CSM Slatina va aborda meciul cu Turris Oltul cu un interimar. Antrenorul care îi ia locul lui Mihai Ianovschi pentru moment, declarație îndrăzneață: ”Trebuie să câştigăm indiferent de circumstanţe”

Răzvan STÎNGĂ 24 Nov. 2020, 17:01 Liga 2
CSM Slatina va aborda meciul cu Turris Oltul cu un interimar. Antrenorul care îi ia locul lui Mihai Ianovschi pentru moment, declarație îndrăzneață: ”Trebuie să câştigăm indiferent de circumstanţe”

Rămasă fără antrenor după rezilierea contractului cu Mihai Ianovschi, CSM Slatina va aborba cel puțin meciul din următoarea etapă, a 14-a, cu antrenorul secund Mircea Voicu. El se va ocupa de interimat până când oltenii își vor numi un nou ”principal”. Miercuri, CSM Slatina va juca împotriva celor de la Turris Oltul.

Echipa promovată vara trecută în Liga 2, vine după un meci slab cu Pandurii, ultima clasată, pe care l-a pierdut cu 1-2. De acest aspect s-a legat și Mircea Voicu înaintea duelului cu Turris Oltul. Interimarul slătinenilor are încredere că eșecul va trezi o urmă de orgoliu în jucători și vor face de această dată un meci bun.

Mircea Voicu: ”Am vorbit cu băieţii, toată lumea este montată, dar mai ales conştientă că trebuie să câştigăm” 

Antrenorul interimar se așteaptă chiar la o victorie, deși formația din Turnu Măgurele e favorită prin prisma pozițiilor din clasament, cel puțin.

Un meci foarte greu, care trebuie câştigat indiferent de circumstanţe. Am vorbit cu băieţii, toată lumea este montată, dar mai ales conştientă că trebuie să câştigăm. După meciul pierdut la Pandurii, sper ca jucătorii să aibă o tresărire de orgoliu şi să arate, aşa cum au mai făcut-o, că pot câştiga în faţa oricărui adversar”, a precizat Mircea Voicu, citat de Gazeta Nouă.

  • Mircea Voicu e fost jucător la Alro Slatina și FC Olt, dar a mai evoluat la Universitatea Craiova (1999-2001), Rarora Râmnicu Vâlcea (2003), Jiul Petroșani (2004), Pandurii Târgu-Jiu (2004-2007), Gaz Metan Mediaș (2007-2009).

CSM Slatina și Turris Oltul, la al doilea duel direct din acest sezon

CSM Slatina și Turris Oltul nu se întâlnesc pentru prima dată în acest sezon. Ele au mai jucat în turul 4 al Cupei României, la Slatina, unde oaspeții s-au impus cu greu, la loviturile de departajare, după 0-0 în 120 de minute.

CSM Slatina a reziliat cu Mihai Ianovschi la o zi după eșecul cu Pandurii. Probabil că parcursul din acest sezon nu a fost pe placul conducerii oltenilor, dar nici al antrenorului, chiar dacă Ianovschi a fost cel care a readus echipa în Liga 2. În momentul de față, CSM Slatina este pe locul 17 din 21 de echipe în Liga 2, cu doar 13 puncte după 12 meciuri.

Turris Oltul se află la mijlocul clasamentului, locul 11, cu 17 puncte în 12 meciuri.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/esec-fatal-csm-slatina-si-antrenorul-mihai-ianovschi-au-reziliat-contractul-am-considerat-impreuna-cu-clubul-ca-este-nevoie-de-o-schimbare-19159162

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 24 Nov. 2020, 17:01 Liga 2
Pe aceeași temă