Gloria Buzău joacă tot în deplasare și tot în deschidea etapei și în a doua rundă din play-off-ul Ligii 2. Noul lider e din nou gazdă. În play-out, cele șase jocuri au loc din nou în același timp

Marius ANGHEL 02 Apr. 2024, 11:13 Liga 2
Gloria Buzău joacă tot în deplasare și tot în deschidea etapei și în a doua rundă din play-off-ul Ligii 2. Noul lider e din nou gazdă. În play-out, cele șase jocuri au loc din nou în același timp

Prima etapă de play-off din acest sezon de Liga 2 s-a încheiat luni seară la Miercurea Ciuc, unde liderul CSC Șelimbăr a fost învins de echipa locală și și-a pierdut această poziție în detrimentul Unirii Slobozia, câștigătoare sâmbătă pe teren propriu contra CS Mioveni. Vor fi două zile de pauză în turneu, etapa a doua urmând să înceapă joi, 4 aprilie.

Etapa a doua din play-out se desfășoară în întregime sâmbătă, de la ora 11:00, la fel ca prima.

Etapa a 2-a din play-off-ul Ligii 2 începe tot de joi

La fel ca prima rundă din play-off, și cea de-a doua începe tot într-o zi de joi. O altă asemănare este faptul că echipă oaspete în primul meci al etapei este Gloria Buzău. Dacă în primul joc a evolua la Hunedoara și a obținut o remiză contra Corvinului, în al doilea va fi oaspete pe terenul celor de la CS Mioveni. Partida are loc de la ora 17:00 și aduce față în față clasatele pe locurile care duc în barajul de promovare contra unui adversar din prima ligă.

Vineri este din nou zi liberă, fără meci, iar al doilea joc al etapei este programat sâmbătă, de la ora 11:30, la Cisnădie, unde CSC Șelimbăr întâlnește Corvinul. Se duelează echipele fără drept de promovare în SuperLigă dintre cele care s-au calificat în acest sezon în play-off. Până atunci, Corvinul are și meci în Cupa României, astăzi, de la ora 19:30, în sferturile de finală, cu CFR Cluj.

În fine, a doua etapă din play-off este stabilită pentru duminică, de la ora 12:00, cu Unirea Slobozia din nou gazdă, dar cu FK Miercurea Ciuc oaspete de această dată. Aceste două formații ocupă în acest moment primele două locuri direct promovabile în SuperLigă.

Etapa a 2-a din play-out-ul Ligii 2 se joacă tot sâmbătă, de la ora 11:00

Și meciurile din a doua etapă din play-out au parte de aceeași programare ca în prima. Toate cele șase jocuri se vor disputa sâmbătă, de la ora 11:00.

În Grupa A se joacă la Mioveni, Clinceni și Dumbrăvița, iar Unirea Dej va sta, iar în Grupa B se joacă la Slatina, Târgoviște și Buftea (cu Progresul Spartac gazdă), iar Steaua va sta.

Nici de această dată nu va fi televizat vreun meci din play-out.

  • Așa cum v-am obișnuit, toate jocurile vor putea fi urmărite în format LIVE-TEXT pe Liga2.ro.

CLASAMENTUL Ligii 2 și al golgheterilor

Program etapa 2 play-off Liga 2, sezon 2023-2024:

joi, 4 aprilie 2024, ora 17:00
CS Mioveni – Gloria Buzău – DigiSport, PrimaSport
sâmbătă, 6 aprilie 2024, ora 11:30
CSC Şelimbăr – Corvinul Hunedoara – DigiSport, PrimaSport
duminică, 7 aprilie 2024, ora 12:00
Unirea Slobozia – FK Miercurea Ciuc – DigiSport, PrimaSport

Program etapa 2 play-out Liga 2, sezon 2023-2024:

GRUPA A

sâmbătă, 6 aprilie 2024, ora 11:00
Campionii FC Argeş – Ceahlăul Piatra Neamţ
Metaloglobus Bucureşti – CSM Alexandria
CSC Dumbrăviţa – CSM Reșița
Unirea Dej stă.

GRUPA B

sâmbătă, 6 aprilie 2024, ora 11:00
CSM Slatina – CS Tunari
Chindia Târgovişte – Concordia Chiajna
Progresul Spartac – Viitorul Pandurii Târgu Jiu
Steaua stă.

CLASAMENTUL Ligii 2 și al golgheterilor

Foto: CS Mioveni

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-a-invins-csc-selimbar-in-etapa-1-din-play-off-19304724

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/corvinul-hunedoara-meci-contra-cfr-cluj-in-sferturile-cupei-romaniei-19304601

https://liga2.prosport.ro/seria-1/reportaj-gabi-tamas-drumul-de-la-fotbalistul-rebel-la-managerul-model-o-zi-cu-fostul-fundas-al-nationalei-in-noua-sa-postura-cea-de-conducator-de-club-biroul-meu-e-aici-in-iarba-am-i-19304555

Marius ANGHEL 02 Apr. 2024, 11:13 Liga 2
Pe aceeași temă