Două noi achiziții pentru Dunărea Călărași. Ambii jucători au debutat în meciul pierdut cu ”FC U” Craiova

Marius ANGHEL 14 Sep. 2020, 18:26 Liga 2
Două noi achiziții pentru Dunărea Călărași. Ambii jucători au debutat în meciul pierdut cu ”FC U” Craiova

Meciul cu ”FC U” Craiova, din etapa a 3-a a Ligii 2, desfășurat sâmbătă, la Drobeta Turnu Severin, și pierdut cu 1-2 după ce s-a primit gol în minutul 90+4, a reprezentat debutul a încă doi jucători la Dunărea Călărași. Mijlocașii Adrian Bedea (25 de ani) și Robert Candrea (25 de ani) au semnat zilele trecute cu trupa lui Cristian Pustai.

Pustai l-a trimis încă din primul ”11” în meciul cu ”FC U” Craiova pe Adrian Bedea, mijlocaș care ultima dată a evoluat în Liga 3, la Minaur Baia Mare, cu care a pierdut barajul de promovare. Jucătorul originar din Deva a mai evoluat în Liga 2 la Mureșul Deva, Luceafărul Oradea și ASU Politehnica Timișoara.

Adrian Bedea (foto, în dreapta) a fost integralist la Dunărea Călărași în meciul cu U Craiova 1948 SA. Foto: Ediție Specială

Din minutul 74, la Dunărea a intrat pe teren și Robert Candrea. Mijlocașul originar din Vatra Dornei a fost legitimat până de curând la SCM Gloria Buzău, unde în sezonul trecut a prins doar cinci jocuri. În Liga 2 a mai jucat la ASA Târgu Mureș, cât și în Liga 1, iar în afara țării a evoluat în Polonia, la Olimpia Grudziądz.

Dunărea Călărași cu ”FC U” Craiova: Krell – Țenea, Wiktorski (Candrea 74′), Bg. Șandru (cpt.), Sălceanu – Bedea, A. Lopez (Fotescu 66′) – Tudoran (C. Anghel 66′), Calu (I. Sîrbu 46′), Ciucur (S. Sava 88′) – Bud. Rezerve neutilizate: Began – Puțaru, Mihăiescu, Caragea.

12 achiziții făcute de Dunărea Călărași pentru noul sezon de Liga 2

În această vară, pentru noul sezon de Liga 2, pe lângă Adrian Bedea și Robert Candrea, Dunărea Călărași i-a mai achiziționat pe Teodor Caragea (20 de ani, mijlocaș, ex CSM Reșița), Marius Fotescu (25 de ani, atacant, ex Axiopolis și Ripensia), Mădălin Calu (20 de ani, mijlocaș, ex SCM Gloria Buzău), Sorin Sava (21 de ani, mijlocaș, ex Axiopolis), Alexandru Ciucur (30 de ani, mijlocaș, ex UTA), Andrei Mihăiescu (18 ani, atacant, ex Steaua), Kamil Wiktorshi (27 de ani, fundaș, ex MKS Chojniczanka Chojnice- Polonia), Valentin Alexandru (29 de ani, atacant, ex Rapid), Cristian Bud (35 ani, atacant, ex Minaur Baia Mare) și Codruț Anghel (26 de ani, mijlocaș, ex Dacia Unirea Brăila).

După trei etape, Dunărea Călărași ocupă locul 3 în Liga 2, cu șase puncte. Etapa următoare, echipa lui Pustai urmează să stea, iar în runda a 5-a o întâlnește în deplasare pe Petrolul, pe 26 septembrie, de la ora 18:45.

Foto: Ediție Specială

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-u-craiova-intalneste-liderul-ligii-2-dinaintea-startului-etapei-a-3-a-dunarea-calarasi-meciul-de-la-severin-incepe-la-ora-1800-19147641

Marius ANGHEL 14 Sep. 2020, 18:26 Liga 2
Pe aceeași temă