Dinamo a comunicat stadionul unde vrea să-și dispute meciurile de acasă, propria arenă fiind ”doar varianta de backup”: ”Va readuce, cu siguranță, suflarea dinamovistă alături de echipă.” Abonamentele pentru noul sezon, scoase la vânzare

Marius ANGHEL 04 Aug. 2022, 10:36 Liga 2
Dinamo a comunicat stadionul unde vrea să-și dispute meciurile de acasă, propria arenă fiind ”doar varianta de backup”: ”Va readuce, cu siguranță, suflarea dinamovistă alături de echipă.” Abonamentele pentru noul sezon, scoase la vânzare

După anunțarea a încă cinci achiziții, a noului sponsor principal al clubului, Dinamo a comunicat în mod oficial și despre situația abonamentelor din primul sezon în care joacă în Liga 2, dar și despre stadionul unde și-ar dori să își dispute meciurile considerate pe teren propriu.

Stadionul Arcul de Triumf, dorit de Dinamo ca locație pentru meciurile de acasă: ”Va readuce, cu siguranță, suflarea dinamovistă alături de echipă”

Cum stadionul Dinamo este într-o stare avansată de degradare și demolarea sa se speră a începe cât mai repede, conducerea echipei a căutat în această vară diverse variante de stadion unde jucătorii antrenați de Ovidiu Burcă să-și dispute meciurile considerate pe teren propriu. S-a sperat la stadionul din Colentina, chiar la cel din Cotroceni, însă acum se insistă pentru arena Arcul de Triumf, locul ideal unde Dinamo ar putea renaște, din punctul de vedere al lui Vlad Iacob, administratorul special al clubului.

Până când Dinamo va fi primită pe ”cel mai frumos stadion din sectorul 1 al Capitalei”, în opinia lui Iacob, echipa are ca variantă să joace în continuare în ”Ștefan cel Mare”.

”Obiectivul nostru, al tuturor dinamoviștilor, este să jucăm în fața propriilor suporteri pe «Arcul de Triumf», cel mai frumos stadion din sectorul 1 al Capitalei. O arenă nouă va readuce, cu siguranță, suflarea dinamovistă alături de echipă. Am făcut toate demersurile necesare și pot spune că avem o promisiune informală că vom putea evolua în cel mai scurt timp pe «Arcul de Triumf». Stadionul Dinamo rămâne doar varianta de backup până la soluționarea situației arenei «Arcul de Triumf»”, a declarat Vlad Iacob.

Abonamente la 200 și 700 de lei, dar și unul virtual, la 99 de lei

În privința abonamentelor, administratorul special al clubului Dinamo a anunțat că acestea sunt disponibile la vânzare, pe site-ul bilete.ro, în două variante: la 200 de lei, pentru peluze, și la 700 de lei, pentru tribuna VIP. Totodată, cei care doresc să ajute echipa aflată într-o situație financiară delicată o pot face și achiziționând un abonament virtual, în valoare de 99 de lei.

”Abonamente 2022-2023
Dinamo 1948 pune în vânzare noile abonamente pentru sezonul competițional 2022-2023, valabile la toate meciurile organizate pe teren propriu în Liga 2 și în Cupa României, a anunțat administratorul special Vlad Iacob prin intermediul paginilor oficiale de Facebook și Instagram ale clubului.
Abonamente emise de Dinamo 1948 pentru noul sezon au fost puse în vânzare de astăzi prin Bilete.ro, partener oficial de ticketing al clubului nostru, prețurile fiind între 200 lei (peluze) și 700 lei (tribuna VIP).
Din noul sezon, suporterii dinamoviști își pot achiziționa și abonamente virtuale la meciurile echipei noastre, 99 lei pe an, intitulate Familia Dinamo.
Accesați Bilete.ro pentru abonamente 2022-2023!
https://www.bilete.ro/abonamente-dinamo/abonamente-dinamo-1948-sezon-2022-2023…
În parteneriat cu Nemo Express, Dinamo 1948 le oferă suporterilor posibilitatea de a primi în toate localităţile din România abonamentele comandate prin Bilete.ro”, a anunțat Dinamo.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-preluata-de-omul-de-afaceri-mohammad-murad-sunt-deschis-dar-sa-vedem-intreaga-situatie-cand-va-da-un-raspuns-19239259

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-dinamo-si-a-prezentat-noul-sponsor-principal-sigla-cu-caini-in-continuare-pe-echipament-19239255

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cinci-dintr-un-foc-dinamo-si-a-prezentat-cinci-noi-jucatori-si-ajunge-la-10-achizitii-cu-doua-zile-inainte-de-debutul-in-liga-2-19239214

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cum-arata-terenul-din-stefan-cel-mare-inaintea-startului-ligii-2-atmosfera-din-groapa-e-dezolanta-bancile-de-rezerva-sunt-rupte-de-pe-scaune-a-fost-smulsa-sigla-19238386

Marius ANGHEL 04 Aug. 2022, 10:36 Liga 2
Pe aceeași temă