Înlocuitorul lui Drăghiceanu, prezentat de CSM Reșița. E al doilea jucător fost la CFC Argeș ajuns la clubul din Valea Domanului

Marius ANGHEL 09 Jul. 2024, 18:31 Liga 2
Înlocuitorul lui Drăghiceanu, prezentat de CSM Reșița. E al doilea jucător fost la CFC Argeș ajuns la clubul din Valea Domanului

CSM Reșița și-a prezentat încă o achiziție perfectată în această vară, cel care ar trebui să fie înlocuitorul lui Marian Drăghiceanu, plecat în prima ligă la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Prezent de la reunire, Florian Haită a semnat cu clubul din Valea Domanului.

Este al doilea jucător fost la Campionii FC Argeș în sezonul trecut pe care CSM Reșița îl aduce în club în această vară, după atacantul Milcho Angelov.

Florian Haită a semnat cu CSM Reșița

Florian Haită (23 de ani) a jucat în sezonul trecut la Campionii FC Argeș, puțin, doar 512 minute în 13 partide de Liga 2, numai cinci începute ca titular și în toate a fost înlocuit. A înscris un gol, în 4-0 cu CSM Alexandria.

Mijlocașul de bandă sau central aparține de Farul, club care l-a tot împrumutat în ultimele sezoane, la Turris Oltul Turnu Măgurele (2019-2020) și la Universitatea Cluj (2021-2023). A strâns 38 de jocuri și 4 goluri în Liga 2 pentru teleormăneni și 27 de meciuri și 6 goluri în Liga 2 și 13 meciuri în Liga 1 pentru ”U” Cluj, alături de care a reușit promovarea în 2022. Pentru Farul, Viitorul Constanța atunci, a prins 8 meciuri în prima ligă în 2021.

”Se alătură echipei noastre: Florian-Nichita HAITĂ!
Extremă dreapta în vârstă de 23 ani
A jucat la AFC Turris Turnu Măgurele, Universitatea Cluj și CFC Argeș
Bine ai venit şi mult succes!”, sună anunțul clubului din Reșița.

”A venit Haită, care 90 la sută este la noi, dar așteptăm încă acordul de la Farul Constanța, deoarece el este jucătorul lui Gigă Hagi”, spunea președintele Cristian Bobar, la reunirea echipei din Valea Domanului.

”Mai ales că vom fi lipsiți de aportul lui Drăghiceanu, unul dintre cei mai importanți jucători ai noștri. Trebuie să fim foarte atenți ce vom pune în schimb, de aceea am ales un jucător care încă nu este sută la sută al nostru. Mă refer la Haită, care este prezent la antrenamentele noastre. E un jucător talentat, un jucător tehnic, de aceea l-am adus”, comenta și antrenorul Flavius Stoican, la reunire.

Haită, a patra achiziție a CSM Reșița în această vară

Haită, devine, astfel, a patra achiziție a CSM Reșița în această vară, după Marius Cioiu, atacant de bandă fost la FC Botoșani, Milcho Angelov, ultima dată la CFC Argeș, și Cristian Bocșan, fundaș venit de la SSU Poli Timișoara.

Clubul a comunicat în ultima perioadă și faptul că va continua colaborarea cu antrenorul Flavius Stoican și jucătorii Alin Dudea, Andrei Burlacu, Vlad Chera, Elton da Silva, Erico da Silva, Nicușor Fota, Andrei Lascu, Alexandru Negru, Sergiu Rimovecz, Paul Mereu, Flavius Cega, Gabriel Gomboș, Ianis Doană, Cristian Domil, Alexandru Negru, Denis Gurin, Robert Burlacu, Ionuț Rus, Cătălin Căpățână, Mihai Dolghi, Denis Fărăgău și Damian Isac.

În ceea ce privește plecările, CSM Reșița a anunțat despărțirile de Francisc Cristea, Luca Napoleone, Mediop Ndiaye, Ciprian Rus, Alexandru Sabău, Marian Drăghiceanu, Bogdan Szijj și Aboubacar Gakou. Drăghiceanu a făcut pasul în prima ligă, la Sepsi OSK.

Echipa antrenată de Flavius Stoican va merge în cantonament în Slovenia, în perioada 15 – 27 iulie, la Rogla.

Până atunci, CSM Reșița joacă miercuri, 10 iulie, de la ora 11:30, pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin, un amical cu FCU Craiova.

Foto: CSM Reșița

Marius ANGHEL 09 Jul. 2024, 18:31 Liga 2
Pe aceeași temă