Se întâmplă în județul Brașov! Fotbalist bătăuș, suspendare record după ce a lovit arbitrul. ”Un inconștient! Merita suspendat pe viață!”

Adi MARICA 16 Sep. 2022, 13:19 Liga 4
Se întâmplă în județul Brașov! Fotbalist bătăuș, suspendare record după ce a lovit arbitrul. ”Un inconștient! Merita suspendat pe viață!”

Asociația Județeană de Fotbal Brașov a sancționat cu fermitate actele de huliganism petrecute la jocul dintre ASC Viștea Mare – AS Ludișor din 8 septembrie 2022.

În timpul meciului contând pentru etapa a doua a Cupei României faza județeană Brașov, fotbalistul echipei ACS Viștea Mare Alexandru David l-a lovit cu brutalitate pe centralul Adrian Cocan.

Suspendare de 2 ani primită după ce a lovit arbitrul

Incidentul a avut loc în minutul 33 al partidei, la scorul de 0-0, iar arbitrul a fluierat finalul jocului în urma acestui act de violență comis asupra sa.

Comisia de Disciplină a AJF Brașov a analizat cazul, iar verdictul a fost unul dur: doi ani de suspendare pentru Alexandru David.

Agresorul Alexandru David nu e la prima acțiune de acest fel! Tatăl arbitrului voia excluderea pe viață a bătăușului

Jucătorul de fotbal bătăuș este cunoscut în fotbalul mic brașovean pentru acțiunile sale huliganice pe terenul de fotbal. Cea mai mare parte a carierei, David a jucat la Viromet Victoria, în Liga a 4-a Brașov.

”David este un client vechi al Comisiei de Disciplină la AJF Brașov. O astfel de agresiune trebuia sancționată drastic. Nu putem tolera violența în fotbal”, a spus Ioan Floricel, directorul AJF Brașov.

Adrian Cocan (21 de ani) este arbitru din 2017, iar în această toamnă se pregătește pentru examenul de promovare în Lotul C. Adrian Cocan este fiul fostului fotbalist de la FC Brașov Octavian Cocan.

”Sunt furios până la Dumnezeu! Un inconștient! Nu suntem în junglă! Suspendarea e foarte ușoară, merita suspendat pe viață! Adi a început procedurile pentru acționarea în judecată, are certificat medico-legal pentru 9 zile de îngrijiri medicale”, a spus Octavian Cocan, tatăl arbitrului.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/hamza-younes-a-semnat-cu-o-noua-echipa-din-romania-din-ploiesti-si-a-marcat-de-trei-ori-la-debut-19245103

https://liga2.prosport.ro/liga-4/mihai-costea-in-liga-a-4-a-arges-a-semnat-cu-echipa-care-reinviat-brandul-aro-19244604

https://liga2.prosport.ro/liga-4/alexandru-matel-antrenor-si-jucator-la-o-echipa-din-liga-a-4-a-prahova-a-debutat-cu-victorie-si-cu-doua-pase-de-gol-19244164

https://liga2.prosport.ro/liga-4/calin-moldovan-a-preluat-o-noua-echipa-dupa-despartirea-de-fc-brasov-va-conduce-marea-perdanta-a-barajului-de-promovare-in-liga-3-din-aceasta-vara-19243527

Adi MARICA 16 Sep. 2022, 13:19 Liga 4
Pe aceeași temă