FK Miercurea Ciuc, egalată în minutul 90+2 în amicalul cu Sepsi OSK. Ciucanii au ratat victoria la debutul lui Francisc Dican pe banca tehnică

Răzvan STÎNGĂ 26 Mar. 2022, 16:35 Liga 2
FK Miercurea Ciuc, egalată în minutul 90+2 în amicalul cu Sepsi OSK. Ciucanii au ratat victoria la debutul lui Francisc Dican pe banca tehnică

FK Miercurea Ciuc a avut primul meci cu noul antrenor, Francisc Dican, pe banca tehnică, sâmbătă, într-un joc de verificare. La Sfântu Gheorghe, formația din Liga 2 a disputat un test cu Sepsi OSK și s-a descurcat chiar bine dacă ne raportăm la scorul înregistrat la final pe tabelă, 1-1.

FK Miercurea Ciuc a făcut 1-1 cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe într-un amical

Amicalul a fost unul cu ocazii, iar, potrivit informațiilor oferite de FK Miercurea Ciuc, în prima parte ambele echipe puteau înscrie. Însă, cu toate acestea s-a intrat la cabine cu scor alb, 0-0. Repriza a doua a fost și ea marcată de mai multe șanse de gol în ambele tabere, dar cu toate acestea reușitele au venit pe final.

Tânărul de 18 ani Szilard Bujdoso a deschis scorul pentru FK Miercurea Ciuc în minutul 78, grație unui șut foarte bun de la distanță, de la 20 de metri. Când meciul părea că se îndreaptă către o victorie pentru gruparea din Miercurea Ciuc, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a dat lovitura în prelungiri.

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a egalat în minutul 90+2

Marius Ștefănescu a anulat victoria ciucanilor în minutele adiționale ale partidei, în minutul 90+2, astfel că jocul amical s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

  • Sepsi OSK Sfântu Gheorghe: Began – Bălaşa, Vaşvari, Dimitrov, Fofana, Tincu, Fulop, Golofca, Luckassen, Matthias, Ispas. Au mai intrat: Ştefănescu, Aganovici, Bărbuț, Păun, Mitrea, Ninaj, Tudorie.
  • FK Miercurea Ciuc: Moga (Karacsony 72′) – Takacs, Vereguț, Apro, Vita (Csiszer 46′) – Csuros, Kovacs (Bujdoso 73′), Gal Andrezly (Tajti 61′), Jebari, Ivanovici, Sargis (Rodrigo 61′).

FK Miercurea Ciuc debutează în play-out în etapa a 2-a

Cu 33 de puncte și clasată pe locul 7 la finalul sezonului regular al Ligii 2, FK Miercurea Ciuc a mers în Grupa A a play-out-ului, alături de Metaloglobus București, Politehnica Iași, CS Comunal Șelimbăr, Politehnica Timișoara, Dunărea Călărași și Dacia Unirea Brăila.

A ratat prezența în play-off în chiar ultima etapă a campionatului regular, iar apoi s-a renunțat și la Valentin Suciu. A fost instalat drept nou ”principal” Francisc Dican.

Acesta din urmă va debuta pe banca formației din Miercurea Ciuc într-un meci oficial în etapa a 2-a a play-out-ului. În prima rundă ciucanii au fost desemnați, conform tragerii la sorți, să stea, iar la începutul lunii aprilie vor întâlni Politehnica Timișoara, acasă.

Foto: Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-groggy-in-amicalul-cu-fc-hermanstadt-formatia-lui-marius-maldarasanu-net-superioara-concluziile-antrenorilor-19224749

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-victorie-pe-terenul-prim-divizionarei-fc-botosani-intr-un-meci-amical-camara-si-muratovic-au-marcat-in-debutul-celor-doua-reprize-19224743

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-rezultat-de-moral-in-amicalul-cu-fc-voluntari-liderul-ligii-2-s-a-tinut-bine-in-fata-revelatiei-din-liga-1-19224701

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-constanta-a-fost-umilita-de-dinamo-kiev-u19-intr-un-meci-amical-reactia-lui-leo-strizu-dupa-esecul-usturator-19224695

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 26 Mar. 2022, 16:35 Liga 2
Pe aceeași temă