pe 4, în urma rezultatelor din etapa a 9-a.

”Avem o echipă bună la Mioveni și rezultatele se văd. Important este să ne menținem în partea superioară și să ajungem la finalul campionatului în play-off, pentru că acolo totul este posibil. În acest moment, în primele șase clasate sunt trei echipe care nu au drept de promovare (n.r. – CSC Șelimbăr, CSC Dumbrăvița și Corvinul Hunedoara), a spus Blănaru.

În cariera sa, Ștefan Blănaru a jucat pentru Millenium Giarmata (Liga 3), Luceafărul Oradea (L2), CS Oșorhei (L3), Național Sebiș (L3), FC Olt Slatina (L2), Ripensia Timișoara (L2), ASU Poli Timișoara (L2), FC Hermannstadt (L2 și L1), Petrolul Ploiești (L2), Turris Oltul Turnu Măgurele (L2), CS Mioveni (L2 și L1) și FC Brașov (L2). Are promovări în prima ligă cu FC Hermannstadt și CS Mioveni, singurele echipe pentru care a jucat în elita fotbalului românesc.

Așa arată piciorul lui Ștefan Blănaru după lovitura încasată de la portarul Ionuț Rus, în meciul CS Mioveni – CSM Reșița 2-1, din etapa a 9-a a Ligii 2.

Foto principal: CS Mioveni

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-a-castigat-cu-csm-resita-si-avanseaza-spre-podiumul-ligii-2-19288023

https://liga2.prosport.ro/special/juniori/fc-brasov-are-abonament-nelimitat-la-comisiile-frf-19288414

Adi MARICA 10 Oct. 2023, 14:51 Liga 2
Pe aceeași temă