EXCLUSIV | Viitorul Pandurii, lovită și ea de COVID-19. Trei jucători importanți din lot și un antrenor au fost băgați în izolare

Marius ANGHEL, Loredana JUGLEA 05 Oct. 2020, 16:51 Liga 2
EXCLUSIV | Viitorul Pandurii, lovită și ea de COVID-19. Trei jucători importanți din lot și un antrenor au fost băgați în izolare

Viitorul Pandurii Târgu Jiu a avut absențe în lot la meciul cu Petrolul, dar și noutăți. Motivul lipsei unora dintre jucători e legat de ultima testare COVID-19 efectuată. Gorjenii au nu mai puțin de șase persoane pozitive la SARS-CoV-2, potrivit surselor Liga2.ro. Direcția de Sănătate Publică a dat avizul ca echipa să joace împotriva ploieștenilor, în care s-a obținut un rezultat mare, un egal, scor 1-1, împotriva uneia dintre cele mai puternice formații care evoluează în acest sezon în Liga 2.

Șase cazuri de COVID-19 la Viitorul Pandurii

La meciul cu Petrolul, desfășurat sâmbătă, din lotul celor de la Viitorul Pandurii au lipsit atacantul Vlad Șerbănescu și mijlocașii Marius Cioiu și Darius Buia. În schimb, au apărut ca noutăți fundașul Cristian Oros, revenit la echipă după ce în vară se renunțase la el, și portarul Denis Rusu.

Absența celor trei jucători s-a datorat faptului că, potrivit surselor Liga2.ro, au ieșit pozitiv la cea mai recentă testare efectuată de club pentru COVID-19. Pe lângă aceștia, și antrenorul cu portari Dorin Hîrșu, cât și jucătorii Pungan și Enache au fost depistați cu noul coronavirus. Clubul a obținut însă aviz din partea Direcției de Sănătate Publică din Gorj ca partida cu Petrolul să se dispute, după ce ”pozitivii” au fost izolați.

Cioiu a fost utilizat în patru meciuri din acest sezon, Șerbănescu a jucat în trei partide, în care a înscris de trei ori, în timp de Buia a evoluat într-un singur joc în această ediție a Ligii 2.

  • Din Liga 2, echipe care au avut cazuri de COVID-19, în sezonul trecut, în pauza de vară sau în campionatul actual sunt Petrolul, Concordia Chiajna, Turris Oltul, ASU Poli, FK Csikszereda, ”U” Cluj, U Craiova 1948 SA, Farul Constanța, CSM Reșița și Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Clubul nu a anunțat nimic oficial despre aceste cazuri.

Viitorul Pandurii cu Petrolul: Rob. Bodea – Prejmerean, Oros, Al. Băican, Copaci – Mitrică (Fl. Lungu 78′), Mih. Lixandru (Trancă 87′), Chiorean (cpt.), Andr. Dragu (Misarăș 90+1′) – D. Paraschiv (Ludușan 87′), Pauchici (Gîrbiță 78′)
Rezerve neutilizate: D. Rusu – Core, Dunca, Bădăuță

Daniel Parachiv a deschis scorul pentru Viitorul Pandurii în meciul cu Petrolul, în minutul 9, în timp ce formația ploieșteană a egalat prin Bart Meijers în minutul 27.

Viitorul Pandurii are două victorii (2-1 cu CSM Slatina și 4-3 la Fotbal Comuna Recea), o remiză (1-1 cu Petrolul) și două înfrângeri (1-3 cu Rapid și 2-4 cu U Craiova 1948 SA) în acest debut de sezon în care a stat o dată și după șase etape se află pe locul 13, cu 7 puncte. Runda următoare joacă sâmbătă, de la ora 11:00, în deplasare la Aerostar Bacău.

Foto: Viitorul Pandurii Târgu Jiu

Marius ANGHEL, Loredana JUGLEA 05 Oct. 2020, 16:51 Liga 2
Pe aceeași temă