FK Csikszereda a ajuns la al treilea succes în meciurile amicale. Ciucanii s-au impus cu 2-1 în testul cu Odorheiu Secuiesc

Autor: Andrei PASCU Publicat: 01 Aug. 2020, 16:00 Actualizat: 01 Aug. 2020, 16:09 Liga 2
FK Csikszereda a ajuns la al treilea succes în meciurile amicale. Ciucanii s-au impus cu 2-1 în testul cu Odorheiu Secuiesc

FK Csikszereda a jucat un nou meci amical, sâmbătă, la ora 11:00. De această dată cu AFC Odorheiu Secuiesc, echipă care a terminat campionatul în Seria 5 din Liga 3 pe locul 15 din 16 echipe. Formația pregătită de Valentin Suciu s-a impus la limită, cu scorul 2-1. La pauză, trupa din Miercurea Ciuc era condusă cu 1-0, după golul din minutul 39 al lui Jakab. A revenit în partea secundă și a punctat de două ori, prin Norbert Janos, în minutul 52, și Barna Antal, în minutul 57.

Valentin Suciu a utilizat două echipe diferite în reprizele meciului cu AFC Odorheiu Secuiesc. A rulat tot lotul și a trimis pe teren distribuții total schimbate.

  • Echipa folosită în prima repriză: Bartok – Palmes, Mic, Intzidis, Vin – Bara, Kalman – Pinter, Bauza, Marrone – Suciu.
  • Echipa folosită în repriza a doua: Albert – R. Takacs, Csonka, Intzidis, Simo – Csuros, Suto – Botorok, B. Antal, N. Janos – Becze. Au mai intrat pe parcursul părții secunde și jucătorii Szondi, Perenyi, Pal și Gergely.

Valentin Suciu: ”Per total, a fost un meci de antrenament cu ritm foarte bun”

Valentin Suciu nu a fost nemulțumit deloc de joc, mai ales în prima repriză, deși FK Csikszereda a intrat la cabine în dezavantaj. Jucătorii lui au făcut o primă parte bună și numai neșansa a făcut să nu marcheze. A fost mai degrabă nemulțumit de partea a doua, pentru că jocul a scăzut în intensitate, chiar dacă FK Csikszereda a revenit în joc, a marcat de două ori și a câștigat al treilea amical al verii după reluarea pregătirilor.

”Jocul nostru a fost destul de bun în prima repriză, dar este păcat că nu am reușit să marcăm. Am avut în schimb multe ocazii, ceea ce este încurajator. Am dominat prima parte, dar am avut câteva inexactități, iar ei au reușit să și marcheze. Trebuie să fim mai atenți. În repriza a doua, ritmul a scăzut, dar așa cum se întâmplă de multe ori în fotbal, au venit golurile și am reușit să întoarcem rezultatul meciului. Câțiva dintre tinerii noștri jucători au arătat destul de bine, pentru că toți au intrat pe teren. Am și făcut multe schimbări, ce-i drept. Per total, a fost un meci de antrenament cu ritm foarte bun”, a declarat la finalul meciului Valentin Suciu, pentru FK Csikszereda.

FK Csikszereda, trei victorii și o remiză în meciurile amicale

A fost al patrulea meci pe care echipa din Liga 2 l-a jucat după ce a reluat antrenamentele. A obținut rezultate pozitive, iar în acest moment este neînvinsă.

A înregistrat, pe lângă succesul cu AFC Odorheiu Secuiesc, alte două victorii și un rezultat de egalitate: 3-1 cu Mostiștea Ulmu (locul 2 în Seria 2 a Ligii a 3-a în ultimul sezon), 3-3 cu Unirea Ungheni (campioana Liga 4 Mureș) și 3-2 cu Viitorul Șelimbăr (locul 3 în Seria 5 a Ligii a 3-a în ultimul sezon).

Foto: FK Csikszereda 

 

 

 

Autor: Andrei PASCU Publicat: 01 Aug. 2020, 16:00 Actualizat: 01 Aug. 2020, 16:09 Liga 2
Pe aceeași temă