Alexandru Vagner ”luptă pentru viață”, în spital! Fostul jucător al Bistriței, FC Brașov, Concordia sau Petrolul a suferit un infarct după un antrenament

Adi MARICA 26 Sep. 2022, 12:10 Diverse

Fostul fotbalist Alexandru Vagner luptă pentru propria viață.

La doar 33 de ani, Vagner duce cel mai important meci, cel cu viața, pe patul Spitalului Județean din Brașov, după ce a suferit un infarct. Drama a avut loc marți, 20 septembrie 2022, la un antrenament al echipei Inter Cristian, echipă din Liga a 4-a Brașov.

Alexandru Vagner a făcut infarct după un antrenament cu Inter Cristian

În această vară, Vagner a fost la câteva antrenamente la SR Brașov (Liga 3), apoi a mai mers, de câteva ori, să se pregătească cu cei de la Inter Cristian.

”În iarnă dorea să revină pe teren și să joace la noi. Dorea doar să facă mișcare, nimic mai mult”, au spus cei de la Inter Cristian.

La antrenamentul de marți, Vagner a participat doar la simplu exercițiu 5 contra 2, după care s-a retras de pe teren. În drum spre vestiare s-a prăbușit!

La fața locului s-a prezentat imediat un paramedic de la SMURD, care locuiește chiar lângă stadion, după care la arenă a sosit și Ambulanța. După aproape o oră de manevre repetate, Vagner a fost stabilizat și transportat de urgență la spital. De atunci starea sa este critică.

Inima i-ar fi cedat din cauza energizantelor!

Se pare că fostul fotbalist acuza în ultimele luni o stare de oboseală accentuată din cauza nopților nedormite în care juca poker online și apela la energizante.

Jucătorii și antrenorii celor de la Inter Cristian au fost marcați de clipele de groază de la stadion. La meciul disputat sâmbătă, la Tărlungeni, joc câștigat cu 4-1 în fața celor de la Steagul Roșu Brașov, fotbaliștii au purtat înaintea meciului tricouri cu un mesaj de susținere pentru Alex: ”Fii tare, Vagner!”.

Vagner a lăsat fotbalul pentru poker

În 2018, Alexandru Vagner renunța la cariera de fotbalist profesionist și s-a dedicat pokerului.

Vagner avea peste 100 de meciuri în Liga 1, jucate la Gloria Bistriţa, FCM Târgu Mureş, FC Braşov şi Concordia Chiajna.

Ultima echipă la care a jucat Vagner este SR Brașov, echipă cu care a promovat în Liga 3. ”Nu mai vedeam nici un viitor în fotbal”, explica, în 2018, Vagner, pentru Monitorul Expres, decizia de a renunţa la cariera de fotbalist.

”Ce să fac, să trăiesc de pe o zi pe alta? Ajunsesem să am doar bani de mâncare! Apoi, episoadele Concordia Chiajna şi FC Braşov m-au determinat să renunţ. Am fost păcălit, umilit, ajunsesem să nu mai dorm noaptea de stres! În 2017 eram sub contract cu Concordia Chiajna, iar Cornel Ţălnar mă suna insistent să vin la FC Braşov, în Liga 2. Am acceptat să merg la Braşov, după ce semnasem prelungirea contractului cu un an cu Concordia. Doar că preşedintele celor din Ilfov, Cristi Tănase, nu a mai înregistrat contractul! Am luat o ţeapă cu salariul pe un an. Episodul Braşov mi-a pus capac. Am renunţat la contract şi am trecut totul la pierderi”, este radiografia dură a fotbalului românesc făcută de Alexandru Vagner.

Fostul fotbalist spunea că pokerul îl face fericit şi că nu regretă decizia de a renunţa la fotbal. ”Avantajul la poker este că nu ai un şef, îţi faci programul cum vrei, dacă vreau să-mi iau concediu, nu trebuie să fac cerere. Pot spune că sunt fericit, pentru că acum pot să fac lucruri pe care nu mi le permiteam atunci când jucam fotbal. Nu regret decizia luată de a renunţa la fotbal. Chiar deloc. A fost o perioadă frumoasă, dar gata, am început o nouă etapă în viaţa mea”, mai spunea Vagner.

În cariera sa, Alexandru Ion Vagner a evoluat pentru Gloria Bistrița, FC Baia Mare, Forex Brașov, FCM Târgu Mureș, FC Brașov, Concordia Chiajna, Petrolul Ploiești și SR Brașov.

Foto principal: Sport Pictures

Adi MARICA 26 Sep. 2022, 12:10 Diverse
Pe aceeași temă