Pană și-a dus jucătorii la plantat pomi!

Marius ANGHEL 20 Mar. 2013, 11:45 Diverse

Echipa FC Bihor, în frunte cu staff-ul administrativ și tehnic, a participat marți la campania de plantare de pomi, organizată de Administrația Bazinală Apă Crișuri. Fotbaliștii echipei orădene au plantat câteva sute de puieți de sălcii pe malul pârâului Peța, lângă Universitate.

„E o acțiune în cadrul săptămânIi pe care noi, Administrația Bazinală Apă Crișuri, o organizăm cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, care este în 22 martie. E o acțiune pe care am gândit-o împreună cu colegii mei și știu că sunt mulți iubitori ai fotbalului în Oradea și în județ și le-am spus fotbaliștilor că acela e om care face o casă, plantează un pom și face un copil. Am început cu plantatul pomului, acum casa și copii de ei depinde. O acțiune în care, deși a fost frig și bate vântul, vreau să le mulțumesc echipei tehnice și conducerii clubului că au răspuns prezenți”, a declarat directorul Administrației Bazinale Apă Crișuri, Dumitru Voloșeniuc.

„FC Bihor ține să se implice și în activitățile extrasportive, care țin de viața comunității în care trăim. E un gest simbolic, încercăm să plantăm un pom și să dăruim o speranță pentru viitor. Este prezent tot lotul de jucători, băieții au dorit să fie prezenți cu toții la această activitate”, a declarat, la rândul său, președintele clubului, Șerban Morcan.

„Am venit să ajutăm și noi la plantarea pomilor. Sper să iasă ceva bun din mâinile noastre. Un pom în plus, o speranță pentru viitor”, a spus jucătorul Ionuț Târnăcop.

„Eu sunt obișnuit, am mai plantat și la Mediaș. Am mai participat la acțiuni de genul acesta, cu domnul Pustai, cu doamna Pustai, deci, sunt obișnuit”, a afirmat, la rându-i, atacantul Cristian Bud.

Sursa: FC Bihor

 

Marius ANGHEL 20 Mar. 2013, 11:45 Diverse
Pe aceeași temă