Dunărea Călărași, la al doilea transfer al iernii. A adus un tânăr mijlocaș de la Dinamo

Răzvan STÎNGĂ 15 Jan. 2021, 14:04 Liga 2
Dunărea Călărași, la al doilea transfer al iernii. A adus un tânăr mijlocaș de la Dinamo

Dunărea Călărași continuă campania de transferuri și a ajuns la a doua mutare. De această dată, a fost anunțată venirea lui Luca Tache (17 ani). Acesta evoluează pe postul de mijlocaș ofensiv și a sosit de la echipa sub 19 ani a lui Dinamo.

Potrivit informațiilor oferite de călărășeni, contracul semnat de tânăr este pe un an.

Luca Tache, contract pe un an cu Dunărea Călărași, cu opțiune de prelungire 

Dacă va da randament, atunci clubul îl poate oferi prelungirea, după cum prevede o clauză din contractul parafat, informație făcută publică de Dunărea Călărași. Mijlocașul se va alătura lotului cât mai repede, pentru că formația lui Cristian Pustai a demarat pregătirile marți, 12 ianuarie.

Un nou transfer pentru echipa noastră!

Are 17 ani și vine de la Dinamo București – Under 19.

Luca Tache, mijlocaș ofensiv și a semnat cu gruparea de pe malul Borcei pentru un an cu posibilitatea de prelungire.

Bun venit, Luca!”, se arată pe pagina de Facebook a clubului,  AFC Dunărea Călărași, cu privire la transferul lui Luca Tache.

Dunărea Călărași l-a readus pe Bodo Kanda

Anterior mijlocașului venit de la Dinamo U19, Dunărea Călărași a mutat tot în compartimentul median, prin aducerea lui Baudouin Tshitungi Dieudonne Kanda (27 de ani). Ultima dată a fost legitimat la Concordia Chiajna, în prima parte a actualului sezon de Liga 2.

A prins doar 98 de minute în acest sezon de Liga 2 la formația din Chiajna, iar în cele șase meciuri în care a fost trimis pe teren, doar într-unul a fost titular. El nu se află pentru prima dată sub contract cu Dunărea Călărași. Prima perioadă a fost în 2012, când formația era în Liga 3.

A promovat în Liga 2, iar ulterior și în Liga 1 cu Dunărea Călărași, pentru care a apucat să joace în 14 partide din primul eșalon. În ianuarie 2019 s-a transferat la UTA, în Liga 2, unde a prins 14 meciuri, iar apoi a trecut la Farul și după aceea la Concordia Chiajna.

Dunărea Călărași, cu două puncte peste locul 7 

Dunărea Călărași se situează pe locul 4 în Liga 2, cu 24 de puncte în 14 partide. E la șase puncte de liderul U Craiova 1848 SA, 30 de puncte, și la două lungimi peste locul 7, Metaloglobus, prima poziție care nu duce în play-off la finalul campionatului regular.

Foto: AFC Dunărea Călărași

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dunarea-calarasi-l-a-readus-pe-bodo-kanda-jucator-cu-care-a-promovat-atat-in-liga-2-cat-si-in-liga-1-am-ramas-legat-de-aceste-locuri-19164828

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-dunarea-calarasi-si-a-reluat-antrenamentele-cei-25-de-jucatori-prezenti-la-reunire-19164782

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/acum-are-loc-tragerea-la-sorti-pentru-stabilirea-meciurilor-din-8-imile-cupei-romaniei-19164666

Răzvan STÎNGĂ 15 Jan. 2021, 14:04 Liga 2
Pe aceeași temă