Înfrângere pentru FC Brașov în ultimul amical din Antalya. Bilant negativ în Turcia pentru trupa lui Dan Alexa

Adi MARICA 09 Feb. 2023, 16:45 Liga 2
Înfrângere pentru FC Brașov în ultimul amical din Antalya. Bilant negativ în Turcia pentru trupa lui Dan Alexa

FC Brașov și-a încheiat meciurile amicale din stagiul de pregătire din Antalya cu o înfrângere și, per total, cu un bilanț negativ.

Echipa lui Dan Alexa a pierdut cu scorul de 1-2 (0-1), jocul test disputat astăzi, 9 februarie, cu Qizilqum, locul 5 în prima ligă din Uzbekistan în sezonul trecut.

Saim Tudor a marcat golul Brașovului cu Qizilqum

Golul Brașovului a fost marcat de Alexandru Saim Tudor în minutul 90. Qizilqum a deschis scorul în minutul 21, după care, conform oficialilor echipei brașovene prezenți la meci, Dan Spataru (singur cu portarul) și Vasile Constantin (bară) au ratat marile ocazii ale primei reprize.

În partea secundă, uzbecii au majorat scorul în minutul 75, iar Saim Tudor a stabilit scorul final în minutul 90.

FC Brașov în meciul cu Qizilqum: Ureche – Sorsa (Sg. Pîrvulescu 73), Marc (Vasu 79), Diallo (M. Burlacu 67) – Lascu (Kirilenko 73), Vas. Constantin (Mitrov 73), R. Lazăr (Rob. Boboc 64, Păscăluță 87), Diogo Izata (Saim Tudor 73), Tud. Olteanu (Dumbravă 57) – Spătaru (Lambrinoc 57), Angelov (Blănaru 73, Cociș 85).

Bilanț negativ în Antalya pentru FC Brașov

Echipa din Brașov va reveni vineri, 10 februarie, în țară, iar după câteva zile libere va relua pregătirile pentru partea a doua a sezonului de Liga 2. La finalul săptămânii următoare e programat amicalul cu Dinamo (18 februarie), care cel mai probabil se va desfășura la Buftea.

În stagiul din Antalya, FC Brașov a disputat patru jocuri amicale. A câștigat cu Șahtior Karagandy (prima ligă din Kazahstan / scor 2-0), a terminat la egalitate cu BK Fremad Amager (liga secundă din Danemarca / scor 1-1) și a pierdut cu FK Tuzla City (prima ligă din Bosnia-Herțegovina / scor 0-1) și Qizilqum (prima ligă din Uzbekistan / scor 1-2).

În țară, în prima parte a pregătirii, FC Brașov s-a impus cu 2-1 în amicalul cu Sepsi OSK 2 (Liga 3).

Adi MARICA 09 Feb. 2023, 16:45 Liga 2
Pe aceeași temă