FK Csikszereda va merge și în Turcia pentru pregătirea noului sezon de Liga 2. Cele trei amicale stabilite până la plecarea în cantonament

Marius ANGHEL 30 Jun. 2021, 17:21 Liga 2

FK Csikszereda este printre ultimele echipe care și-au reluat antrenamentele pentru pregătirea noului sezon de Liga 2, ediția 2021-2022, după ce în sezonul trecut a jucat în premieră în play-off, unde a terminat pe locul 5 din 6, ratând astfel șansa de a promova direct sau a merge la baraj.

Valentin Suciu a condus luni, 28 iunie, primul antrenament, după ce joi și vineri jucătorii au efectuat vizita medicală. Până la 10 iulie echipa se pregătește pe plan local și dispută trei meciuri amicale, iar apoi merge într-un cantonament în Turcia, de unde revine cu o săptămână înainte de startul noului sezon, programat la 31 iulie.

FK Csikszereda se va pregăti la Miercurea Ciuc și în Turcia înaintea noului sezon de Liga 2

”Programul de pregătire de cinci săptămâni include două sesiuni de antrenament pe zi, meciuri de antrenament și o tabără de antrenament în Turcia. Antrenamentele vor avea loc la Miercurea Ciuc până pe 10 iulie, echipa va juca sâmbătă, de la ora 11:00, cu Farul Constanța, pe 7 iulie cu Chindia Târgoviște și pe 8 iulie cu Gaz Metan Mediaș.
De pe 11 iulie, pregătirile vor continua în Turcia, iar băieții se vor antrena din nou la Miercurea Ciuc cu o săptămână înainte de începerea ligii.
Antrenorul principal Valentin Suciu speră ca echipa să dispute 6 meciuri de pregătire în cantonamentul din Turcia împotriva a patru echipe din prima ligă și două echipe din liga a doua”, transmite FK Csikszereda.

Clubul din Miercurea Ciuc nu a oferit mass-mediei lotul de jucători pe care Valentin Suciu se bazează acum.

Printre cei plecați sunt Juan Bauza (25 de ani), Janos Botorok (19 ani) și Raul Palmeș (24 de ani ani), ajunși la ”FC U” Craiova, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, respectiv Concordia Chiajna.

Nicolau și Panduru nu mai fac parte din stafful tehnic al lui Valentin Suciu

În ceea ce privește stafful tehnic al lui Valentin Suciu, din acesta nu mai fac parte Lucian Nicolau și Robert Panduru, acesta din urmă plecând la ”U” Cluj. Ca ”secund” a fost adus Barna Bajko, fostul atacant al echipei, retras în vara din trecută din postura de jucător.

”Nu mai sunt membru al staffului tehnic și aș dori să mulțumesc FK Csikszereda pentru ultimii doi ani și jumătate. În timpul petrecut aici simt că munca mea a fost foarte apreciată, sunt mândru că am fost membru al acestui club care a luptat pentru a intra în Liga 2 sau pentru a intra în play-off. Aș dori, de asemenea, să mulțumesc fanilor, pe care i-am simțit foarte aproape de fiecare moment. Le urez mult succes colegilor mei Val, Kari, Aaron și Barni, precum și jucătorilor și de ce să nu să ducă echipa la un nivel superior. Mulțumesc tuturor. Hai Miercurea Ciuc!!!”, a fost mesajul lui Lucian Nicolau la despărțirea de clubul ciucan.

Foto și video: Zoltan Szep / FK Csikszereda

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-noul-sezon-de-liga-2-editia-2021-2022-se-va-desfasura-exact-pe-modelul-celui-recent-incheiat-in-play-out-se-joaca-tot-doar-meciuri-tur-19190633

Marius ANGHEL 30 Jun. 2021, 17:21 Liga 2
Pe aceeași temă