Eugen Beza, după remiza Șelimbărului la Metaloglobus în ultima etapă a Ligii 2: ”Am făcut o primă repriză dezastruoasă. Suntem fericiți și ne vom bucura de vacanță liniștiți”

Ovidiu BOICA 07 May. 2022, 19:44 Liga 2

Antrenorul de la CS Comunal Șelimbăr, Eugen Beza, a afirmat, la finalul ultimului meci din acest sezon de Liga 2, 1-1 la București cu Metaloglobus, că echipa sa și-a îndeplinit noul obiectiv, acela de a termina neînvinsă play-out-ul, după ce salvarea de la retrogradare fusese realizată cu trei runde înainte.

Eugen Beza, după remiza de la București cu Metaloglobus: ”Am făcut o primă repriză dezastruoasă”

Beza a fost nemulțumit de modul în care au evoluat ”călăreții roșii” în prima parte a jocului cu Metaloglobus, dar a recunoscut că e fericit pentru acest prim sezon în Liga 2 al echipei sale.

”Jocul de astăzi (n.a. sâmbătă) a fost, cum spuneam și înaintea lui, foarte dificil, cu o echipă bună din Liga 2, pe un teren foarte greu, un sintetic învechit. O echipă a Metaloglobusului care e foarte bine organizată, cu jucători de calitate, o echipă care se adaptează ușor la condițiile terenului. Noi nu am reușit să ne adaptăm, am făcut o primă repriză dezastruoasă, în care, cred eu, adversarul putea să-și dubleze avantajul. Ne-am îndeplinit obiectivul pe care ni l-am propus înaintea play-out-ului, în primul rând să ne salvăm, după care să fim neînvinși. Am reușit, este o muncă colectivă a clubului. Vreau să-i felicit pe toți colegii mei din stafful tehnic și pe cei din stafful administrativ, pentru că este o muncă imensă ce s-a realizat anul acesta la Șelimbăr, iar la final suntem fericiți și ne vom bucura de vacanță liniștiți”, a spus Beza, conform paginii de Facebook a CS Comunal Șelimbăr.

  • Alexandru Potecea (18′) a înscris pentru Metaloglobus, în timp ce Tudor Telcean (85′) a egalat în ultimele minute pentru CS Comunal Șelimbăr.

Șelimbărul a început pregătirea noului sezon de Liga 2

Eugen Beza a adăugat că, în această perioadă, se renegociază contractele cu jucătorii pe care dorește să-i păstreze în lot și în sezonul viitor, dar și că sunt tratative și cu alți jucători pentru a completa lotul.

”Am demarat deja renegocieri cu jucătorii pe care-i avem, pentru că e foarte important să reușim să menținem lotul actual, ceea ce va fi greu, după care avem și alte ținte, în funcție de negocierile pe care le purtăm. Dar, sunt lucruri pe care le-am demarat, mai avem și alte obiective ce țin de dotarea clubului și trebuie să ne axăm în primul rând pe ele”, a mai afirmat Beza.

  • Basarabenii Igor Arhirii (25 de ani) și Ion Cărăruș (25 de ani) sunt primii doi jucători care au semnat prelungirea cu CS Comunal Șelimbăr.

Tudor Telcean: ”Mă simt bine la Șelimbăr. Le mulțumesc că mi-au dat șansa să joc”

Fundașul central Tudor Telcean a marcat golul egalizator al Șelimbărului în meciul de la Metaloglobus (1-1) cu 5 minute înainte de final. El este la a doua reușită consecutivă, după ce, în urmă cu o săptămână, marcase și în victoria cu 6-0 obținută de CS Comunal Șelimbăr la Râmnicu Vâlcea, cu Dacia Unirea Brăila.

Fotbalistul împrumutat în iarnă de la ”U” Cluj a declarat că și-a dorit să joace cât mai mult în momentul în care a schimbat echipa, ceea ce s-a și întâmplat, el fiind folosit în aproape toate meciurile de antrenorul Eugen Beza. Telcean spune că se simte bine în rândul ”călăreților roșii”, fără să precizeze dacă va mai continua și din vară la CS Comunal Șelimbăr.

”A fost un play-out reușit pentru noi. Mă bucur că am înscris și astăzi (n.a. sâmbătă) și mi-am ajutat echipa. Băieții au făcut un efort bun și ne bucurăm că am rămas neînvinși în acest play-out. Mă simt foarte bine aici, cu echipa, ne-am pregătit foarte bine și am făcut o figură frumoasă. Din păcate, în primele meciuri n-am început atât de bine (n.a. CSC a pierdut ultimele trei jocuri din finalul sezonului regular), dar cu timpul echipa a devenit mai omogenă și am avut rezultate foarte bune. Mi-am dorit foarte bine să joc, am început să joc după prima etapă și de atunci n-am mai ieșit din echipă. Le mulțumesc foarte mult staff-ului și colegilor că m-au primit și mi-au dat această șansă. Mă bucur că am profitat de ea și am reușit să fac un retur bun”, a declarat Telcean.

CS Comunal Șelimbăr a terminat play-out-ul Ligii 2 pe locul 3 în Grupa A, cu 37 de puncte, la egalitate cu Metaloglobus București, care s-a situat pe locul 2 datorită punctelor mai multe obținute în sezonul regular, 28 față de 23.

Declarațiile făcute de Eugen Beza și Tudor Telcean după meciul Metaloglobus București – CS Comunal Șelimbăr 1-1:

Foto: George Filip / Mediafax Foto
Video: CS Comunal Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-n-a-reusit-sa-urce-pe-locul-secund-in-grupa-a-dupa-remiza-cu-metaloglobus-dar-ramane-singura-echipa-neinvinsa-in-play-out-ul-ligii-2-19230272

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ultima-etapa-din-play-out-ul-ligii-2-in-grupa-a-se-mai-pot-produce-modificari-in-clasament-cinci-meciuri-incep-de-la-ora-1100-19230194

https://liga2.prosport.ro/seria-1/basarabenii-din-lotul-selimbarului-vor-continua-cu-echipa-si-in-noul-sezon-de-liga-2-ce-au-spus-ion-cararus-si-igor-arhirii-dupa-ce-au-semnat-prelungirea-cu-sibienii-19229729

Ovidiu BOICA 07 May. 2022, 19:44 Liga 2
Pe aceeași temă