EXCLUSIV | Alertă în Liga 2! Sumedenie de cazuri COVID-19 după meciul dintre FK Csikszereda – ASU Poli Timișoara

Anda DELIU, Marius ANGHEL 06 Oct. 2020, 23:46 Liga 2
EXCLUSIV | Alertă în Liga 2! Sumedenie de cazuri COVID-19 după meciul dintre FK Csikszereda - ASU Poli Timișoara

Lovitură pentru încă două echipe din Liga 2. Ultimele informații venite pe surse la Liga2.ro sunt că ASU Politehnica Timișoara și FK Csikszereda au o sumedenie de cazuri de coronavirus după ultimul meci direct, disputat sâmbăta trecută, la Miercurea Ciuc și încheiat cu victoria harghitenilor cu 2-0! În total, conform informațiilor noastre, e vorba de un total de 13 infectați!

Șapte cazuri de COVID-19 la ASU Poli

Pentru ASU Poli, cumplita veste ar venit astăzi. De altfel, clubul alb-violet nu are încă toate rezultatele testelor PCR.

Sursele Liga2.ro spun că e vorba de șapte cazuri, cinci deja confirmate și două neconcludente! Printre jucătorii depistați pozitiv se numără Claudiu Pamfile, Alin Ignea, Cristian Scutaru, Jose Casado sau Denis Radu. Toți se află deja în izolare.

ASU Poli a mai avut probleme cu cazuri pozitive de COVID-19 și în timpul pregătirii de vară. Mario Contra, Raul Vidrășan și Bogdan Vasile au fost infectați.

FK Csikszereda are și ea cazuri pozitive, din acest motiv a și început meciul cu Odorheiu Secuiesc din Cupa României cu o jumătate de oră întârziere

Interesant este că și adversarul din meciul direct de sâmbătă al timișorenilor, FK Csikszereda, are șase cazuri de coronavirus, potrivit surselor din lumea fotbalului.

Astăzi, meciul de Cupa României al harghitenilor de la Odorheiu Secuiesc a început cu jumătate de oră întârziere, fiindcă s-au așteptat rezultatele ultimei testări.

La fel de interesant este și faptul că FRF a programat echipa din Miercurea Ciuc la acest joc din competiția KO, deși știa că Csikszereda are cazuri pozitive în lot. În schimb, nu cu aceiași măsură a tratat echipa de Liga 3 Gloria Lunca Teuz Cermei, pe care nu a lăsat-o să joace în turul 3, după ce anunțase cu o zi înainte că are două cazuri pozitive în lot, iar ancheta DSP nu e gata, astfel că arădenii vor pierde la ”masa verde” partida cu Șoimii Lipova.

La fel ca ASU Poli, și FK Csikszereda a avut cazuri de COVID-19 în perioada de pregătire de vară.

În etapa a 7-a a Ligii 2, ASU Poli e programată să joace vineri, de la ora 19:30, pe teren propriu cu Dunărea Călărași. FK Csikszereda ar trebui să joace sâmbătă, de la ora 11:00, la SCM Gloria Buzău. Rămâne de văzut dacă echipele vor primi undă verde din partea DSP să joace.

Foto: ASU Politehnica Timișoara

Anda DELIU, Marius ANGHEL 06 Oct. 2020, 23:46 Liga 2
Pe aceeași temă