Dinu Todoran și-a trimis noii jucători în vacanță. CSM Slatina e printre primele echipe din Liga 2 care revin la antrenamente în 2021

Marius ANGHEL 14 Dec. 2020, 11:33 Liga 2
Dinu Todoran și-a trimis noii jucători în vacanță. CSM Slatina e printre primele echipe din Liga 2 care revin la antrenamente în 2021

CSM Slatina și-a numit săptămâna trecută antrenorul principal cu care va aborda partea a doua a sezonului Ligii 2, iar de astăzi jucătorii au primit vacanță. Dinu Todoran va suna adunarea la echipa din Olt printre primele din eșalonul secund, mai devreme chiar ca Petrolul, formație care va începe meciurile oficiale mai repede, având în vedere că încă e în Cupa Românei, iar faza optimilor are loc în intervalul 9-11 februarie.

Nou-promovata în Liga 2 din Slatina a fost condusă în ultimele două meciuri din 2020 de antrenorul interimar Mircea Voicu, după ce Mihai Ianovschi, antrenorul care a adus echipa în eșalonul secund, a fost demis după înfrângerea din etapa a 13-a cu ultima clasată Pandurii. După ultimul meci oficial disputat de CSM în acest an, conducerea l-a numit pe banca tehnică pe Dinu Todoran, iar acesta are ca obiectiv menținerea echipei în Liga 2.

Todoran a stabilit reunirea Slatinei pentru data de 5 ianuarie. ”Am văzut baza sportivă, cunosc lotul, sunt condiţii pentru a face performanţă. Am mare încredere că jucătorii pot face mai mult decât au reuşit până acum. Avem schiţat programul pregătirii, reunirea va fi pe data de 5 ianuarie, urmând ca la scurt timp să susţinem un stagiu centralizat”, a spus Dinu Todoran la prezentarea oficială la CSM Slatina.

CSM Slatina a obținut 16 puncte în primele 14 meciuri jucate în Liga 2

CSM Slatina se află, momentan, pe locul 15 în clasamentul Ligii 2, cu 16 puncte, însă ar putea fi depășită de Ripensia, care dispută astăzi restanța cu Farul. În cele 14 meciuri desfășurate în 15 etape, echipa olteană a înregistrat cinci victorii, o remiză și opt înfrângeri.

În partea a doua a sezonului regular, care începe la 20 februarie, CSM Slatina mai are de disputat meciuri cu: CS Mioveni (acasă), ”U” Cluj (deplasare), Farul (acasă), CSM Reșița (deplasare), Ripensia (acasă) și FK Csikszereda (deplasare). Ulterior va evolua, cel mai probabil, în una dintre cele două grupe de play-out, pentru a se menține în Liga 2.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-si-a-prezentat-noul-antrenor-dinu-todoran-chemat-sa-salveze-echipa-de-la-retrogradare-primele-decizii-luate-de-principal-la-scurt-timp-dupa-numire-19162015

Marius ANGHEL 14 Dec. 2020, 11:33 Liga 2
Pe aceeași temă