Libere în prima etapă a play-out-ului, CSM Slatina și CFC Argeș au disputat un amical, pe care oltenii au refuzat să-l transmită

Andrei PASCU 30 Mar. 2024, 18:33 Liga 2

CSM Slatina și Campionii FC Argeș au disputat, sâmbătă, când a fost programată și prima rundă din play-out-ul Ligii 2, un meci amical. Cele două nu au jucat în prima etapă a întrecerii pentru evitarea retrogradării, fiind desemnate, în urma tragerii la sorți, să stea.

Astfel, au ajuns la un acord pentru disputarea unui joc de verificare la Slatina, pe stadionul ”1 Mai”, pe care joacă gruparea pregătită de Daniel Oprescu întâlnirile din campionat, de acasă.

CFC Argeș a câștigat amicalul contra CSM Slatina

Cele două se întâlniseră ultima dată în octombrie 2023, în etapa a 10-a a sezonului regular, la Mioveni, pe terenul de acasă al piteștenilor, iar scorul final a fost 1-1. Nici de această dată, în meciul amical, nu s-au marcat multe goluri, doar unul, care a adus victoria pentru formația lui Eugen Neagoe.

După ce la pauză a fost egal, Campionii FC Argeș a marcat singurul gol al întâlnirii de verificare în minutul 71, prin Milcho Anghelov. S-a terminat 1-0 pentru piteșteni, iar de acum cele două echipe se vor pregăti pentru debutul în grupele pentru evitarea retrogradării.

Oltenii au refuzat transmiterea amicalului

CSM Slatina, gazda partidei, a refuzat să transmită amicalul, conform CFC Argeș, o decizie prin care a dorit să nu-și dezvăluie jocul înaintea debutului în play-out.

Oltenii au început în formula: Velcu – C. Toma, Sălcianu, A. Stan, C-tin. Radu, Donca, I. Mitran, Riza, Doman, R. Popa, Val. Alexandru. Din minutul 65, pe teren au mai intrat: D. Dragu, Cr. Dinu, Mih. Ion, Leaţă, Mondragon, Kayondo. Din minutul 75, portarul Micu a fost înlocuit cu Bănuţă, iar mijlocaşul Ciobănică cu Ciocâlteu.

Piteștenii au utilizat următorii jucători: Straton – Balaur, R. Ciuciulete, Orozco, Tofan, Borța, Dinoci, Rădescu, P. Petrescu, Buhăcianu, Bg. Rusu. Rezerve în primul minut au fost Micle, Mih. Tudose, Mitoi, I. Nortey, Șerban, Haită, Pîrvu, Dulcea și Angelov.

CSM Slatina nu a fost depășită în play-out-ul Ligii 2

Dat fiind faptul că a încheiat sezonul regular pe locul 13, cu 25 de puncte, la egalitate cu Concordia Chiajna (locul 12), CSM Slatina a fost repartizată în Grupa B a play-out-ului Ligii 2.

Are 25 de puncte și nu a fost depășită de vreuna din ultimele trei clasate, acestea pierzând pe linie în prima rundă. Slătinenii sunt la trei puncte de locul 3, Concordia Chiajna, dar au avans de două puncte peste locul 5, Viitorul Pandurii.

CSM Slatina joacă weekendul următor pe teren propriu, cu CS Tunari.

Campionii FC Argeș debutează pe terenul Ceahlăului

Clubul din Pitești a fost repartizat în Grupa A a play-out-ului, fiind acum pe locul 4, cu 24 de puncte. CFC Argeș are de recuperat patru puncte în raport cu locul 3, CSM Reșița, și are avans de un punct peste locul 5, CSC Dumbrăvița.

Echipa lui Eugen Neagoe întâlnește la finalul săptămânii următoare ACSM Ceahlăul pe terenul propriu.

Foto: CSM Slatina

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fostii-jucatori-ai-unirii-dej-mesaje-de-sustinere-19304501

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-a-castigat-cu-ceahlaul-si-ramane-in-liga-2-19304488

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-remizeaza-dar-sansele-salvarii-raman-foarte-mici-19304485

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fara-emotiile-retrogradarii-csm-resita-a-remizat-la-debutul-in-play-out-19304420

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-a-castigat-meciul-din-play-out-cu-viitorul-pandurii-19304410

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-debut-perfect-in-play-off-1-0-cu-cs-mioveni-19304411

Andrei PASCU 30 Mar. 2024, 18:33 Liga 2
Pe aceeași temă