Fotbal Comuna Recea a anunțat ce se întâmplă cu antrenorul Ciprian Danciu, după începutul slab de sezon. Precizările președintelui Florin Gherasim

Răzvan STÎNGĂ 15 Sep. 2020, 14:25 Liga 2
Fotbal Comuna Recea a anunțat ce se întâmplă cu antrenorul Ciprian Danciu, după începutul slab de sezon. Precizările președintelui Florin Gherasim

Fotbal Comuna Recea are un început slab de Liga 2, dar va merge în continuare pe mâna antrenorului Ciprian Danciu. Potrivit președintelui Florin Gherasim, acesta va continua pe banca tehnică a echipei din Recea, pentru că până acum nu s-a pus problema să fie dat afară și în locul lui să vină altcineva. Conducătorul a precizat că echipa pe care o coordonează va merge pe principiul continuității, fiind convins că în etapele următoare vor veni și rezultatele.

Ciprian Danciu rămâne antrenorul nostru nu s-a pus problema să-l schimbăm. Noi suntem un club care ne organizăm din mers, facem eforturi în fiecare zi ca să ne ridicăm la nivelul Ligii 2. Vor veni în curând și rezultatele”, a declarat Florin Gherasim pentru Axa News.

Ciprian Danciu anunța: ”Dacă se va decide altceva, pentru binele jucătorilor și a clubului, eu nu țin de post” 

Ciprian Danciu vorbea după meciul din cea mai recentă rundă, după 3-4 cu Viitorul Pandurii, că nu ține cu ”dinții” de post și că va accepta orice decizie din partea clubului. Se pare însă că nu a fost luată în calcul îndepărtarea sa și numirea unui alt antrenor.

Asta este echipa. Jucătorii s-au dăruit, dar suntem o echipă tânără, naivă probabil. Nu ne-am acomodat încă cu ritmul Ligii 2, facem greșeli copilărești în apărare. Nu luăm nici cele mai bune decizii la finalizare, azi am avut multe ocazii de gol. Mergem mai departe și sperăm că se va îmbunătăți și jocul și vor veni și rezultatele.

Noi am promovat în 9 august și abia atunci ne-am gândit la Liga 2, până atunci doar ne-am pregătit pentru barajul de promovare. Am avut un timp foarte scurt să formăm un club de Liga 2, acest lucru necesită timp. Dacă cei care conduc clubul nu vor avea răbdare să construim totul pas cu pas, echipa aceasta va cădea și vom rămâne cu amintirea frumoasă că Recea a jucat în Liga 2. Dacă se va decide ca eu să fiu în continuare antrenor, rămân cu drag la echipă. Dacă se va decide altceva, pentru binele jucătorilor și a clubului se poate face orice schimbare, eu nu țin de post. După doar trei etape în Liga 2 este greu de făcut o analiză obiectivă”, declara Ciprian Danciu după partida pierdută în fața celor de la Viitorul Pandurii, din etapa a treia a Ligii a 2-a.

Fotbal Comuna Recea a mai adus trei jucători. Doi dintre ei au debutat cu Viitorul Pandurii 

Înaintea meciului cu Viitorul Pandurii, Fotbal Comuna Recea a mai făcut trei transfeuri, doi dintre jucători evoluând în confruntarea cu gorjenii. Arsene Luboya (atacant, 28 de ani, ex CSM Reșița), Rassambek Akhmatov (mijlocaș central, 24 de ani, ex Sporting Kansas City II- a doua ligă din SUA) au jucat în runda cu numărul trei. Vârful născut la Paris chiar a contribuit la primul gol marcat de Marius Coman, în timp de Akhmatov a intrat pe teren în partea secundă.

Tot la capitolul achiziții intră și Andrei Șendroiu (mijlocaș ofensiv, 24 de ani, ex Pandurii), despre al cărui transfer Liga2.ro a scris în urmă cu câteva zile. El nu a jucat cu Viitorul Pandurii, dar ar putea să evolueze în etapa următoare, cu CSM Slatina.

Foto: Paul Ursachi/ Mediafax Foto 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 15 Sep. 2020, 14:25 Liga 2
Pe aceeași temă