FK Miercurea Ciuc a reluat pregătirile cu 27 de fotbaliști. Lotul prezent la reunire, primul amical al verii și unde va organiza Francisc Dican cantonamentul

Andrei PASCU 24 Jun. 2022, 14:06 Liga 2
FK Miercurea Ciuc a reluat pregătirile cu 27 de fotbaliști. Lotul prezent la reunire, primul amical al verii și unde va organiza Francisc Dican cantonamentul

FK Miercurea Ciuc a reluat și ea pregătirile în această săptămână, dar nu a anunțat nimic la nivel oficial. Nu a adus la cunoștință fanilor că a avut loc reunirea, dar noroc cu presa locală care a oferit câteva informații referitoare la cantonamentul de vară, plecări și așa mai departe.

FK Miercurea Ciuc s-a reunit luni. Fără jucători noi, dar cu un tânăr promovat de la U19 și cei reveniți după împrumuturi

Luni a avut loc prima ședință de pregătire, fiind consemnate și prima ”promovare” și revenirile jucătorilor împrumutați. Este de remarcat aducerea unui nou jucător de la echipele ”under”, de la sub 19 ani, a portarului Alpar Bartok, dar și reîntoarcerile lui Bogdan Rotar (împrumutat sezonul trecut la CS Comunal Șelimbăr), Csongor Simo (AFC Odorheiu Secuiesc), Toni Suciu (CS Comunal Șelimbăr) și Ferenc Szin (Academia Pușcaș 2).

La reunire au fost prezenți și doi tineri, Alex Gondor (fundaș, 17 ani, legitimat sezonul trecut în Ungaria, la Haladas U19) și Mark Kovacs (fundaș, 17 ani, legitimat sezonul trecut la CA Oradea).

La capitolul plecări mai e trecut un nume după cel al lui Salvatore Marrone, care a ajuns în Liga 1, la FC Voluntari. Atacantul spaniol Rodri Hernando nu va continua nici el la FK Miercurea Ciuc, contractul său nemaifiind prelungit și pentru stagiunea următoare de Liga 2.

În privința perioadei de pregătire, FK Miercurea Ciuc va avea un cantonament în Turcia, începând cu 8 iulie, unde va juca mai multe meciuri amicale. Până atunci însă, ciucanii vor disputa cel puțin unul pe plan intern, cu Farul, la 2 iulie, la Brașov.

Luni am început pregătirile, după o pauză lungă de o lună și jumătate. În vacanță, jucătorilor li s-a oferit un program individual de antrenament, iar acum creștem treptat nivelul de antrenament, având grijă să nu accidentăm pe nimeni. Ne pregătim timp de trei săptămâni acasă, iar apoi ne vom deplasa într-un cantonament în Turcia pe 8 iulie.

(N.r – Despre formarea lotului) Sunt câțiva jucători tineri interesanți (n.r. – de la U19). Lotul nu este definitiv, ne trebuie neapărat un fundaș central, un mijlocaș și un atacant”, a declarat antrenorul Francisc Dican pentru Szekely Sport.

Lotul prezent la reunire:

Portari: Szilard Gyenge, Bogdan Mara, Alpar Bartok, Simon Mate.
Jucători de câmp: Rareș Takacs, Claudiu Apro, Levente Bara, Balazs Csiszer, Attila Csuros, Alex Gondor, Patre Ivanovici, David Kelemen, Lorant Kovacs, Mark Kovacs, Marvin Schieb, Eduard Meszaros, Andrew Peter Gal, Jelen Richard, Bogdan Rotar,  Simo Csongor, Toni Suciu, Szufian Dzsebari, Ferenc Szin, Botond Szondi, Balazs Tajti, Daniel Vita, Nikola Kodzic.

Foto: Szekely Sport

 

 

 

Andrei PASCU 24 Jun. 2022, 14:06 Liga 2
Pe aceeași temă