Andrei Șendroiu a plecat de la Pandurii și s-a înțeles cu altă echipă din Liga 2: “După 16 ani, a venit momentul să-mi iau rămas bun”

Mircea OGLINDOIU 11 Sep. 2020, 14:32 Liga 2
Andrei Șendroiu a plecat de la Pandurii și s-a înțeles cu altă echipă din Liga 2: “După 16 ani, a venit momentul să-mi iau rămas bun”

Neplătit de luni bune și lăsat pe banca de rezerve în meciul pierdut de echipa sa Pandurii Târgu Jiu la Rapid, scor 1-2, în etapa a doua, mijlocașul Andrei Șendroiu a decis să se despartă de clubul care l-a format. Jucătorul de 24 de ani va juca tot în eșalonul secund, dar pentru nou-promovata Fotbal Comuna Recea, cu care a semnat un contract valabil pe un sezon.

Noua sa echipă va juca sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu. La Recea, Șendroiu se va reîntâlni cu fostul său coechipier de la Pandurii, Gabriel Oiță, ajuns în Maramureș încă din iarnă.

Andrei Șendroiu: ”Sper că voi avea din nou șansa să joc pentru tine în Liga 1! Forza Pandurii!” 

Originar din Târgu Jiu, Andrei Șendroiu a declarat, la despărțire, că și-ar dori sămai joace într-o bună zi cu Pandurii înLiga 1.

După 16 ani, a venit momentul să-mi iau rămas bun de la familia mea, PanduriiTârgu Jiu, care nu este o simplă echipă, este un sentiment puternic resimțit de toți gorjenii pasionați de fotbal, iar pentru mine va rămâne la sentimentul de acasă, unde m-am format ca om din toate punctele de vedere! Iubesc acest club din toată inima, o să-l iubesc mereu și îmi doresc să redevină ceea ce a fost înurmă cu cini ani! Sper că voi avea din nou șansa să joc pentru tine în Liga 1! Forza Pandurii!”, a scris Șendroiu, pe pagina sa de Facebook.

Sezonul trecut, Andrei Șendroiu jucase în 10 partide pentru Pandurii, timp de 557 de minute, interval în care n-a reușit să și marcheze.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/lucian-goge-a-surprins-dupa-meciul-rapid-pandurii-au-stat-toata-noaptea-sa-legitimeze-jucatori-acum-am-aflat-19146772

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-pandurii-targu-jiu-incepe-la-1730-echipele-de-start-19146621

 

 

 

Mircea OGLINDOIU 11 Sep. 2020, 14:32 Liga 2
Pe aceeași temă