Fotbaliștii nu acceptă reducerile salariale și părăsesc Dunărea Călărași. Numărul rezilierilor a ajuns la patru, iar alți trei jucători sunt pe picior de plecare

Răzvan STÎNGĂ 10 Sep. 2021, 14:14 Liga 2
Fotbaliștii nu acceptă reducerile salariale și părăsesc Dunărea Călărași. Numărul rezilierilor a ajuns la patru, iar alți trei jucători sunt pe picior de plecare

Dunărea Călărași pare că o ia pe urmele Unirii Constanța și începe să rezilieze contractele cu jucătorii cu care a începul sezonul de Liga 2, câțiva dintre ei sosiți chiar în perioada premergătoare actualei stagiuni. Până acum, nu mai puțin patru fotbaliști au plecat de la echipă, dar se pregătesc și alții să o facă.

Patru jucători au plecat deja de la Dunărea Călărași 

Fundașul George Cotigă (31 de ani), care s-a înțeles cu Vedița Colonești, mijlocașul Vasile Gheorghe (36 de ani), atacantul Gelu Velici (29 de ani) și mijlocașul Marius Fotescu (26 de ani) au părăsit echipa. Potrivit Arena Media, ei nu au acceptat reducerile salariale și au decis să plece. Cotigă, Gheorghe și Velici au venit în vară la Dunărea Călărași.

De altfel, Dunărea Călărași nu a putut conta pe cei patru la meciul din Faza a IV-a a Cupei României, cu Astra, câștigat cu 1-0. Au părăsit echipa imediat după partida din etapa a 5-a a Ligii a 2-a, cu CS Comunal Șelimbăr, pierdută cu 0-1.

Bogdan Șandru, Baudouin Kanda și Elijah Seymour sunt gata să rezilieze și ei 

În plus, pe lângă cei patru mai sunt și alte nume din lot nemulțumite de faptul că, după numai cinci etape din Liga 2, conducerea vrea să reducă salariile, deși încă din vară se știau problemele cu banii din club, când în mare parte mulți fotbaliști au semnat noi contracte.

Astfel, fundașul Bogdan Șandru (32 de ani) și mijlocașii Baudouin Kanda (28 de ani) și Elijah Seymour (22 de ani) au toate șansele să părăsească și ei Dunărea Călărași în perioada imediat următoare. Seymour a venit înaintea startului de campionat la echipă.

Dunărea Călărași, doar două puncte în Liga 2, după cinci etape 

Dunărea Călărași este pe locul 15 în Liga 2, cu numai două puncte după cinci etape. Nu a câștigat vreun meci, a remizat de două ori și a înregistrat trei eșecuri. În etapa a 6-a, călărășenii vor juca sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu cu Unirea Constanța.

Formația pregătită de Mirel Condei este în continuare în Cupa României, iar joi și-a aflat adversara din faza 16-imilor competiției. Va evolua în deplasare, contra CSM Slatina.

Am făcut o analiză după aceste etape. Este drept că am început ceva mai târziu pregătirea, am încercat să aducem jucători care să ne ajute foarte mult. Am luat deja câteva decizii. Patru-cinci jucători vor părăsi echipa! Vom umbla și la partea contractuală.

Diminuarea salariilor cu 50 la sută în actuala formulă și vom renunța la această modificare atunci când echipa ajunge la obiectivul propus, locurile 1-6”, a spus, în exclusivitate pentru Liga2.ro, Mirel Condei, la finalul lunii august, când Dunărea Călărași pierdea partida cu FC Buzău, din etapa a 4-a, cu 0-3.

Foto: Sebastian Tătaru/ Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-nevoita-sa-plece-din-oras-pana-la-finalizarea-lucrarilor-de-la-municipalul-din-targu-jiu-unde-se-joaca-meciul-cu-fc-hermannstadt-19199910

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/fanii-petrolului-i-au-decorat-sediul-clubului-lui-adrian-mititelu-cu-mesaje-obscene-prahovenii-au-inceput-deja-duelul-din-16-imile-cupei-romaniei-cu-fc-u-craiova-19199898

https://liga2.prosport.ro/seria-1/brasovenii-optimisti-ca-pot-invinge-la-avrig-selimbarul-ilie-stan-targetul-nostru-este-trei-puncte-situatia-croatilor-si-atacantul-marocano-olandez-adus-in-lot-19199893

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/poli-iasi-a-avut-noroc-de-un-adversar-facil-pentru-16-imile-cupei-romaniei-insa-si-ghinion-in-saptamana-meciului-cu-minaur-trupa-lui-costel-enache-va-disputa-trei-jocuri-in-deplasare-la-constanta-19199885

 

 

Răzvan STÎNGĂ 10 Sep. 2021, 14:14 Liga 2
Pe aceeași temă