Curtea de Apel Craiova a emis motivarea în cazul condamnării lui Adrian Mititelu | DOCUMENTE

Autori: Cosmin OLTEANU, Daniel VLAD Publicat: 13 Nov. 2020, 15:37 Diverse

Curtea de Apel Craiova a emis motivare privind condamnarea lui Adrian Mititelu la trei ani de închisoare, cu executare.

Patronul U Craiova 1948 SA a fost reținut și dus la penitenciar după ce justiția l-a condamnat în cazul transferului lui Mihai Costea la FCSB, din 2011.

Ce i se impută lui Adrian Mititelu! Datorii de 9.906.095 lei, drepturile federative a 39 de jucători, favorizarea lui Gigi Becali!

 

Curtea de Apel Craiova a emis motivarea în cazul condamnării lui Adrian Mititelu

În cursul săptămânii trecute, polițiștii din Craiova au descins la locuința lui Adrian Mititelu și l-au arestat pe afaceristul oltean și patronul ”FC U” Craiova. După plecarea polițiștilor, între apropiații lui Adrian Mititelu și jurnaliștii, care se aflau acolo, s-a iscat un scandal, rezultat cu un dosar penal.

Curtea de Apel Craiova a emis motivarea în cazul condamnării lui Adrian Mititelu la trei ani de închisoare, cu executare.

Mutarea lui Mihai Costea de la Craiova la FCSB, în 2011, l-a băgat pe Mititelu la pușcărie

Curtea de Apel Craiova l-a condamnat joi, 5 noiembrie 2020, pe Adrian Marin Mititelu la 3 ani de închisoare cu executare, pentru evaziune fiscală în dosarul transferului lui Mihai Costea la FCSB, în 2011.

„În baza art.9 alin.1 lit.g) din Legea 241/2005 cu aplicarea art.5 Cod penal (forma în vigoare în prezent) condamna pe inculpatul MITITELU ADRIAN MARIN la 3 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală, pedeapsă ce se va executa în regim de detenţie”, scrie portal.just.ro.

Patronul ”FC U” Craiova, Adrian Mititelu, a fost achitat în primă instanță de Tribunalul Dolj în procesul deschis de procurorii DNA în cazul transferului lui Mihai Costea la FCSB, în 2011, dar au făcut recurs procurorii. Mititelu a primit 1,1 milioane de euro de la Gigi Becali pentru transferul lui Mihai Costea, iar procurorii l-au acuzat pe Mititelu de evaziune fiscală și înșelăciune, fiindcă Fiscul instituise deja sechestru pe jucători, pentru recuperarea unor datorii către stat ale firmei pe care funcționa clubul.

Autori: Cosmin OLTEANU, Daniel VLAD Publicat: 13 Nov. 2020, 15:37 Diverse
Pe aceeași temă