Doar cu gândul la promovare! Gloria Buzău vorbește numai de accederea în Liga 1 și nu concepe ratarea obiectivului. Cătălin Țîră: ”Avem un culoar bun”. Opiniile celorlalți jucători și principalele contracandidate

Răzvan STÎNGĂ 09 Jul. 2022, 17:17 Liga 2
Doar cu gândul la promovare! Gloria Buzău vorbește numai de accederea în Liga 1 și nu concepe ratarea obiectivului. Cătălin Țîră: ”Avem un culoar bun”. Opiniile celorlalți jucători și principalele contracandidate

Gloria Buzău a investit serios în transferuri în această vară, a adus jucători buni, cu experiență, cu siguranță pe salarii consistente, astfel că, teoretic, se anunță una dintre candidatele la promovarea în Liga 1 în următoarea stagiune de Liga 2.

În amicale buzoienii nu au reușit prea multe, iar în fața uneia dintre adversarele pentru play-off cel puțin, Unirea Slobozia, au cedat cu 0-2.

Gloria Buzău, cu gândul doar la promovarea în Liga 1

Cert este că antrenorul Cristian Pustai și conducerea i-au pus în temă pe jucători cu planurile pentru 2022-2023, promovarea în Liga 1 fiind un obiectiv anunțat de ceva timp, încă din perioada sezonului precedent.

Câțiva dintre jucătorii veniți în această vară la Gloria Buzău au anunțat că vor să îndeplinească obiectivul clubului și că acesta este motivul principal pentru care au venit sub comanda lui Cristian Pustai.

Iată ce au declarat Andrei Banyoi, Valentin Munteanu, Răzvan Matiș, Georgian Honciu și Cătălin Țîră, conform Campus TV.

Andrei Banyoi: ”Cred că vom arăta mai bine după stagiul de la munte”

Andrei Banyoi: ”Este o perioadă în care începem să acumulăm cât mai mult, contează și amicalele, dar trebuie să fim pregătiți pentru primul meci oficial. Cred că vom arăta mai bine după stagiul de la munte, cred că este normal”.

Valentin Munteanu: ”Obiective personale nu mi-am pus, am venit aici doar să promovăm. Trebuie să o luăm pas cu pas, în primul rând trebuie să prindem primele șase locuri, iar apoi să atacăm promovarea. Este un an foarte important pentru toți și sperăm ușor-ușor să ne închegăm. Suntem câțiva jucători noi și este foarte important să fim uniți, să creăm omogenitate și să avem rezultate”.

Răzvam Matiș: ”Cred că noi ne vom bate la promovare, CSA Steaua, Concordia, Dinamo poate”

Răzvan Matiș: ”E o perioadă de acumulare, o să arătăm din ce în ce mai bine cu cât trece timpul și la începutul campionatului o să fim cât se poate de bine și fizic, și ca echipă.

Cred că noi ne vom bate la promovare, CSA Steaua, Concordia, Dinamo poate. Nu contează însă, trebuie să fim noi bine, să fim acolo sus”.

Georgian Honciu: ”Am venit să facem performanță, să promovăm echipa în Liga 1. Asta îmi doresc, asta ne dorim cu toții, doar promovarea contează pentru noi. Deocamdată suntem la început, pregătirea e foarte tare, ne pregătim bine, probabil că la amicalul cu Slobozia nu am fost așa proaspeți.

Sperăm să fim cât mai bine la următoarele jocuri și să câștigăm meciurile oficiale, care contează. Cred că la promovare se bat Steaua, Csikszereda, Slobozia, Chiajna, noi”.

Cătălin Țîră: ”Cred că ne batem cu câteva echipe la promovare, dar cred că avem un culoar bun”

Cătălin Țîră: ”Am găsit băieți buni, un grup fantastic. Sper să continuăm să ne pregătim cât mai bine, obiectivele mele sunt să ajut echipa, asta îmi doresc. Sper să promovăm, acesta e obiectivul.

Cred că ne batem cu câteva echipe, dar cred că avem un culoar bun. Nu mai sunt echipele de sezonul trecut, Petrolul și așa mai departe. Sunt și acum echipe bune, nu știu situația Stelei, Chiajna cred că e o candidată, Slobozia. Vedem, campionatul e lung, dar sperăm să ne bucurăm la final”.

Gloria Buzău a început cantonamentul

Două meciuri a disputat Gloria Buzău în actuala perioadă de pregătire de vară. A trecut cu 8-1 de Voinţa Lanurile, o echipă din Liga 4 Buzău, pentru ca apoi să piardă în fața Unirii Slobozia, scor 0-2.

În acest moment, Gloria Buzău se află în cantonamentul de vară. La 13 iulie, buzoienii vor întâlni SC Oțelul, iar ulterior își vor măsura forțele cu Olimpic Zărnești (14 iulie), Progresul Spartac (16 iulie) și Metaloglobus (19 iulie).

Foto: Gabriel Cernat / Gloria Buzău

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ministerul-sportului-a-introdus-obligativitatea-utilizarii-sportivilor-romani-in-procent-de-40-la-suta-iar-cluburile-incep-sa-isi-spuna-nemultumirile-legea-sanctionata-pe-principiul-discriminarii-19236840

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-cele-cinci-nou-promovate-au-primit-certificarea-pentru-liga-2-corvinul-hunedoara-si-csm-resita-raman-sa-astepte-minuni-cele-20-de-echipe-care-vor-evolua-in-sezonul-2022-2023-de-esalon-secu-19236838

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-i-a-dat-lovitura-buzaului-i-l-a-suflat-pe-golgheterul-adi-chica-rosa-alti-doi-jucatori-semneaza-cu-trupa-antrenata-de-dan-alexa-iar-cuplul-croat-din-defensiva-se-destrama-19236753

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sergiu-pirvulescu-nu-continua-in-liga-1-cu-petrolul-insa-nici-nu-merge-in-liga-4-cu-kids-internationalul-u19-s-a-alaturat-noii-sale-echipe-din-liga-2-19236678

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/exclusiv-cuantumul-premiilor-in-bani-pentru-noul-format-al-cupei-romaniei-in-sezonul-2022-2023-o-echipa-poate-ajunge-sa-castige-354-000-de-euro-diferenta-mare-de-premiere-intre-invinsa-si-castiga-19236648

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cine-merita-in-play-off-unirea-slobozia-a-invins-gloria-buzau-intr-un-amical-disputat-chiar-in-crang-ultimele-noutati-ale-echipelor-antrenate-de-cristian-pustai-respectiv-costel-enache-19236616

 

 

Răzvan STÎNGĂ 09 Jul. 2022, 17:17 Liga 2
Pe aceeași temă