Dunărea Călărași, victorie cu Gheorghe Doja și remiză cu Fundulea! Ultima noutate din lot, un fundaș care a mai jucat pentru echipa lui Cristian Pustai

Marius ANGHEL 31 Jan. 2021, 10:00 Liga 2

Reîntoarsă cu o săptămână mai devreme din cantonamentul de la Tărlungeni, unde n-a fost mulțumită de condițiile care i-au fost oferite, Dunărea Călărași a disputat sâmbătă, 30 ianuarie, două meciuri amicale, fiecare de câte 60 de minute.

Recolta Gheorghe Doja și Progresul Fundulea au fost adversarii pe care echipa antrenată de Cristian Pustai i-a întâlnit pe terenul sintetic din incinta Complexului Prefab Arena din Modelu, după cum informează Arena media. Pe primul l-a învins la limită, cu 1-0, iar cu al doilea a remizat la scorul de 0-0.

Victorie și egal pentru Dunărea Călărași în amicalele cu Recolta Gheorghe Doja, respectiv Progresul Fundulea

Contra ocupantei locului 8 din 10 în Seria a 3-a a Ligii 3, Recolta Gheorghe Doja, Dunărea a câștigat cu 1-0 prin golul reușit de Sorin Sava.

Pustai a utilizat echipa: Began – I. Sîrbu, Bg. Șandru, Wiktorski, Sălceanu – Tudoran, Cr. Pușcaș, Djuric, Ciucur – Kanda, S. Sava.

Cu Progresul Fundulea, echipă din Liga a 4-a Călărași, jucătorii Dunării trimiși pe teren n-au putut marca, dar nici nu s-a primit gol, astfel că partida s-a încheiat la scorul la care s-a început.

Pustai i-a utilizat pe: Krell – Andr. Rus, R. Crișan, A. Lopez, Caragea – Tache, Acolatse, Cârstocea, M. Fotescu – Bud, C. Petre.

Au au fost utilizați Valentin Alexandru, Alami, Țenea și Calu, toți accidentați.

Radu Crișan s-a întors la Dunărea Călărași

În al doilea joc, cu Progresul Fundulea, în centrul defensivei Dunării a evoluat Radu Crișan, jucător la care Rapid a renunțat de curând, cu toate că îl folosise în 12 meciuri în prima parte a sezonului, în care reușise să și înscrie de două ori.

Crișan revine la Dunărea, unde așteaptă să primească acceptul de împrumut din partea clubului Astra, de care aparține contractual. Fundașul a mai evoluat pentru echipa din Călărași în prima parte a sezonului trecut de Liga 2, în 18 meciuri, în toate fiind integralist și în care a înscris două goluri. Ulterior ajungea la UTA, cu care promova în Liga 1, campionat în care nu era păstrat.

În această iarnă, Dunărea Călărași i-a mai anunțat ca achiziții pe Bodo Kanda (mijlocaș, ex Concordia Chiajna), Luca Tache (mijlocaș, ex Dinamo U19) și Cristian Pușcaș (mijlocaș, ex Turris Oltul).

Amicale cu Rapid și Unirea Slobozia

Dunărea Călărași mai are programate două amicale până la reluarea campionatului, partide stabilite între data în care ar trebui să joace în optimile Cupei României, cu Turris Oltul Turnu Măgurele (9 februarie, ora 17:45), dacă se va juca, deoarece teleormănenii nu s-au reunit nici până acum. Altfel, echipa lui Cristian Pustai va câștiga la ”masa verde” acest joc.

În data de 5 februarie întâlnește Rapid, iar la 13 februarie are test cu Unirea Slobozia.

Primul meci din Liga 2 în 2021 îl care în jurul datei de 20 februarie, pe teren propriu, cu Farul Constanța, în cadrul etapei a 16-a.

Foto: Recolta Gheorghe Doja

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-petrolul-si-dunarea-calarasi-disputa-acum-un-meci-amical-in-cantonamentul-de-la-tarlungeni-s-a-deschis-scorul-19165990

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/programul-optimilor-cupei-romaniei-jocul-de-deschidere-are-sanse-mari-sa-nu-se-dispute-farul-si-u-cluj-au-meciurile-in-ziua-derby-ului-dinamo-fcsb-19166434

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-dunarea-calarasi-l-a-readus-in-lot-pe-cristian-puscas-un-alt-jucator-cu-care-reusea-promovarea-in-liga-1-19165642

Marius ANGHEL 31 Jan. 2021, 10:00 Liga 2
Pe aceeași temă