Fotbal Comuna Recea nu are ce face și e nevoită să se despartă de mai mulți fotbaliști. Nae Constantin: ”Vor pleca jucătorii cu contracte mari”. Antrenorul, șanse mari să părăsească și el echipa

Răzvan STÎNGĂ 20 Dec. 2020, 16:17 Liga 2
Fotbal Comuna Recea nu are ce face și e nevoită să se despartă de mai mulți fotbaliști. Nae Constantin: ”Vor pleca jucătorii cu contracte mari”. Antrenorul, șanse mari să părăsească și el echipa

Fotbal Comuna Recea pare echipa cea mai încercată la final de an, ale căror probleme pot fi semnificative și în 2021. Maramureșenii nu mai pot conta pe banii autorităților locale, astfel că partea sportivă poate avea mult de suferit. Potrivit antrenorului Nicolae Constantin, de la echipă vor pleca mai mulți fotbaliști cu contracte mari.

Nicolae Constantin: ”Nu știu dacă voi mai continua la Recea. Este clar că vor pleca de la noi jucătorii cu contracte mai mari” 

Nicolae Constantin mai are contract cu Fotbal Comuna Recea până pe 31 decembrie. Decocamdată nu știe dacă va continua. Situația sa este una incertă, după cum i-a transmis conducerea. Acum, antrenorul așteaptă să vadă ce i se va comunica, dacă va fi prelungită înțelegerea.

În ceea ce privește fotbaliștii, clubul are în plan să facă anumite economii, potrivit lui Nicolae Constantin, și din acest motiv, jucătorii plătiți cel mai bine vor părăsi echipa.

Să fiu sincer nu știu dacă voi mai continua la Recea. Contractul meu expiră pe 31 decembrie și nu am mai avut nicio discuție cu șefii de la Recea. A rămas să ne mai auzim la telefon, dar nu am mai fost căutat de nimeni de la Recea. Asta este situația și din păcate este greu să mai faci o treabă bună dacă nu mai sunt bani. Este clar că vor pleca de la noi jucătorii cu contracte mai mari”, a declarat Nicolae Constantin pentru Ediție.

Consiliul Local Recea oprește finanțarea, autoritățile județene se mai gândesc 

Fotbal Comuna Recea a primit, la câteva zile după ce a intrat în vacanță, o veste care complică lucrurile pentru anul următor. Nu va mai primi sprijin financiar din partea Consiliului Local Recea, după cum s-ar fi stabilit în cadrul celei mai recente ședințe. Potrivit Axa News, la mijloc ar fi, foarte probabil, anumite dispute din planul politic.

Finanțarea va fi oprită, însă echipa va beneficia în continuare de anumite facilități. Se pare că, în continuare, Consiliul Local Recea se va ocupa de întreținerea stadionului, dar și de alte aspecte care țin de echipă. Va plăti costurile deplasărilor, dar va achita și baremurile arbitrilor și observatorilor, precizează sursa citată.

Dar asta nu e tot. O altă veste proastă a venit pentru Fotbal Comuna Recea zilele trecute. Riscă să nu mai primească finanțare nici de la autoritățile județene, începând cu perioada imediat următoare, din 2021. Dacă după promovarea în Liga 2, la finalul sezonului trecut de Liga 3, Consiliul Județean Maramureș a aprobat ajutorul financiar pentru echipă cu 800.000 de lei, există posibilitatea ca situația să nu se mai repete și anul care vine.

Consiliul Județean Maramureș și-a schimbat structura și sunt șanse ca finanțarea să nu mai continue. Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș, a anunțat că strategia pentru anul următor va fi regândită.

Fotbal Comuna Recea nu stă excelent nici din punct de vedere sportiv 

Fotbal Comuna Recea e în partea inferioară a clasamentului în Liga 2, pe locul 18 din 21 de echipe. După disputarea a 14 partide în 15 etape, trupa maramureșeană a adunat 15 puncte. La reluarea campionatului, în februarie 2021, echipa din Recea mai are programate șase meciuri.

În primă fază va evolua împotriva celor de la Concordia Chiajna (acasă), după care vor urma partidele cu CS Mioveni (deplasare), ”U” Cluj (acasă), Farul (deplasare), CSM Reșița (acasă) și Ripensia (deplasare).

Foto: ACSF Maramures Recea

https://liga2.prosport.ro/seria-1/inca-o-problema-pentru-fotbal-comuna-recea-nicolae-constantin-antrenorul-cu-care-echipa-a-obtinut-toate-punctele-in-acest-sezon-de-liga-2-si-a-incheiat-contractul-fotbalistic-nu-regret-e-19162677

https://liga2.prosport.ro/seria-1/se-complica-situatia-la-fotbal-comuna-recea-nu-mai-primeste-finantare-de-la-autoritatile-locale-pentru-2021-dar-e-in-pericol-sa-nu-mai-beneficieze-de-ajutor-nici-de-la-judet-19162106

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fotbal-comuna-recea-risca-sa-inceapa-2021-cu-o-veste-extrem-de-proasta-autoritatile-judetene-schimba-strategia-si-poate-pierde-finantarea-19161969

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 20 Dec. 2020, 16:17 Liga 2
Pe aceeași temă