Fotbal Comuna Recea vrea să-și schimbe denumirea și îi pune pe fani să aleagă noul nume. Care sunt variantele și de ce s-a ajuns la această decizie

Răzvan STÎNGĂ 26 Aug. 2020, 17:57 Liga 2
Fotbal Comuna Recea vrea să-și schimbe denumirea și îi pune pe fani să aleagă noul nume. Care sunt variantele și de ce s-a ajuns la această decizie

Fotbal Comuna Recea a decis să își schimbe denumirea. Echipa promovată în Liga 2 după disputarea barajului de promovare cu Minaur Baia Mare a luat hotărârea să îi lase pe fani să aleagă noul nume dintre două variante: SCS Maramureș 2020 și FC Maramureș 2020. Reprezentanții clubului din Recea fac mai multe precizări în acest sens și punctează că denumirea va fi modificată ca urmare și a faptului că este singura reprezentantă a județului Maramureș în Liga 2.

Fotbal Comuna Recea: ”Suntem onorați să reprezentăm Maramureșul în Liga 2”

Un alt motiv pentru care s-a luat această hotărâre este pentru a atrage mai mulți sponsori privați ai mediului de afaceri din Maramureș. Totuși, în ciuda acestui fapt este greu de crezut că echipa va juca sub altă denumire în acest sezon de Liga 2. Pentru a fi prezentată sub noul nume, trebuia să depună până la 30 iunie actele. În caz contrar, dacă se dorește totuși schimbarea după această dată, atunci se plătește o amendă de 500.000 de lei.

Urmează să facem un pas uriaș: ne pregătim să reprezentăm Maramureșul în Liga 2.

Am promovat dintr-un eșalon în altul datorită unui lot valoros și a unui management sănătos. Ne desfășurăm activitatea în condiții excelente. Baza sportivă se află într-o continuă dezvoltare, iar capacitatea stadionului va fi mărită.

Toate aceste lucruri sunt posibile datorită sprijinului constant acordat de Primăria Recea și de Consiliul Județean Maramureș.

Suntem onorați să reprezentăm Maramureșul în Liga 2. Ne dorim să devenim unul dintre cluburile puternice ale fotbalului românesc, iar acest obiectiv va fi mai ușor de îndeplinit cu susținerea tuturor maramureșenilor! De îndată ce condițiile ne vor permite, vă așteptăm la stadion într-un număr cât mai mare.

Încurajăm mediul privat să vină alături de noi. Un club puternic, transparent și sănătos are nevoie și de susținerea sponsorilor din mediul privat care vor să contribuie la menținerea entuziasmului și speranței suflării fotbalistice din Maramureș.

Maramureșenii iubesc fotbalul și noi vom deveni echipa Maramureșului!

Vă invităm să participați la un sondaj referitor la viitorul nume al echipei noastre. Cum vreți să se numească reprezentanta Maramureșului în Liga 2? Așteptăm cu interes și alte sugestii în secțiunea de comentarii”, se arată în comunicatul emis de Fotbal Comuna Recea.

Fotbal Comuna Recea a promovat în Liga 2, după doi ani în care a fost devansată de ”U” Cluj și FK Csikszereda

Meciul tur dintre Minaur Baia Mare și Fotbal Comuna Recea s-a terminat cu victoria gazdelor, scor 2-1 (Cristian Bud, minutul 16, și Brian Lemac, minutul 67 / Alin Bota, minutul 86). În retur, Recea a întors calificarea și a câștigat la loviturile de departajare. După 90 de minute a fost 2-1 (Alexandru Mărieş, minutul 11, și Gabriel Oiţă, minutul 45+1 / respectiv Paul Batin, minutul 32), dar s-a ajuns la loteria penalty-urilor, unde cei mai experimentați jucători de la Minaur Baia Mare, Paul Batin și Cristian Bud, au ratat execuțiile.

Fotbal Comuna Recea a promovat în premieră în Liga 2, acolo unde în precedentele două campionate a ratat accederea, în fața echipelor ”U” Cluj, respectiv FK Csikszereda.

Fotbal Comuna Recea a făcut patru transferuri până acum. Trei dintre jucători au venit de la Minaur

Fotbal Comuna Recea a mai făcut două transferuri zilele trecute, după câștigarea barajului de promovare în Liga 2, cu Minaur Baia Mare. A adus încă doi jucători chiar de la aceasta din urmă, pe David Simion (fundaș, 22 de ani) și Denis Lihet (fundaș, 21 de ani), după ce inițial a transferat un alt apărător, pe Florin Cordoș (26 de ani). Până în acest moment, pe lângă cei trei fundași a mai fost adus și un atacant, Marius Coman (24 de ani), fost fotbalist la Universitatea Cluj și CSM Reșița.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fotbal-comuna-recea-continua-sa-aduca-jucatori-de-la-minaur-baia-mare-a-transferat-inca-doi-fotbalisti-19145303

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fotbal-comuna-recea-a-transferat-un-fost-campion-al-romaniei-cu-cfr-cluj-atacantul-a-semnat-contractul-si-a-fost-prezentat-oficial-19144874

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fotbal-comuna-recea-a-perfectat-primul-transfer-dupa-promovarea-in-liga-2-a-adus-un-fost-fundas-de-la-u-cluj-19144039

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fotbal-comuna-recea-nu-va-fuziona-cu-minaur-dupa-promovarea-in-liga-2-primarul-octavian-pavel-a-lamurit-situatia-ca-sa-fie-clar-echipa-va-juca-sub-acelasi-nume-avem-licenta-avem-tot-ce-n-19143625

 

 

Răzvan STÎNGĂ 26 Aug. 2020, 17:57 Liga 2
Pe aceeași temă