Paul Antoche regretă că nu mai poate evolua în acest sezon și că experiența de la Farul se poate încheia brusc. ”Contractul expiră în iunie. Îmi doresc să continui, dar voi vedea ce se va întâmpla”

Răzvan STÎNGĂ 18 May. 2020, 16:24 Liga 2
Paul Antoche regretă că nu mai poate evolua în acest sezon și că experiența de la Farul se poate încheia brusc. ”Contractul expiră în iunie. Îmi doresc să continui, dar voi vedea ce se va întâmpla”

Sezonul din Liga 2 se va încheia, după cum au ales echipele din cele trei variante puse în față de FRF, cu un play-off care va alinia primele șase clasate, în urma căruia se vor desemna promovatele și formația care intră la baraj. Farul Constanța este una dintre formațiile pentru care stagiunea s-a încheiat, pentru că locul din clasament, 9, nu îi permite să intre în această competiție care finalizează anul fotbalistic în eșalonul secund.

Paul Antoche vrea să continue la Farul 

Paul Antoche (21 de ani), unul dintre jucătorii care au evoluat cel mai mult pentru echipa de la malul mării în acest sezon, și-a exprimat pe site-urile de socializare nemulțumirea pentru că nu va mai reveni pe teren în stagiunea 2019-2020. Aventura lui la Farul se poate încheia brusc întrucât, precizează mijlocașul defensiv, contractul îi expiră la finalul lunii iunie.

Salut. S-a mai încheiat un sezon. Nu este nimeni de vină pentru această pandemie care a lovit si România. Din păcate, această întrecere s-a încheiat fără a avea posibilitatea de a ne lupta până la capăt pentru obiectivul nostru. S-a oprit în urma unor decizii cu care nu sunt de acord și pe care nu aș vrea să le comentez. Întrebari sunt multe, răspunsuri nu primim. Noi, jucătorii, suntem cei care, în acest moment, avem cel mai mult de suferit, nu doar noi, ci și familiile noastre. Ne-am pregătit singuri, am alergat, am făcut antrenament online în speranța că ne vom relua activitatea, dar, din nefericire, trebuie să continuăm cu abdomene și flotări încă 2 luni.

Sunt multe de spus, dar vreau să închei prin a mulțumi tuturor celor care fac parte din familia Farul și care au fost implicați în acest sezon. În același timp, suporterilor care au fost alături de noi în fiecare moment și au reprezentat al 12-lea jucător. Deocamdată, nu știm ce va fi, contractul meu expiră pe 30.06.2020. Sincer, îmi doresc să continui, dar voi vedea ce se va întâmpla în următoarea perioadă“, a fost mesajul lui Paul Antoche pe Facebook.

Farul termină astfel sezonul pe locul 9 în Liga 2, cu 33 de puncte. În 2020, echipa antrenată de Ianis Zicu înregistrase o victorie (3-2 cu Concordia Chiajna; acasă), un rezultat de egalitate (0-0 cu Petrolul Ploiești; în deplasare) și o înfrângere (0-1 cu Turris Oltul Turnu Măgurele; pe teren propriu).

Paul Antoche a venit la Farul în luna februarie a anului trecut, de la Petrolul. În acest sezon, a prins 21 de mecuri și a marcat de trei ori, fiind al treilea cel mai bun marcator al echipei. Anterior, a mai evoluat pentru CS Mioveni, CS Otopeni, CS Balotești și Unirea Tărlungeni.

 

Foto: FC Farul Constanța 

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/se-schimba-liga-2-cluburile-cer-doua-serii-din-sezonul-viitor-doar-bugetul-de-deplasari-ar-fi-unul-urias-19132696

https://liga2.prosport.ro/seria-1/farul-acuza-ca-nu-a-fost-lasata-sa-depuna-documentatia-pentru-obtinerea-licentei-de-liga-1-managerul-tiberiu-curt-precizeaza-ca-s-au-achitat-taxele-necesare-si-urma-depunerea-actelor-pana-l-19132671

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-frf-a-validat-scenariul-dezbatut-si-agreat-de-cluburi-pentru-incheierea-acestei-editii-a-ligii-2-ne-am-asumat-rolul-de-a-lua-decizii-si-de-a-adopta-masuri-spre-bi-19132550

https://liga2.prosport.ro/seria-1/danut-coman-il-avertizeaza-pe-daniel-pancu-dupa-ce-acesta-ar-fi-acceptat-sa-fie-presedintele-rapidului-face-cea-mai-mare-greseala-din-cariera-a-plecat-pe-un-drum-si-a-demonstrat-ca-este-ca-19132803

 

Răzvan STÎNGĂ 18 May. 2020, 16:24 Liga 2
Pe aceeași temă